13. maj 2015

Så blev Sofus 9 år. Til lykke herfra.

Vores ikke mere så lille nabo er nu fyldt hele 9 år og vi fik sat flaget op og lavet et passende kort til nogle lækre tuscher.

Kraft, neongrønt, orange, blå og gul. 

Heldigvis havde jeg lige købt nyt strithårsstempel fra Gummiaben på SAM og en smart QK die med tal fra 1 til 9. Papiret er med spil da Sofus godt kan lide at spille spil på sin IPad. En orange pil viser hans alder og kartonfarverne matcher mønsterpapiret. Jeg endte med at blive budt på både mad og is med hjemmelavede vafler så det var hyggeligt og lækkert. ;0)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det fint Charlie, og da helt sikkert lige i øjet til en 9 årig dreng, og jeg kan jo høre på mine egne unger, at de neonfarver er det helt store hit i den alder lige nu, så ingen tvivl om, at det blev vel modtaget. Og hvem kan sige nej tak til mad og så is med hjemmegjorte vafler endda, det lyder jo kanon lækkert. Nu blír jeg da helt lækkersulten her også ha ha.

  SvarSlet
 2. Sødt kort og dejlige farver til en 9årig :)

  SvarSlet
 3. Super fint kort til Sofus.

  SvarSlet
 4. Sejt kort til Sofus, ser fint ud med de skrå die....😉

  SvarSlet
 5. Herligt kort til en 9årig dreng :)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)