13. juni 2009

Mies kort til sin fætter / Mie's card for her cousin..


Mies fætter skal giftes med sin søde FORLOVEDE næste år og har til sin fødselsdag ønsket sig gavekort til sit bryllupstøj. Derfor har Mie lavet dette kort da hun mener hendes bidrag nok kan blive til et slips, en skjorte eller et par romantiske boxershorts. Ü Han kigger ikke herinde og hans mor får bank hvis hun sladrer, så derfor lægger vi det på i dag - ellers tror I jo bare vi er gået helt i stå. Mit kort kommer så om et par dage. Som ofte før er det QK der står for figurerne.

This is the card Mie made for her cousin. He is getting married next year and has asked for vouchers to use for his clothes for the wedding. As Mie reckons her contribution will buy him a tie, a shirt or a pair of boxershorts she made him this card. TFL

9 kommentarer:

 1. Hej Charlie

  Hvor er Mie dygtig!

  ..og jeg har skam fulgt dig hele tiden, for "jeg holder øje med dig". Nu har jeg bare lært lidt mere om at blogge, så du også kan se at jeg gør det GG

  SvarSlet
 2. Flot kort fra Mie.... meget beskrivende :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mie.
  Fint kort du har lavet til din fætter Kim. Og jeg synes jo du er en flottenheimer, hvis der både er til skjorte slips og underbukser ;o)
  Nå, men han får forhåbentlig tøjmand-gavekort for mange andre... ellers bliver det da et herligt bryllup at være tilskuer til :o)) (fnis...)
  Knus fra mig

  Hej søde ven...
  Jeg glæder mig til at se dig i morgen.
  Knus fra MIG

  SvarSlet
 4. super lækkert kort, og personlig,

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint kortet, han er da ikke helt uden evner at ønske sig gavekort i så god tid til tøj. De mænd er altid så svære at finde på noget til.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et sødt kort, og en sød historie bag. Dit forrige kort til sølvbrudeparret er bare totalt flot, og noget så inspirerende. Sikke en masse detaljer! Selv en lille syngende fugl i træet...!
  Altid dejligt og inspirerende at kigge forbi !
  Knus Engel

  SvarSlet
 7. Hej,Mie det er et fint kort du her har lavet, det er nogle dejlige farver. Det bliver han glad for.(og jeg sladrer ikke)
  svigerinden

  SvarSlet
 8. Hej Charlotte,
  Mange tak for rettelsen. :-)
  Knus fra Kim´s søde FORLOVEDE ;-))

  PS: ydermere tak for i går og de fine gaver I havde med. Billederne kommer snarest.
  Hils Mie!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)