3. august 2016

Fødselsdagskort til nabosøn der lige er vendt hjem fra USA

Philip der er vores nabo til venstre er sammen med sin familie kommet hjem efter 3 år i USA og er lige fyldt 15. Jeg havde set på FB, at han havde købt guld basketstøvler kort før hjemrejsen, så kortets motiv lå lige til højrebenet. 

        Når jeg går i mine gyldne sko ...  Det var da en sang engang, ikke ??

Happy everything var passende, når der både var 15 år, hjemkomst osv at ønske til lykke med. Kortet kunne så passende være på engelsk og indeholde lidt US tema. :0)

6 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort. Ja jeg vil da give dig ret i at den lå lige til højrebenet. :-)

  SvarSlet
 2. Super fedt kort og ja det passer jo bestemt så perfekt 😊 Åhh ja hvem husker ikke mine gyldne sko vi sang med på 😉 Hvor er teksten fra ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey there er fra stempelsæt Sentiment sampler og Happy everything er fra Simply said. Begge fra Paper Smooches. Jeg kan have fundet på at købe dem i engelsk butik - har haft dem en del år, men de er stadig med i PS's sortiment. =0)

   Slet
 3. Kan se at det var hos sevenhillscraft.co.uk jeg har købt dem og de har dem stadig.

  SvarSlet
 4. Dejligt personligt kort igen. Og de gyldne sko husker jeg også - fra dengang det var sjovt at se Melodigrandprix.
  Synd jeg har sat dig i udgifter med pandaen, men jeg tror du bliver glad for den. Jeg er virkelig glad for min. At den så også kan lave Fiftyer er jo bare endnu et must.
  Knus og fortsat god sommer.....eller noget....

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)