7. februar 2008

Et hængselkort med hÄngler stempel / A buckle card with a hÄngler stamp

JA i morgen er det Margits mand Jørgens fødselsdag, og da jeg ikke har ham mistænkt for at læse med her, får I som lovet hele kortet. Det er et såkaldt hængselkort, hvor man skærer en revne, så kortet kan lukkes med en flap, der er limet under mønsterpapiret indvendigt i kortet.
Jeg kan ikke lige finde linket til instruktionen, men det var faktisk ret logisk, så mon ikke I gennemskuer det ved at kigge på billederne? Jeg lavede revnen ved at lave to huller med en lille hulpunch og så skære fra hul til hul. Jørgen laver næsten altid maden (heldige Margit) så derfor dette kort, som dog samtidig er mægtig maskulint, syn's jeg med metal, hæfteklammer osv og ikke en ENESTE blomst. =0) Vinflasken er fordi Jørgen har "vinmark" i sin have. Nedenfor kan I se kortet i åben tilstand - flappen er god til at sætte "noget" på. 08 02 2008 - sikken en fin fødselsdag ikke ??As promised the new buckle card I have liftet from a UK scrapper. I made it for a friends husband for his B-day. He is the cook of the family (lucky her) and the bottle of wine is to show that he has a vineyard in his backgarden (something a bit rare in Denmark). I tried to make it very masculine - with lots of metal and not a single Prima flower in sight. =0)
Can't find the link to instructions right now - but I found it on UK Scrappers under Magnolia creations and it's invented by Beate.

16 kommentarer:

 1. wawwwww hvor er det dog utroligt flot, lækkert det hele, du er da en knag :)

  SvarSlet
 2. Sikke et flot og maskulint kort, smart at man med små klip, kan ændre på motivet! tror godt jeg kan gennemskue hvordan kortet er lavet :)

  SvarSlet
 3. Super lækkert kort, fin måde at lave lukning på

  SvarSlet
 4. hvor har du mange gode ider. Jeg beunder meget det du laver.

  SvarSlet
 5. Ih altså - lækkert kort . Lige så gennemført som de plejer at være.

  SvarSlet
 6. Hva ! - det stempel har jeg da ikke set før ??
  Men superflot og gennemført kort - det vil jeg gerne lifte.

  SvarSlet
 7. Med eller uden blomster det er et rigtig fint kort.

  SvarSlet
 8. Nej , hvor er det bare flot,
  kan du finde linket til skabelonen, så man kan lifte

  SvarSlet
 9. Rigtig flot - jeg er vild med detaljen ved åbningen af kortet. Det er altid lidt sjovere når kortet ligesom "kan" noget ... :o)

  SvarSlet
 10. Nice job, Charlie! I love he little man (er... woman...turned man!)

  SvarSlet
 11. Det er rigtig lækkert det der kort og jeg må simpelthen prøve den teknik, når jeg nu ellers ikke lige er så kreativ med kort.

  SvarSlet
 12. Sødt og "mandeagtigt" på den fede måde ;O)

  SvarSlet
 13. hvor er de bare søde de stempler du har brugt til de kort..
  Misundelse er en grim ting..

  SvarSlet
 14. Det er en smart detalje med den "flap"

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)