10. februar 2009

Igen en gave og et kort / Another gift and card to match...

Lad mig starte med at skrive - at NEJ dette er ikke det store og ej heller yndige scrapmateriale der har været i brug - men UHA hvor det gjorde lykke =0).

Det var til en af Kjels gamle soldaterkammeraters 60 års dag. Han ønskede sig en Weber wok - og nu glemte jeg godt nok at tage billede af emballagen inden den blev pakket ind - men i hjørnet var Webers logo på en rød stribe hvor der stod ORIGINAL. Jamen så var den ged jo barberet - manden ER en Weber Original og ELSKER pølser, og vi havde derudover et par sjove fotos, blandt andet et hvor han har solbrillerne i håret. Kender I typen der så ikke kan finde dem bagefter??? Derfor kom QK Blossom og Moonlight frem for at genskabe et logo på forsiden (dog med en tændstik istedet for en rød grill) og da fødselaren er en dygtig håndværker, kom et foto med en "festlig" pølsegrillholder, som selv Weber nok næppe sætter i produktion OG en brillesnor indeni kortet.
Og sørme om vi ikke havde 2 møtrikker til "gør det selv projektet" der kunne hænge på kortet. Jeg tror ikke der var en eneste gæst til festen, han ikke fik vist det kort til. =0)

Her har I logo, kort, gave og kortet indeni, kræver et KLIK for at se detaljerne:I was inspired by the Weber logo to make this card. The b-day boy is a former colleague my DH has known (from the Danish RAF) since they were young lads. He has retired from work as he is now 60 and our gift was a Weber wok. He loves everything Weber and can eat as many sausages as anyone would care to put in front of him. Hence the DIY project on the inside of the card - and the string for his sunglasses because he always leaves them in his hair and runs around looking for them afterwards. I know this is in NO way a work of art - but he was over the moon when he saw the card and showed it to everybody at the party. How fun is that???? I used QK Blossom (slightly altered to match the logo) and QK Moonlight + QK match, some silly snapshots and some red cardstock.

11 kommentarer:

 1. Sikke et flot kort... og sikke en god historie... du ER bare en knag til de personlige kort.Skønne detaljer...
  Jeg kan godt forstå det vakte begejstring.
  Sej "pølse holder" han har... =0)

  Nyd resten af aftenen... knus...

  SvarSlet
 2. DU er da bare helt fantastiks med alle dine ideer - så det hele bare bliver det mest personlige kort til alle. Det er bare flot.

  SvarSlet
 3. Et "orginalt" kort. :) Hvor er det herligt. Enig i at den "pølseholder" bliver nok ikke i masse produkteret. Men det er humor.;)
  Du har ret i at familien ikke kan scrappes. Men jeg håber da at du kan komme til et andet crop. Det kunne være hyggeligt.:)
  Du må ha' en god tirsdag aften.:)

  SvarSlet
 4. Det er da super godt lavet, så kan det vist ikke blive mere personligt og humoristisk samme tid. Forstår sørme godt at det vakte lykke!

  SvarSlet
 5. Dig og dine sjove idere, skægt kort.
  svigerinden

  SvarSlet
 6. Søde Charlie. Jeg kender ingen som dig, med så udtalt en evne til at se og gengive detaljer fra virkeligheden i dine kreationer :o)

  Du er altid en stor inspiration, og sød til at kommentere på min blog - så jeg har givet dig en award - se mere på min blog :o)
  Knus
  Engel

  SvarSlet
 7. Charlie du er genial til de personlige kort, hvor er det her bare godt fundet på!
  Ps. Sæt du bare Kjel til at drikke noget rødvin, så du kan lave kort af etiketterne ;)

  SvarSlet
 8. Hej Charlie
  Igen et pletskud. Hvor er det bare lige i øjet. Hav en god weekend.
  Kram Birthe

  SvarSlet
 9. Ha ha - det er et rigtig skønt kort. Det er ikke kun Weber og fan heraf, som er originale. Det er du f... også. Kan godt forstå, at det måtte en tur på rundgang.
  Og det skal selvfølgelig ikke været yndigt til en rigtig "gør det selv" mand.

  Jeg kan se, at du har fået brugt dit blå papir op med grillristen. ;-)

  SvarSlet
 10. Haha! Hvor er det et fint kort!

  Og sikke et par fine pølse-holde-mænd ;)

  SvarSlet
 11. Hej charlie,
  igen lykkedes det dig at fremstille et flot og personligt kort.
  Jeg kunne godt tænke mig sådan et par pølseholdere til husets grillentusiat, det vil da give et godt grin blandt vennerne ;-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)