22. juni 2008

Bestillingskort / Card made to order...

Dette kort er bestilt til en herre der er biavler og laver æblemost (så heldigvis han ikke også samlede på frimærker... LOL). Det tog lidt tid at dressere bierne til at skrive i himlen, men jeg kunne så godt lide ideen at jeg blev stædig!! Ellers er det mine punches og QK der har lavet det meste af arbejdet. Der står ikke HOV men HON (som i Honning) men det ses ikke så tydeligt på scanningen som i virkeligheden. Bibåndet ANER jeg ikke hvor jeg har fra - sådan kan det gå!

Card for at b-day to a gentleman who is into making honey and applecider. Lucky me he did not also collect stamps - not sure where I would have incorporated that! LOL My lovely QK dies did most of the work - took some time to train the bee to do "skye writing" but at last it worked to my satisfaction. No idea when or where I bought the bee-ribbon and not why either - but JUST what I needed here. Thanks for looking.

14 kommentarer:

 1. Very lovely and clever! Great job!

  SvarSlet
 2. LOL - en dag så skal jeg bestille et kort hos dig - det skal være til en guitarspillende, fransktalende dame, der danser mavedans og elsker at bage kager !! Og desuden maler hun også.....lol - tag den !!

  SvarSlet
 3. Charlotte det er blevet et rigtig fint kort, hvor du har ramt alle hans hobbye som du fortalte om.
  svigerinden

  SvarSlet
 4. Du laver virkelig de mest personlige og kære kort. Jeg er altid så imponeret over, at du lykkes med at få alle de mange personlige detajler med. Så flot.

  SvarSlet
 5. waw super flot. Du er utrolig dygtig tl at få det personlige med

  SvarSlet
 6. Hvor er det godt lavet - sikke detaljer, jeg kender godt det der med at man ikke kan huske hvor man har tingene fra. Måske man har lidt for meget :0)

  SvarSlet
 7. Underbart kort! De är så personliga dina kort!

  SvarSlet
 8. Hvad?? er du stædig? LOL! Super detaljer og endnu engang et super personligt kort!

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare FINT...
  Smadder god idé med den "bi-skrift"
  ... det ser sødt ud.
  Knus fra MIG

  SvarSlet
 10. hvor er det bare et lækkert kort, og det ser bare godt ud med skriften fra bierne :)

  SvarSlet
 11. Rigtig lækkert kort. Perfekt til en biavler/æblepresser. Selv om det måske var lidt beværligt, ser det drøngodt ud med biteksten.

  SvarSlet
 12. What a fabulous colourful card - really great!

  SvarSlet
 13. Ej et sjov måde at bruge flyvelinierne på... det må jeg simpelthen huske. Hmm... jeg må vist se at komme igang med min artjournal.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)