15. december 2012

15. december bordkort fra firmajulefest / Made these for our office xmas party

I et øjebliks vanvid =0) meldte jeg mig som bordkortmager til årets firma julefest - fordi jeg havde denne ide - som samtidig kunne fungere som skjult udpegning af de 5 personer der skal stå for næste års julefest. Det blev en STOR succes - og jeg fik virkelig anvendt alle de dies jeg overhovedet kunne få noget julet ud af - her et nærbillede af et færdigt bordkort. Ideen er også sød til en lille gave til skrivebordet (fordi det jo er en gammeldags kontorklemme) så kan det være et foto af barn eller barnebarn der er sat i holderen:

Julemandens tøj blev fordelt på 5 bordkort, dvs. jakke, hue, støvler, vanter og bukser.
 Der var 56 forskellige motiver (nok lidt ambitiøst - tror ikke der var nogen der havde mukket hvis der var flere ens) - for at holde spændingen var der et par andre ting der KUNNE have været julemandens tøj - f.eks. prikkede boxershorts og et stribet halstørklæde (fnis) - så der var et par stykker der åndede lettet op undervejs. Jeg havde så lavet en STOR fotostat med en julemand der kun havde røde shorts på - og forstørret tøjet på en kopimaskine - så han kunne blive klædt på undervejs. Det var blevet annonceret som "omvendt mandestrip".

Bordpynten var i rødt, grønt og guld - så hver anden bordkort var med grøn ramme.
... og hver anden med rød ramme.  I nederste række midt for ses min hovedløse snemand (a la Steen fra Steen og stoffer) - der var klokken MANGE og jeg var løbet tør for ideer - men han var MÆGTIG populær den aften. Topscorer var dog det bordkort med Misteltenen - en meget glad og lidt overrislet mandlig kollega havde en fest og fik placeret mange kindkys i aftenens løb.


 
I used my entire collection of dies to make these place cards for our annual xmas party at work.
The idea was to use them as placecards as well as a hidden message as to who was part of the new team for next years party. A cute die from Cottagecutz delivered a full set of clothes for Santa - and I used 5 of these to form the team. That way we dressed the new Santa for next year. Everyone commented on the placecards and took them home after the party - which was a nice gesture - I did not expect the men to care about them - but they did. Especially the guy who had the mistletoe - he ran around all evening trying to hold it over a female colleague and steal a kiss, bless him.  =0)

15 kommentarer:

 1. Haha, hvor er der bare mange fine i blandt - kan godt forstå, at det var en succes (:

  - Kit

  SvarSlet
 2. Jeg kender ingen som dig, der kan " trylle" med diecuts. Kan godt forstå begejstringen. Fortsat god weekend. Kh 10na

  SvarSlet
 3. Hold op et arbejde - rigtig flot.

  SvarSlet
 4. Hvor har du bare været flittig og sueper kreativ. Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 5. De er bare VILD flotte især også fordi jeg så dem IRL på SAM tihi... Jeg kunne godt havde stået der længe for jeg var meget imponeret. Super god ide, men hold da op sikke et arbejde : )
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 6. Du er altså utrolig ! Som om du ikke har opgaver nok at varetage.
  Sikke mange sjove ideer du har fostret, med din tankegang.....haha. Godt du har et ordentligt lager af QK.
  Jeg kan godt forstå de var populære. Og sikke en julefrokost med mandestrip og mistelten....haha. Jeg får nogle billeder på min nethinde, som jeg måske slet ikke bør se....

  God aften til jer begge.

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare skønne..
  Så jo du var i fuld sving med dem til SAM..
  et kæmpe arbejde...
  Håber de bliver gemt...

  Rigtig god aften :)

  SvarSlet
 8. ja jeg så til SAM at du var begyndt på det store projekt og godt at alle var glade og værdsatte dit store arbejde og kanon at det påvirkede festen længe efter at bordet var forladt. de er bare så super fede og en kanon ide du der havde fået
  God 15 december til dig

  SvarSlet
 9. Hold da fest et arbejde og en genial ide, du der havde udtænkt( den skrives lige bag øret) og smukke ser de ud alle dine bordkort

  SvarSlet
 10. Sikke et stort arbejde, men hvor er det flot! Jeg er vild med din kringlede tankegang, når du laver kort osv.! Dejligt at det blev værdsat af dine kolleger!
  Rigtig god adventssøndag!

  SvarSlet
 11. What a fantastic idea using "bulldog clips" as a base I have lots of them and never knew what to do with them so thanks for the great idea. I think you deserve a payrise or promotion for all your hard work, they look really good but I did feel sorry for the headless snowman !
  Take care Mvh vikki

  SvarSlet
 12. Kæmpe arbejde, godt det blev værdsat...og de var nu også rigtig fine. Da jeg havde kigget på dem til SAM, måtte jeg tage mig selv i at ønske (for en gang skyld) at jeg ikke arbejdede på en mande-arbejdsplads...Tænk hvis man havde en kollega som "gad" at lave sådan et projekt..

  SvarSlet
 13. WOW, sikke et stort arbejde!!!!! Jeg så jo lidt af det til SAM og de er rigtig flotte.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 14. Ja jeg så dem IRL til SAM og forstår godt at de blev en succes, for de er bare så helt vild flotte. En kanon god ide.:) Utroligt hvad du kan få tryllet ud af de QK dies.:)
  Tak for din søde kommentar den varmer.:)
  Forsat rigtig dejlig aften
  Knuz

  SvarSlet
 15. Hvor er det dog nogle søde ting du har lavet. Godt at det blev en succes. Rigtig god jul!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)