12. oktober 2013

House cooling hos nabofamilie / House cooling next door

Vores små venner Iben og Philip og deres forældre rejser en spændende tur til USA for at bo der i ca 3 år, så vi var sammen med familie, venner og naboer og genboer inviteret til House cooling.

Hvad dælen kommer man med når folk skal til at pakke alt ned for at flytte?

Til børnene fandt jeg et engelsk opgavehæfte, så de kan øve sig lidt inden de skal i skole derovre OG noget amerikansk slik - så de kan se hvad der findes i deres nye land.


Mor fik et amerikansk blad om indretning og ideer til det nye hus og far et glas med "Emergency saltlakrids" for det kan man til gengæld IKKE få derovre og så lavede jeg dette kuponhæfte, som
de kan bruge de sidste uger, hvor de bor i et TOMT hus: 

Og sådan så det ud da det blev afleveret og vel modtaget:


Vi har kendt hinanden i 13 år og vil savne dem rigtig meget - fordi de har været nogle rigtig gode naboer, men glæder os også på deres vegne over den spændende oplevelse det bliver for hele familien.
HELDIGVIS har vi andre gode naboer  - og de bedes foreløbigt blive hvor de er TAK.  =0)

A gift for the family next door as they are going away for 3 years to work and live in USA. Candy for the kids, US Magazine for Mum and a book of tear-out coupons to use while they live here in an empty house for a couple of weeks. We have known them for 13 years and will miss them a lot but know they are going to have a lovely time and learn a lot overthere. 

7 kommentarer:

 1. Det var da simpelthen en fantastisk god ide med det kuponhæfte Charlie, og jeg er da helt sikker på, at det faldt i meget god jord endda.

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig hilsen at få, når man nu skal
  meget langt væk :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 3. What a great idea and neighbour (you are), they are so lucky to be going to USA for so long I wish I could go with them, have a great weekend, mvh Vikki

  SvarSlet
 4. Sikke en god ide! Især saltlakridsen...det savnede jeg meget under mine udlandsophold. Men kuponhæftet er simpelthen genialt.....den ide er for cool. Og mon ikke den blev meget vel modtaget.

  SvarSlet
 5. Sikke dog en skøn pakke at få og det kupon hæfte er da bare genialt:-)))))))
  De kan da kun glæde sig til at komme hjem igen til sådanne naboer:-)))))))

  SvarSlet
 6. Sikke en fantastisk gave af få. Den lå jo ikke lige for, men din hjerne kan altså bare finde på.......alle mulige ting.
  Dit kuponhæfte er virkelig en sjov ting, som garanteret blev vel modtaget.
  Du er altså et et utroligt sødt og betænksomt menneske - og også en god nabo.
  God dag til det arbejdende folk !

  SvarSlet
 7. Sikke en fantastisk god gave du har lacet til dem. Genialt med det kuponhæfte. :)
  Dejlig hilsen de fik med på deres rejse. :)
  Forsat dejlig uge
  Knus

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)