24. april 2015

Jeg har scrappet lidt og det er LÆNGE siden sidst !

ALLERFØRST 1000 tak for de mange fødselsdagshilsner i postkassen, mailen og på Facebook. Jeg har hygget mig i flere dage med at læse dem og det var så rørende. =0)

En kollega og især hendes to døtre har fået en lille fin gravhund og jeg måtte bare se om jeg helt havde glemt at lave andet end kort. Så her et lille pralealbum til hele familien - mit første rigtige scrap i flere ÅR. Håber jeg får puttet lidt mere ind mellem kortene fremover. 

Forsiden med en skøn gravhund skåret på Sille (tak Gitte Y) farvelagt for at ligne lille Mulan og forsynet med sorte øjne og blank snude. Hundetag, metal potebrad og bagsiden embossing med poter. Og da det er et tøsealbum selvfølgelig små bånd bundet i et par af ryggens spiraler.

Samme hund i meget mindre version på side 1 i et lille landskab med Sizzix hundehus og kødben og hundeskål i metal (brads). Lille tag med plads til noter om de første dage i familien evt. skrevet af hunden selv. 😉

Næste side med pote brads og fin lille gravhundebort (igen fra Gitte) Her er plads til et billede af vidunderet eller måske et familiefoto incl. hund.

Bagsiden af den lille Brad skjult bag en lille kødbens cirkel. Denne side er til første tur på gaden med snor på. 

Siden hører sammen med gå tur siden. Mulan er en hunhund men den lille brandhane fra Lawn fawn hundestemplerne var så sød og måtte med. Og selvom man ikke letter ben snuser man vel lidt til en brandhane?

Denne side er en dobbeltside med tag i lommen. Der er en side til hver af de to piger. Tænkte det kunne være hyggeligt for dem at kunne læse hvad de skrev som små da de fik deres første hund. 
Den sorte gravhund er en ny die. Ja jeg er en værre en ! Jeg kan godt lide den står midt i O i love.
LF stempeltekst - I ruff you er selvfølgelig hundesprog for I love you. =0)

Nedenfor min yndlingsside. Rigtig godt tilfreds med min farvelægning af den nuttede Lawn fawn gravhund - hvis de havde valgt en brun gravvaps havde det været MEGET nemmere ;0)
Overskriften er også LF - men fra påskesættet med kaninen med et bid i øret, men den passer perfekt til de blafrende ører på hunden her ikke? Den lille hundehus/hund strimmel er downloadet fra nettet.


Her samme ide til storesøster R:

Lille kødbensbort også fra nettet.

Kødben med glimmer fra en gammel hundeblok jeg havde. Elsker når jeg får brugt ting fra lageret og nu slap jeg jo for at købe en hund selv, så jeg kan købe scrap for pengene i stedet for (..joke...)

Sidste side som er fra samme blok og viser en hvalps travle hverdag. 


Bagsiden med stemplet potemønster. Mønsterkarton med poter, kødben og små brandhaner et hjerte med gravhundesilhout i sort og plads til en lille hundeselfie. 

De blev meget glade og det blev da også lidt nuttet syn's jeg..5 kommentarer:

 1. Det er vel nok et fint album - kan da godt forstå det vakte glæde...
  Måske en idé jeg kan bruge når familien om 4 uger får et nyt firbenet medlem ;)
  Glæder mig VILDT - VILDT - VILDT til i morgen =0))
  Bilen er pakket med OSH- og skadestuekort og små snedige papkasser, der kan bruges til de små OSH-forsendelser... =0)
  Kram og god dag - ses

  SvarSlet
 2. Flot lille hunde album, som sikkert bliver endnu flotter,
  når familien får deres egne billeder ind i albummet,
  super ide :0)
  Ja vi ses også snart, knus.

  SvarSlet
 3. Men det er du jo også god til! Jeg vil glæde mig til at se mere.
  Vi ses snart.

  SvarSlet
 4. Virkelig sødt album og rigtig god ide.

  SvarSlet
 5. Nååå, fint album... den hundeblok har jeg også... og tillykke, tillykke med dagen forleden :-D
  Tænkte sådan på dig her for nogle dage siden, da jeg skulle lave et kort til en afgående god gammel overlæge, og jeg kunne bestemt godt have brugt noget Sizzix-udstyr, men havde ikke rigtig noget anvendeligt. Måtte finde et kort med roser, da jeg ved, han elsker roserne i sini have, og vist nærmest samler på dem !
  Jeg har sørme heller ikke scrappet i år, jo har lavet et minialbum, men ellers .... det blir til for lidt, vil ellers gerne, men tiden...

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)