22. juni 2009

Studenterkort / Card for a graduate - now going to University in England

K står for Katja - en ung dame jeg har kendt siden hun blev født - nu er hun så blevet student og vi skal til studentergilde. TÆNK at det kan lade sig gøre på så få år... Ü !! Og nu skal hun rejse til England hvor hun er optaget på University of Creative Art. Derfor passer det fint med teksten på engelsk. Jeg har lånt dies til uglen, grenen og studenterhuen af Gitte (tak min ven) og skamløst ladet mig inspirere til kortet af Linda S inde på Scrapsisters galleri så også tak til dig hvis du ser dette. De små blade er fra det nye QK Reuse sæt. Og så er mit dejlige QK Phoebe brugt til teksten. OG ikke at forglemme tak til Margit for brug af dit karton =0).

Made this for a graduation party I am going to. I have known this young lady since she was born and cannot believe how time flies... QK owl, branch, hat, leaves from the Reuse set and QK Phoebe for the title. Seemed OK to write in English as she is on her way to University of Creative Arts this year. She is a very talented young lady.

12 kommentarer:

 1. Aii, et dejligt kort! Det kan da kun vække begejstring hos modtageren.

  SvarSlet
 2. Det er jo et ægte kollektivt projekt, du her præsenterer. Det er rigtig fint og vældig gennemført studenter. Det ser ud som om du har lakeret skyggen på huen; det ser fint ud.

  SvarSlet
 3. ejjjj hvor er den dog bare flot,hvor er uglen dog sød, ha en god solskinsdag.

  SvarSlet
 4. Ja, men jeg så jo det blev til IRL.... da vi havde scrappe-hygge-snakke-grine - dag for forrige søndag. Og det er bare SÅ kært, og synes det er surt, jeg ikke kender en der bli'r student.... måske det kommer ;o)
  Knus og god dag...

  SvarSlet
 5. Skønt for K!
  Skønt kort!
  Skønt jeg ikke anede, at der findes en studenter-hue die.. hvor er den dog fra?
  knus

  SvarSlet
 6. Et rigtig fint kort, og den ugle er bare så sød,
  den kunne Rigmor have brugt.....!
  knus svigerinden

  SvarSlet
 7. Det blev et rigtig flot kort og det skal nok gøre lykke hos en kommende creative art studerende. Mon ikke du kan lære hende et tricks eller to.
  Det var dejligt, at jeg kunne bidrage med lidt og du er altid velkommen, hvis der er noget du står og mangler.

  SvarSlet
 8. hvor er det bare et super skønt kort... så gennemført og sødt..kan godt lide alle detaljerne... og fonten til "may all your dreams come true!" er bare perfekt.. Totalt inspirerende... og så er det skønt at se Phoebe igen...det alfabet bør få en retroperiode :o)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare smart, at du har sat studenterhuen på uglen! Skønt kort!

  SvarSlet
 10. Supergodt kort - studenterhuen er bare perfect.

  SvarSlet
 11. Ih sikke et skønt studenter kort. Super skønne detaljer. Den ugle er bare skøn.
  Jeg vil lige sige tak for idéen jeg har lige "lånt" den til 2 flaskekort.
  Knus

  SvarSlet
 12. Hej
  Dette kort er nu også ret skønt. Jeg kan godt lide at du har givet uglen hue på!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)