5. april 2009

Solskin, SYV år og ISpind / Icelolly for a little girl I knowHOVSA - jeg har da lige haft for travlt til at blogge - men her er et lille hurtigt kort til en kollega's datter. Emma bliver 7 år og hun kan godt lide at scrappe så jeg har fået ryddet lidt ud i mit lager og lavet en lille bunke til hende. Her er et kort jeg så på en amerikansk side engang og først nu har husket at lave. Ikke den store kunst - men lidt sødt her hvor solen skinner og børnene snart spiser is igen, ikke?? Jeg tror bestemt godt I kan gennemskue hvordan det er lavet - men ispinden som sidder på bagsiden er en halvdel af den lille, tynde model, som man kan "få" hos diverse caféer og kortet holdes lukket af knuden på båndet som skubbes op på plads.

Just a tiny icelolly card seen somewhere on the web and I finally had something to use it for. Not rocket science - so I guess you can make it out without any explanation. Tiny wooden stick from a coffee shop.

12 kommentarer:

 1. Sødt lille iskort. Hvor er det en god ide at samle lidt fra gemmerne til en lille ny scrapper. Hvis der ovenikøbet er lidt af dine mange diesudskæringer imellem, så er jeg sikker på, at det kommer til at gøre lykke.

  SvarSlet
 2. Det kan godt være at det ikke er svært at gennemskue, hvordan man laver det kort. Men det er da svært ikke at blive glad, når man ser på det :-)

  SvarSlet
 3. Altså for HULEN - hvor er du god til at finde på ! hvor er det bare sødt. TAK fordi du viser alle os andre dine gode ide'er.

  SvarSlet
 4. Sikke et skønt kort.. kunne evt. også bruges som invitation til en børnefødselsdag... Og mine tanker bliver henledt til den kommende sommer - totalt skønt kort.. Og jeg er sikker på at hun blev glad for din lille scrap-pakke :o)

  SvarSlet
 5. Så er der vist dømt sommerstemning :O)
  Rigtigt sødt.

  SvarSlet
 6. Vilket litet gulligt kort!
  Mannen min tackarför ölen! En mycket bra mässa enligt honom!

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et sødt kort Charlie!....is muuuums, jeg elsker is :)

  SvarSlet
 8. Nej, en sød ide med et iskort, den vil jeg huske.

  Rigtigt god påske, Charlie

  SvarSlet
 9. I love these ice lolly cards... they're perfect for littl'ens :)

  xxx

  SvarSlet
 10. Hi!

  Thanks for visiting my blog Question Scrap :) and thank you for your kind comment ;)

  You said you were looking for some scrap "affaire" in south of France, did you mean you were looking for workshops or shops?

  hugs

  Julie

  SvarSlet
 11. Det kan godt være at man godt kan se hvordan det er lavet..
  Men derfor er det jo lige med at få ideen til sådan en kort!
  Hvor er det ´fint!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)