13. april 2009

Det var den PÅSKE - håber den var god... / HOPE you all had a nice Easter break...

Vi hyggede os nogle dage i Sverige, hvor der også var superfint vejr - og tog så hjem for at planlægge det store RYKIND til Årets Påskejagt i dag 2. påskedag. 18 store og små familiemedlemmer hyggede sig med påskefrokost og aktiv jagt på æg i haven. Påskedagene er de dage der sælges MEST SLIK i Sverige - og i år bidrog vi også til indtjeningen da det jo var lidt sjovt at have slik med hjem man ikke er vant til at se herhjemme.

Æggejagten er også dagen for Mies fine bidrag - PÅSKEKAGEN - i år med fyld af hyldeblomstmousse og svensk blåbærmousse. Og så var der lavet RIGTIG mange fine sukkerblomster, der var strøet ud i græsset sammen med lidt påskeæg. Blomsterne er kommet til verden ved hjælp af en RET smart blomsterudstikker fra Kagekompagniet - de ligner Primablomster lidt ikke, men disse er hverken syre- eller kaloriefri.

Her ses kreationen og der er også et nærbillede af blomsterne - der var klargjort 100 blomster - men da der også skulle være æg på kom der "kun" lidt over 80 i brug - et rigtig tålmodighedsarbejde hvor det gælder om at være fiks på fingrene. Græsset er lavet med gaffel og tandstik og skyen er duttet på med en skumsvamp:
Er den ikke imponerende. Estimeret arbejdstid incl. blomsterproduktion, bagning af kagebunde, 2 x fyld, smørcremelag, hvidt sugar paste lag og til sidst pyntning er ca. 7 timer. NOTE til senere brug - BLÅBÆRmousse smager skønt - men det er et royalistisk svineri at lave - UHA der er meget farve i de små "sataner". =0)

This is our youngest DD's cake for this years Easteregg hunt. Everything has been made from scratch. Flowers, cake, grass and all - she made more than 100 flowers -but had to stop at 80-something to make room for the tiny sugar eggs too. This cake had elderberry flower mousse and blueberry mousse inside and was ABSOLUTELY YUMMY and very pretty too - dont't you think?? She worked hard for approx. 7 hours to obtain this result.

16 kommentarer:

 1. Very nice, indeed! I bet it was yummy too!

  Don't you have a birthday coming up? :)

  SvarSlet
 2. Åh ja, hvor er den flot! Og med det fyld lyder den også lækker...
  God næsten ny uge til dig ; )

  SvarSlet
 3. Hold da op en flot kage og sikke et arbejde.

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det som en dejlig påske! Jeres påskejagtstradition lyder rigtig hyggelig, og jeg er godt nok imponeret over Mies kage! Wow for et arbejde og en tålmodighed til at gennemføre projektet. Dejligt at kagen både var så fin og smagte godt ;o)

  SvarSlet
 5. Fuldstændig FANTSTISK kage, det kan du godt hilse Mie og sige !.
  Fyldet lyder også godt Det lyder friskt !

  SvarSlet
 6. Ja, det var så den påske. Det lyder til i har hygget jer med Sverigestur og familie-kom-sammen. :-)
  Sikke en imponerende kage Mie har lavet. Flot arbejde - og hun må have noget af en tålmodighed!
  Hyldeblomst-mousse synes jeg lyder ret interessant og lækkert.
  God dag til dig!

  SvarSlet
 7. Den ser riktigt läcker ut! Kunde nästan ha gjorts med quickutz ;-)

  SvarSlet
 8. Den kage smagte lige så godt som den ser ud. Så Mie det var et flot stykke arbejde du har lagt for dagen. Det var en meget hyggelig dag også med en masse fisk mm mums tak for igår.
  Knus svigerinden

  SvarSlet
 9. VILDT-VILDT-VILDT... hvad mere kan jeg sige????
  MIE... du er (også...)bare fantastisk til det der med kager. Det er helt utroligt hvilken tålmodighed du udviser i de projekter... for dette er jo bestemt ikke den første. Jeg er DYBT IMPONERET....
  Og ja... kan høre at I også havde en dejlig påskekomsammen. Det er så hyggeligt med de traditioner ;-)
  KNUS til jer begge

  SvarSlet
 10. det lyder som en super påske i har haft, og sikke dog en flot kage, 100000 tak fpr skønne hilsner på min blog

  lnusss

  SvarSlet
 11. Den er da bare helt fantastisk den kage!! Hvis den bare smagte halvt så godt, som den så ud, må det være som i himlen :-)

  SvarSlet
 12. Super flot kage - det skulle man bare have vidt - plankeværket havde ingen hindring været.

  ;) Naboen

  SvarSlet
 13. HOLD DA OP for en super flot kage - det var dog imponerende !!

  Vi holdt os fra slikket i Sverige, dog var vi imponerede over alle de fjer de havde beklædt alle deres træer og bukse med, det var en sådan tradition

  SvarSlet
 14. Wow en flot kage! Den ser godt nok lækker ud!

  SvarSlet
 15. eejj en flot kage..... snart ærgeligt at spise den med alt det arbejde der er lagt i. Håber den smagte

  SvarSlet
 16. Sikke en fantastisk kage..
  Du fik da lige mit mundvand til at løbe!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)