31. marts 2012

Mit rubinbryllupskort fra sidste weekend/Last card in March

Som nævnt kom jeg på noget af en opgave da Mie havde lavet sit flotte staffelikort og efter en del hovedbrud tænkte jeg - 40 år det er efter kobber- og sølvbrylluppet og inden man når guldet - det skulle så sættes sammen til et kort. Og det kom til at se således ud:

 Her først et zoom - så I kan se sølvet i den ene side og guldet i den anden. Det søde "xo" som jo er engelsk for kys og kram papir kom fra mit lager - love er fra en ny lille blok.

Og her selve kortet i sin helhed:

Kobberkarton i bunden med en MS bort og en råhvid sløjfe - sølv og guld karton har været en tur gennem en embossingfolder og har fået et par røde hjertebrads og lidt rubinrøde bling på. Midtersektionen er også med MS borten bare øverst og en swirl der omkranser hjertet og danner bund for de røde roser. Kortmodellen hedder et ?? (tja det har jeg så lige glemt - hvem ved det?) kort - og var i stil med staffelikortet uden at ligne for meget  =0) Og UPS - jeg kan se billedet er taget inden jeg fik klippet fiskehale-hak i tylbåndet.

I starten af næste uge bliver her nok lidt stille på bloggen igen. Jeg får lavet en knæ-artroskopi af mit venstre knæ mandag morgen og kommer efter planen hjem på krykker samme dag - jeg GLÆDER mig til på sigt at have to ben igen da det knæ jo blev smadret i august 2010 og har været rigtig tarveligt lige siden  =0).
Men når jeg kan sidde fornuftigt og ikke er på "sjove piller" kan jeg selvfølgelig ikke holde fingrene fra min dejlige hobby - det er jo heldigvis hænderne man skal bruge til den.

Above card was my Ruby wedding anniversary card for my SIL and her hubby. I decided to use copper, silver and gold to show the 12½ and 25 milestone they have had and the 50 that is waiting ahead. Not sure what this sort of card is called - but surely someone has seen something similar before. It has to vertical cuts and some horisontal folds to make it stand like that. TFL

Please bear with me next week - I will not be myself for a couple of days as I have a knee operations Monday morning.

14 kommentarer:

 1. Hope your surgery goes well! Keep us posted on ;your recovery!

  SvarSlet
 2. Sødt kort :-)

  Held og lykke med operationen, håber du snart er fit for fight igen. Forsat god weekend.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle smukke rubinbryllupskort I har fået lavet. Rigtig skønne detaljer.

  Hyggelige billeder fra jeres forårsferie i det franske. :O)
  Et forsinket men et kæmpe stort tillykke med Elias 9 års fødselsdag. Sikke et herligt kort du har lavet til ham. Vild med den Angry Birds.

  Held og lykke med operationen. Håber du snart er på "dupperne" igen. :O)
  Rigtig dejlig weekend.
  Knuz

  SvarSlet
 4. Held og lykke på mandag, jeg håber du bliver frisk på rekordtid og at Fifty og K forkæler dig til den store guldmedalje ;-) Vi skaffer en ekstra stol så du kan hvile knæet til SAM...Weekendknus herfra

  SvarSlet
 5. Det er et superfint kort.
  Held og lykke med knæ-alloskopien. Jeg håber, at du hurtig bliver rask og klar igen.
  Knus og god weekend.

  SvarSlet
 6. Ej hvor er det bare kreativt tænkt! Det ser rigtig godt ud!
  vh Karina

  SvarSlet
 7. Hej Søde

  Flot kort - det ser hammer godt ud. Her knokles i vindinge med at lave kasser med OSH kort klar til dig og Fifty...
  Kommer hverfald ikke tomhændet til SAM! - hvor vi ses og du må få en krammer.

  KNUS og Godt weekend

  Pøj Pøj med knæet

  Stinne

  SvarSlet
 8. Rigtig sødt kort og utrolig godt sammensat...

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort i en helt ny model. Du giver Mie kamp til stregen, må jeg sige.
  Genial tanke med rubin midt mellem sølv og guld. Hvem andre end dig kunne komme på den ide ?

  Rigtig god "kom-over" på mandag. Jeg ville da gerne se blogindlæg, lavet mens du er på sjove piller...haha. Jeg håber, at alt går som det skal, og at du snart er frisk til at scrappe igen.

  Rigtig god søndag til 3 fra 3.
  Annette

  SvarSlet
 10. super flot kort du har lavet.jeg har også google chrome eller hvordan det nu staves så ved ikke hvorfor du har svært ved at komme på min blog men tusind tak for at du orker at lægge en kommentar når det nu driller. Du må have pøj pøj med knæet ja kan huske vi samtidig havde problemer med knæene, mit blev fint efter en menisk operation og du har måttet døje med dit, håber det lykkes denne gang at blive tobenet
  knus Pia

  SvarSlet
 11. Et virkeligt lækkert kort. Håber at alt går vel med dit knæ og at du hurtigt er på højkant igen :-)

  SvarSlet
 12. Det er super flot i virkeligheden, og så med alle de detaljer. Det må værer dejligt at kunne ryste alle de mange gode ideer ud af ærmet heletiden. Skønt for modtageren.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 13. Et rigtig flot kort - du er da bare en kreativ kvinde, der forstår at bruge den evne :-) Nu ønsker jeg dig rigtig god bedring med det knæ, så du også kan holde til at handle på SAM. (Kjell må ikke læse med her !) - ellers må du jo sende et par scrap-hjælpere af sted, hvis det bliver for slemt.

  SvarSlet
 14. Hov... troede faktisk jeg havde været på "besøg" her...!! Nå, men bedre sent end aldrig...
  Tak for snakken... nu håber jeg din "springer" paser godt på dig, så du er fit for fight til SAM... Hører du skal snolde igennem.. .(fnis)...
  Super smukt kort til O og B... håber du fortalte om symbolikken... elsker dine kort for alle de detaljer du kan få med...
  God bedring med benet... godt du fik det overstået! Krammere... fra mig til dig...

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)