14. juli 2008

Fødselsdagskort fra min DD til hendes veninde / Bday card for a friend

Jeg har lige anskaffet de 4 ZOO-dyr fra Cuttlebug fordi de er lidt nuttede og kan bruges i min lille, gamle røde "rullemarie" fra Sizzix og fordi jeg har nogle ZOO billeder der skal scrappes. Da jeg viste Mie dem sagde hun straks, jeg vil gerne lige låne løven til et fødselsdagskort til min veninde! OK Mie, nu bliver hun altså 32, så hvorfor skal hun have et dyrekort??? Fordi det er hendes stjernetegn var svaret og så fik jeg da også lige den vinkel til at kigge på mine dies! Og her er resultatet - sjovt, ikke?? Og tekst og sky er i det lækreste hvide, blanke GRATIS karton, fordi hun havde fundet et smykkekatalog med en masse hvidt som hun havde gemt til at pynte på kort med.

Great minds don't always think alike. I was a bit puzzled as to why my daughter wanted to use my Cuttlebug zoo lion die for a b-day card for her friend for her 32nd b-day. Get real Mum she said - her zodiac sign is Leo!!! Well what do you know now - why didn't I think of that?? But cute - isn't it?

7 kommentarer:

 1. Eijj... Hun er da genial!!!! Den vinkel havde jeg da heller ikke lige gennemtænkt... SÅ: tak for idéen Mie...
  Og rigtig sødt kort du har fået lavet med MORS dies...
  Og det med spare karton kender jeg... der findes også RIGTIG flot guldkarton i chokoladeæsker.. ;-)

  Knus fra MIG

  SvarSlet
 2. super skønt kort du har lavet igen, de dies der er da bare for søde, kunne lige passe, da vi har været i zoo med 3 af børnebørnene i dag, såååå pyhhhh jeg er træt :)

  SvarSlet
 3. Et rigtig sødt kort, ja nogle gange får nye øjne,øje på andre ideer end dem man lige selv havde tænkt. Tak for kommentareren til mit layout om den u-dopet cykelrytter, jeg grinede så tårerne trillede ned af kinderne, tak for et godt grin.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun da bare kreativ din datter og en super ide at lave stjernetegns kort med dies'ene!

  SvarSlet
 5. OMG! That's such a cute card!! I love it!! :)

  SvarSlet
 6. Hej Mie, det er et rigtig flot kort du der har samlet. Det bedste er nu også at du fik lært din mor noget nyt, godt gået.
  svigerinden

  SvarSlet
 7. Hej Charlie

  Hvor er hun smart :o) Det er så indlysende når man sidder bagefter og tænker over hvorfor man ikke selv fik lige den ide ikke??

  Dine ting er super flotte som altid, og jeg henter rigtig meget inspiration herinde.

  Stort knus Ane

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)