21. juni 2008

Vendetta mod posten / Complaining about the mailman/woman


LÆS kun dette, hvis du i ny og næ selv er medlem af klubben
"SURE ÆLDRE DAMER"... =0)

Igen i dag har vi modtaget post der er foldet på langs, selv almindelige C5-kuverter kan åbenbart UMULIGT komme gennem vores postkasse uden at være foldet sammen til et bundt. Vi der laver kort er jo ikke specielt interesseret i at se vores værker ødelagt på den måde. OK - der er en risiko ved at sende post, men hvis det nu har klaret skærene hele vejen fra USA og hertil, hvorfor er det så 10 cm fra min postkasse en eller anden nød skal beslutte at skamfere det??? Så idag ringede jeg til PostDK de har nemlig et SERVICEcenter (hvilket i sig selv var en glædelig overraskelse...), godt nok ventede jeg RET længe på at komme igennem - men så blev jeg samtidig underholdt med alle de effekter man nu om dage kan købe gennem PostDK. Endelig kom jeg igennem til en flink dame, og hende var jeg da nødt til at spørge hvor man kunne henvende sig hvis ens behov egentlig bare var at få sin post leveret uden at den blev foldet sammen?? Det havde de godt nok ikke lige en afdeling for, men hun har nu lovet at videresende min klage til det lokale omdelingskontor, som man nemlig som ussel kunde ikke sådan lige kan komme i kontakt med. Heldigvis kunne jeg meget detaljeret forklare hende hvorfor budene folder posten, så kan de nemlig sidde på cyklen og lææææne sig hen mod postkassen og med en hånd få hele molevitten mast gennem sprækken i døren, det så jeg nemlig i går da jeg jo var hjemme, men jeg kunne desværre ikke nå at tale med posten, da den unge mands IPOD var på så høj volumen at han ikke kunne høre mig med ryggen til, ellers havde jeg med glæde talt med ham selv. Mit vigtigste klagepunkt er samtidig, at når vi allesammen skal betale porto både efter vægt og størrelse af vores breve - så har de så sandelig også at levere det vi har betalt for - nemlig et brev der holder de mål det havde da afsenderen postede det. HVIS I andre også oplever dette - så lad os starte en BØLGE - SÅ kan de måske lære det!!!

Not a lot to translate as this is a local matter of HOW TO TRAIN your postman to deliver your letters flat and not folded!!!

11 kommentarer:

 1. Kom sådan til at tænke på filmen "grumpy old men", da jeg læste dit indlæg - men har absolut forståelse for dine frustrationer - ungdommen nu til dags altså...haha

  SvarSlet
 2. HIHI ja og derfor skrev jeg også den første linje i indlægget - og da du læste det alligevel er du åbenbart nogen gange medlem af klubben. FNIS....

  SvarSlet
 3. ...ja, vær du glad for det OVERHOVEDET kommer frem. Her hos os leveres nemlig post til alle veje i nærheden med nr 106!!!

  Gad vide om de slet ikke kan læse??!!

  Margit

  SvarSlet
 4. ja den væsen den væsen, jeg er såååå træt af dem også, enten kommer de t ikke frem eller er åbnet :(
  god weekend til dig :)

  SvarSlet
 5. Jeg har i en måned omdirigeret vores post fordi vi var på camping, det resulterede i at der overhovedet ikke kom noget post, jo et brev der var 3 1/2 uge gammel, så jeg har spurgt hvor vores post befinder sig, men det vides ikke de har ikke nogen steder hvor de gemmer det så det ligger sikkert og flyder , ikke særlig betryggende, er enig med dig i at når der betales for brevstørrelse skal det også leveres i den størrelse. Det var lige et surt opstød fra en dame.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. I hope it will works. Hugs Marja

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne være med i klubben!!
  De trænger i den grad til noget konkurrence det "kære" væsen! Servicen bliver ringere og ringere i takt med, at den bliver dyrere og dyrere....alle andre firmaer ville jo gå neden om og hjem!
  Hilsen fra en af de "sure gamle damer" hihi

  SvarSlet
 8. Kom altså sådan til at grine af dette indslag. Du skriver enormt humoristisk! Og jeg kan udemærket godt forstå dine fustrationer.

  Fnisende hilsner fra
  Sofie
  /ThomS

  SvarSlet
 9. Hej Charlie
  GOD IDE MED EN BØLGE. Dog er jeg sikker på at intet mindre end en Sunami kan vække det danske postvæsen til livs.

  Dem med ombøj på brevene har vi dog ikke haft her hos os.
  Men du skal nok have fat i kraven på Postmand Per "himself" for at det kan nytte. Så du må sidde på lur de næste dage.

  SvarSlet
 10. Uha ja... Den bølge vil jeg også gerne være med på.

  Her bøjes alt også, til trods for at nøglen sidder i postkassen, så den kunne bare åbnes (ja, bot langt ude på landet).

  Det er dog ikke det værste, har efter megen træning vænnet vores hunde til at sætte sig på trappen når der kommer biler. Hvad gør posten? Begynder at fodre med hundekiks ud gennem bilruden. Resultat, øv nu hopper hundene så op af alle biler *grrrr*

  Ellers godt skrevet ;-)

  SvarSlet
 11. Okey.. dit indlæg er godt nok gammelt, men jeg har også haft problemer med posten. Det lykkedes dem at mase en helt pizzaæske incl indhold helt ind i min postkasse, og jeg ku dårligt få den ud igen. Indholdet - en scrappakke fra TheScrapCat fra totalt krøllet og i stykker. Var jeg lige tosset. Jeg tog heldigvis billeder af det hele. Og jeg mailede det til postdanmark. Jeg kender så et postbud i et andet distrikt der var flink at give mig tlfnr. til distriktchefen i værløse, og han blev da godt nok lidt forbavset over at jeg ringede, men det hjalp dælme, Jeg har ikke fået krøllet noget ind i postkassen siden.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)