2. december 2012

2. december og vi skal fejre Mie på dagen/Happy Bday to Mie

Ja præcis i dag for (host) 35 år siden - valgte Mie at komme til verden 1½ måned før sin planlagte fødselsdag - for som hun senere sagde - ellers var hun jo gået glip af juleaften. =0)

Hun holder selv sin fødselsdag i næste weekend - men far og mor har fået lov til at fejre hende lidt i eftermiddag og aften - så hun kan få sine gaver på dagen.

Og her er hendes kort (som jeg roligt kan lægge på nu - for hendes internet er i uorden pt.):

Mie er god til at bage kager - så jeg har lavet et lille kagefad med en stor, lækker Cupcake. Fadet er lavet med en Sizzix kant. Ordet Happy er også en Sizzix original die (nys købt på SAM) og her embosset med bobler. 
Jeg skulle bruge et lillebitte birthday til en lille tag - og rodede alle mine stempler igennem uden held. Men så nærlæste jeg et Hero Art stempel med små tekstbobler (det hvor 2 af dem kan tages op af stemplet) og SØRME om der ikke stod birthday midt i en masse anden tekst. FREM med en af de tuscher man gerne må bruge på et stempel (rød Memento marker købt hos Kreative fornemmelser) og TRYLLE et lillebitte stempel uden at ramme anden tekst.
 Og heldige mig har ikke adventspakker men en RIGTIG julekalender fra min søde mand i år - i går fik jeg en pink sprayflaske med væske til at have i bilen når ruderne er frosset til (men blev jeg også glad for - men mente ikke jeg behøvede at fotografere den til bloggen - I vil nok helst kun se scrapgaver?) Men i dag blev jeg søndagsforkælet og fik denne som jeg virkelig havde ønsket mig siden jeg lånte den at Gitte Y til vores vejfestbanner. Sådan kan man få skabt et behov.
Sjovt nok har vi begge valgt HO HO HO papir fra Netto til  årets kalenderpakker.
God 1. søndag i advent til alle jer derude - og tak for besøget selvom jeg ikke kommer til at blogge fast hver dag er det hyggeligt at juleblogge lidt og prøve at nå rundt til en del af jer. =0)

My card for our youngest DD Mies birthday today - and my present from my DH who has made me 24 secret parcels and placed them next to our fireplace. I feel like a child on xmas eve again.  =0)

13 kommentarer:

 1. Dejligt kort til Mie - og til lykke med og til hende!

  Du bliver da ordentligt forkælet af din søde mand. Heldige dig ;o) Hils ham.

  SvarSlet
 2. STORT TILLYKKE til Mie og jeg har også en datter som ikke ville gå glip af juleaften( hun kom dagen før).
  Super skønt og festligt kort og ja Spellbinders kan man aldrig får nok af. forsat god søndag

  SvarSlet
 3. Tillykke til Mie!
  Rigtig sødt kort, du har lavet.
  Ja, behov opstår sjovt nok hele tiden ; )
  Kanonlækker gave fra din mand. Hold da op hvor er han god til at finde på!
  God 1.søndag i advent.

  SvarSlet
 4. Tillykke til Mie.
  Lækre gaver du har fået.

  SvarSlet
 5. STORT tillykke til Mie og sikke da en super lækker kalender gave...

  SvarSlet
 6. Skønt kort til Mie - håber hun får en dejlig fødselsdag.

  Glædelig 1. søndag i advent

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillykke til Mie ! Sikke en skøn dag at blive fejret på, i sådan et flot vejr ;-)
  - wau for en julekalender K har bixet sammen til dig...(Min mand vil ikke engang med ind i en scrapforretning....)Du er sørme heldig !

  SvarSlet
 8. Tillykke med/til Mie, flot kort du har lavet til hende. Dejlig kalendergave du har fået.

  SvarSlet
 9. Jamen, så får jeg ønsket mere tillykke til dig, Mie. (troede kun det blev på OSH-bloggen)
  Og tak for det flotte vejr vi har haft. Det har bare været så smukt at se ud på, mens vi har julepyntet.
  Tænk at du absolut skulle have julen med for 35 år siden. Jeg kender godt typen, der aldrig vil gå glip af en god oplevelse...hihi. Men du har nok givet din far og mor en forskrækkelse......

  Superflot kort din mor har lavet til dig. Og det med kagerne ved vi jo godt. Så selvfølgelig skulle der en kage på dit kort. Og jeg kan se, hun har gjort sig umage med de små ting - som I jo altid gør - begge to.
  Din far har sandelig også været i gavehumør, da han købte kalendergaver til din mor. Lækker die han har fundet. Han har god forstand på scrapsager, kan jeg se.
  HVIS nu ikke der kommer flere indlæg her - så rigtig god fødselsdagsfest næste weekend.
  Knus fra Annette.

  SvarSlet
 10. Hvor ser det dejligt ud .- og Charlie, såden en deIcer det er da herligt .. ville da gerne se billeder :D ... Thi hi ... Knus

  SvarSlet
 11. Dejligt kort til Mie og tillykke med hende! :)

  SvarSlet
 12. Skønt kort og suk ja hvor bliver tiden af - selv runder jeg jo et hjørne næste år.. nå der er længe til ;-)

  SKØNNNNNNNNNNN mand, og så har han styr på scrap gaver wawww, jeg ville nu også se den til bilen bare det den er pink så syntes jeg jo den er fantastisk og så alt det døje man kan slippe for med den ;)

  SvarSlet
 13. Tillykke med Mie, pretty card I love the idea of embossing die cut words cannot believe that I have never thought of it, so thanks for the great idea. Your hubby is such a sweetheart, just goes to show you/we are never too old.. maybe I should show mine when he finally comes home as a hint to next year. Take care and have a great week Mvh Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)