1. oktober 2013

Min veninde fra skoletiden har rundet de 60/My fried from school is now 60

.. så er der kun 1 tilbage af os 5 fra "bagerste række" der stadig holder sammen der er lige så ung som jeg er og inden året er omme runder hun også og jeg er den eneste der stadig er i 50'erne.

Her mit kort til Hanne som hun hedder stærkt inspireret af Mies kagekort:

Farverne snyder lidt for kanten og the-sættet er svagt rosa IKKE laksefarvet. Den fine mønsterblok er en af de nye jeg købte i Taastrup.
Og jeg kan også vise et herrekort jeg havde fået bestilling på. Det er til en herre der er meget glad for sin sorte labrador (som også er hans jagthund) og som skulle være fra hunden og handle om deres gode ture i skoven. 

TAK for lån af hundedie til Lisbeth Z. Baggrund er embosset og sværet Kraft karton. Dina som hunden hedder har levnet et kødben til sin "far" og tænker på alle de gode ture i skoven - og fordi der er fest er et af dyrene blevet overmodig og springer rundt ude i skoven.  =0)
Tak for besøget - hyggeligt du kiggede forbi og god ny uge og måned. 

5 kommentarer:

 1. Haha. Sidder og griner af dit rensdyr på herrekortet. SKØNT. Og dit kort til din "gamle" veninde er jo bare så fint og så feminist.
  Håber du nyder din ungdom det sidste ½ år.......LOL.
  God dag herfra.

  SvarSlet
 2. Flotte flotte kort, dejligt at høre at du kan lære af din kreative datter ;o)
  Og så lige ..... du må nyde din "ungdom", lidt længere ind dine veninder HiHi :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte kort begge to, men må nok indrømme, jeg er ret vild med dit herrekort her, det er dda bare helt fantastisk og så er det jo ret sjovt også samtidig med, at det bare er smadderflot også. Det skal helt sikkert nok bringe lykke, er jeg sikker på. Både hund og rensdyr er bare super dejlige, som de morer sig der ude i skoven. Fed idé, det er helt sikkert.

  SvarSlet
 4. Det er nogle super flotte kort du har fået lavet :-)
  Krammer Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)