8. november 2015

Næste weekend er der SAM og Fifty og jeg glæder os MAX.

For så skal vi igen hjem til Scrap-a-mania i Roskilde Kongrescenter (før kendt som Roskilde Hallerne) for at hygge, snakke, grine, shoppe, møde gamle venner, møde nye venner, hilse på OSH støtter, nye ting og kramme til højre og venstre.

Mon ikke det meget godt beskriver vores program for 14. og 15. November 2015 i Roskilde?

Det tror jeg. Et af mine ældste minder er den allerførste SAM, som lå på Østerbro og som jeg og Gitte Y. (Med vores mænd som pakæsler) hjalp Rikke og Pia med at afvikle. En sjov, LANG dag med hårdt arbejde fra start til slut og meget trætte fusser, da dagen var slut. Så jeg er altid passende imponeret over de søde hjælpere, butikker og arrangører ved sådan et arrangement. 

Ellers tænker jeg med glæde tilbage på de mange sjove timer gennem årene med vores skønne hobby, de mange dejlige mennesker jeg har mødt fra hele landet, den gode stemning og det for mig helt specielle ved at OSH fik lov til at starte i maj 2010 på SAM og altid har følt sig specielt hjemme der, selvom vi siden også er velkommen på andre events og messer. :0)

Her en lille collage fra 2011 og på Fifty og jeg siger "på glædeligt gensyn næste weekend", en ny med fotos fra efterår 2015 følger i næste uge:


Kig gerne forbi og sig Hej. Så giver Fifty et kram. :0)

1 kommentar:

  1. Tror Heidi og mig var med til den 1. SAM, var det ikke der, hvor vi sad oppe under taget i en hal, og det blev så varmt :-) Og vi havde kun en lille bitte bord af sidde ved.... sjovt at tænke tilbage på. Og så rigtig god fornøjelse med SAM denne gang !! Hilsen Dorit

    SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)