8. januar 2008

Et kort UDEN stempel / SURPRISE a card without a stamp...


Hvert år er vi et hold bestående af 4 nabopar der deltager i kommunens Nytårsbal som i år er 18. januar. Det er vigtigt at vi er 4 par, da der bliver danset Lancier og i det sidste 5 år har vi derfor hygget os et par aftener i januar herhjemme hos os for at ØVE os. Mægtig festligt, stuegulvet bliver ryddet, der danses først og derefter dækkes der lynhurtigt bord til hyggelig fællesspisning. I år er par nr. 4 lige kommet hjem fra deres Guldbryllupsrejse, hvor de har været i Ægypten med alle deres børn og børnebørn. Er det ikke bare dejligt livsbekræftende at kunne det når man har været gift i 50 år!!! Par 1 (det er os) 2 og 3 har derfor en lille gave til dem når vi mødes til første øveaften på torsdag og her er deres kort. Blev inspireret til at finde BG papiret frem da jeg så Charlotte Ravns konfirmationskort - så tak for det C og TÆNK - mønsteret passede lige til skummet fra en flaske champagne !!!

This is a card for a Golden Anniversary. The happy couple is one of our neighbours. We will see them Thursday when we have the first of two training sessions at our house before the annual New Years ball. We are 4 couples and we have been participating for quite a few years now. The highlight of the evening is the mutual Lancier dance. Great fun and you REALLY have to make an effort to remember what to do when. Hence the training sessions. We start with an hours practise and then continue with a few hours dining and toasting - guess what we do best!! Couple no. 4 has just returned from a trip to Egypt with their children and grandchildren to celebrate their 50th wedding anniversary. Surely THAT calls for a gift and a card.

15 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort. og jo det er livsbekræftende.

  SvarSlet
 2. Det er et flot guldbryllupskort,ja npapiret passer så fint til flasken. Det lyder til i er en flok friske naboer hvor der stadig er gang i kludene.God fest

  SvarSlet
 3. Jeg må snart scraplifte noget fra dig... du laver de skønneste ting :o)

  SvarSlet
 4. Der gik kludder i min tidligere kommentar... der burde stå Marianne1972 - mit kaldenavn inde på scrapshop *Griner*

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det altså bare hyggeligt! Sådan med et nytårsbal med lanciers og det hele... og ikke mindst øveaftenerne!

  Lisbeth Z

  SvarSlet
 6. Ej hvor lyder det hyggeligt med det nytårsbal, især med de øveaftener.
  Super lækkert kort, det er da fantastisk, at møneret lige passer som skum til champagnen. Dejligt at jeg kunne inspirere dig :)

  SvarSlet
 7. super lækkert kort, og dejligt at se et kort igen uden stempler hehe :)

  SvarSlet
 8. Det er et fint kort, jeg skal til guldbryllup i febuar og det par er ikke så ledt til bens, så jeres danse partner må være noget helt for sig selv,et stort tillykke til dem.
  svigerinden

  SvarSlet
 9. Rigtig fint kort og nu ved jeg da lige, hvad jeg kan bruge al det BG papir til (købte engang en stak på tilbud, men har kun brugt lidt af det) - genialt, tak for inspirationen...

  SvarSlet
 10. Hvor er det da en dejlig livsbekræftende historie. Du må da tage et billede og scrappe når i danser lancier!!
  Superflot kort - det skal helt sikkert nok vække lykke :o)

  SvarSlet
 11. Jo det er livsbekræftende at høre og sikken et flot kort at give dem. Du har helt ret, det er da fantastisk sådan som mønsteret ligner champange skum.

  SvarSlet
 12. Hvor er det snedigt med champagnen der er mønsterpapiret!! Det er godt fundet på.

  SvarSlet
 13. Flot kort, det lyder da utroligt hyggeligt med øveaften og nytårsbal. Der er ikke noget bedre en traditioner. Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
 14. Det lyder som ren RÅhygge med de øve aftner. Det er da et super kort du har fået banket sammen, man kan jo fornemme hvordan champagnen springer ud på papiret.
  Håber i får en god aften.

  SvarSlet
 15. Så snyggt kort!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)