1. november 2011

Ny måned og en vinder / New month and a winner

En kollega har bestilt et kobberbryllupskort. Opgaven lød "de ejer en pub og står selv ofte bag baren, de har flere hunde og Terkel er favorithunden, 1 sort kat, børn (både drenge og piger) og så ar de haft en mega vandskade for nyligt.


En tur på Google Earth afslørede at de bor i et lyst hus - så det blev baggrund for den have æresport, hjulpet godt på vej af en MS border punch. MS hjerte blev kobberbryllupsskjoldet med deres initialer på. Udover blomster kom der drinksglas, rødvinsglas og ølkrus i æresporten. Pubben har et skotsk navn - så det normale morgenmadshornorkester er skiftet ud med en enkelt "piper" der spiller sækkepibe. Sizzix har leveret både kødben og Terkels hundehus, den skøre kat med rulleøjne er en Magnolia die, Vandskade og de feminine og maskuline gummistøvler, buske plus "vandskaden" er alle fra QK, små græskanter og meget små noder er et par gamle punches. Min første leverance til denne kollega - som heldigvis var GLAD for resultatet.

TAK for jeres kommentarer i forbindelse med at bloggen her rundede de 100.000 besøg i oktober. Jeg finder en vinder i morgen aften og viser navn og måske præmie i næste indlæg.

I weekenden havde vi hyggeligt besøg af lille M og hendes mor Isami - her lidt stemning fra en hyggelig aften hvor Mie også deltog og var mægtig populær hos lille M. Et nyt hit denne gang var at lære at abe efter og slå takt i bordpladen. Nå ja og så en snart 8 år gammel lydbog med dyrelyde og amerikansk udgave af Old McDonald had a farm..... (Jens Hansens bondegård). Den blev efterladt af Erica da hun og familien tog retur til Texas, Elias har leget med den og nu er den et hit igen - og stadig på samme sæt batterier - IMPONERENDE....  =0)


Our bonus GD was here again the other night. She had great fun listening to the farmbook left behind nearly 8 years ago when Erica and her family returned to Texas. Imagine all that fun on the original set of batteries - AMAZING isn't it. Another popular game was to look at Mie tapping a tune on the tabletop and trying to copy the movement and making a noise. =0) Thanks for the visit - you're such a sweet and clever baby!!

15 kommentarer:

 1. Som altid superflot detaljeret kort.!
  Sådan en lille størrelse er da ikke til at stå for!
  Glæder mig til at hilse på dig igen.

  SvarSlet
 2. Sikke et sjovt kort igen. Fyldt med symboler. Tak for forklaringen på alle de ting du har fået plads til. Ellers ville jeg ikke have forstået en brik !
  Selv efter at have fulgt din kortproduktion i længere tid, er jeg stadig imponeret over dit QK-udvalg.
  Dejlige billeder af lille M. Og så troede jeg lige først, at det var dig på fotoet...men det er jo Mie. Utroligt som hun ligner sin mor.

  kh fra besøgende nr. 100959

  SvarSlet
 3. Clever card Charlie - my word you do work hard at your commissions! Lovely pics of your bonus Granduaghter - a bonus indeed!

  SvarSlet
 4. Jeg bliver lige imponeret hver gang over din kæmpe kreative tanke gang, det er så vild, hvordan du kan sætte tingene sammen så de giver mening.
  Forstår godt at din kollega blev glad.
  Hvormed hun kær den lille M.
  Glæder mig til at hilse på dig : )

  SvarSlet
 5. Rigtig flot og anderledes kort med en masse detaljer som passer til dem som skal ha' det... super...

  SvarSlet
 6. Super flot kort. Dejlige billeder.

  SvarSlet
 7. Øjjj... det var IGEN etfint kort til en HELT speciel anledning. Som vanligt fra din hånd, udformet med tanker bag og kreativ sans for brug af QK dies...
  Jeg mener stadig der burde sidde en label med "oversættelse" på bagsiden af kortet.
  Og bonusBB er da totalt "smelte"... skønt at I kan ha' glæde af hinanden p.t. hvor de er tæt på... SES SNART... JUBIIIII...

  SvarSlet
 8. Hvor er det kort bare flot! Er vild med alle detaljerne der hører til paret!

  Håber vi ses på sam :)

  SvarSlet
 9. Du er i sandhed qk´s dronning ;-)...Den er herlig, din "skøre" sorte kat, sådan én må jeg på jagt efter...Og din Bonus BB er da også bare skøn...

  SvarSlet
 10. Halloo for et kort med mange detaljer og med en god historie, flot flot. Hvor er det nogle gode billeder af den lille M. hun er bare sød.
  Bodil

  SvarSlet
 11. Hvor er det nogle skønne billeder :) Og lækkert kort der bare lige - igen - er ramt plet :) FLOTTTT med så mange besøgende, også en skøn blog

  Og wawwwwwwwwww for nogle halloween æsker i sidste indlæg - dem er jeg MAX vilde med

  SvarSlet
 12. OH my word! The batteries on that toy are still working? I distinctly recall that toy's song and honestly, I'm glad we left it behind! ;)

  SvarSlet
 13. Eejjj, jeg er altså vild med dine kort !

  SvarSlet
 14. Lækkert detaljeret kort som altid. Jeg nyder at læse hvad de forskellige ting symboliserer.
  Sikke en sød lille baby du viser billeder af. Bliver helt blød om hjertet.

  SvarSlet
 15. Ej et skønt kobberbryllupskort. Vild med dine QKdetaljer, de sidder vist lige i skabet, som man siger. ;)
  Jeg skal lave et kobberbryllups kort, til næste lørdag.....så jeg lifter hjertet med bogstaverne inden i, super god ide.:)

  Jeg er helt viiiiiild med dine halloweenposer.

  Jeg kan godt forstå at Mie er vild med lille M. Han er da også bare for kær.
  Glæder mig til at se dig på lørdag.
  Knuz

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)