24. marts 2013

Fødselsdagskort til Elias - Happy 10th Bday to our DGS

Utroligt men sandt - i dag er det 10 år siden vi blev bedsteforældre. Hmmm - hvor mon tiden lige er blevet af!! Den unge mand er i Planetariet med sine forældre og kommer her forbi i eftermiddag til kage og for at få et knus og sit fødselsdagskort på dagen. I påsken holder han så sin fødselsdag rigtigt, for det er jo den første RUNDE af slagsen og det går han meget op i.  =0)

Vi har to gaver og den ene får han så i dag - selvom der er længe til han skal bruge den - vi har nemlig
købt billetter til Robin Hood forestillingen i Dyrehaven til maj. Sidst Det Kgl. Teater havde en frilufts-forestilling var det De 3 musketerer vi havde ham med ude i skoven til - så det skal nok blive en succes igen denne gang.

Derfor fandt jeg dette LOTV stempel med en rask dreng der svinger sig i trætoppene - ligesom Robin Hood:

Første gang jeg tager min nye maskuline embossing folder i brug, syn's godt den kunne blive blandet med træhus og papir med blade på - fordi den også er super "drenget". Motiv malet med Copics - rigtig mange brune nuancer i sving til træværket.
This is the card I made for our DGS Elias' 10th birthday today. One of his presents is a ticket for the Robin Hood play in May in the middle of the woods and with this in mind I chose this LOTV stamp for his card. TFL

11 kommentarer:

 1. Hvor er det et super kort, det bliver Elias sikkert glad for.Hils fra os og sig tillykke.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 2. WOW... sikke et flot drengekort til den første runde dag... stort til lykke med/til ham.
  Glæder mig til i morgen...
  knus

  SvarSlet
 3. Nåe, det er derfor der er flag oppe idag. Jeg havde lige været igennem de kongelige, for at tjekke om vi havde glemt en flagdag. Tillykke med ham. Ja tiden fræser afsted og vores lille krudtugle bliver 7 snart - ufatteligt.
  Flot kort, jeg genkender din nyindkøbte die også ;) og lækker maskulin embossing - dobbelt embossing hvis jeg ikke tager fejl. God søndag til jer.

  SvarSlet
 4. super flot kort og sikke god ide ,gave med oplevelser, stort tillykke med ham

  SvarSlet
 5. Igen et fantastisk flot og personligt kort. Sikke fint stempel med den lille Tarzan/Robin Hood der svinger sig....... Og så ser jeg jo, at du har brugt den lækre banner-die. Æv, den har jeg (heller) ikke.... Fine farvenuancer du har fået frem - især på træhuset !
  Jeg er sikker på, at Elias blev glad for både kort og gave. Sikke en fin ting at have til gode.

  God ferie, påske og det hele.
  Knus til jer alle fra Annette

  SvarSlet
 6. Tillykke til Elias, sikke en dejlig gave I har fundet på...Flot kort du har lavet til ham med alu-dørk, som vi kalder det i min branche ;-)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle dejlige gaver til barnebarnet. Man fatter ikke altid hvor tiden bliver af. Vildt sødt kort!

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med ham, ak ja tiden flyver altså bare a sted ik :-) Og lyder til den unge herre har en fantastisk dag og mere i vente - rigtig skønt kort, det passer jo perfekt til en kanon gave

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med den unge herre. Et rigtig skønt kort, som lige passer til ham. Hvor tiden dog flyver afsted - gisp !

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med Elias og sikke et skønt kort du har lavet til ham! Ja det er underligt, at vores børn (børnebørn) bliver ældre, når vi nu ikke gør!! ;)
  Rgtig god påske!

  SvarSlet
 11. Congrats with Elias, super card love the embossing folder you have used and as always beautifully coloured in...you are so clever. (Well I am back from UK and have been successful;), cannot email personally as cannot work out how to with the new upgrade right now, take care)
  Mvh Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)