19. april 2014

Hov sikke tiden flyver - men her et God påske indlæg / Hoppy Easter 2014

Påsken er i fuld sving - og traditionen tro bliver vi "invaderet" på mandag både af Påskeharen og hele familien. Det er præcis 10 år siden de første små æggejægere gik i gang med at finde æg - og i år er familiens yngste præcis nået den alder hvor han selv kan stavre rundt i haven efter sit påskeæg. =0)

Men udover familiens børn plejer jeg også at lave en lille hilsen til naboen til højre og venstre. Det ene sæt er p.t. flyttet til USA - så i år var det "kun" min søde nabo Heidi's søn der skulle betænkes. Jeg har købt en MASSE æg til påskefrokosten - og de var i år i FINE grønne bakker - dem måtte jeg da bruge til noget:

Cecilie havde linket til noget fint gratis papir fra Sizzix - det er brugt her.
Indvendigt navn på modtageren og et par påskehareører - hjemmelavede gule strimler kørt en tur i makulatoren
og lidt påskeguf.
Og her hele sættet inkl. skøn kanin med glimt i øjet og gulerod i hænderne. Og så hedder den Heidi - det kunne da ikke passe bedre. Jeg valgte denne type i år i stedet for de store vi plejer at købe - for det her er en mere lækker chokolade.
Jeg må videre i forberedelserne - Rigtig GOD PÅSKE til alle der læser med her.  =0) Vejret bliver jo bedre dag for dag.

5 kommentarer:

 1. Fint arrangement... overvejer at flytte ind på vejen... jeg er jo bare et STORT barn... ti-hi....
  Rigtig god videre forberedelse til jeres PÅSKE fest.... og det der andet du ved nok... fnis
  HILS HQ-besætningen... Vi får påskebesøg af det sidste hold i morgen =0))
  Tirsdag og onsdag skal vi til J & O og til A-M og H... så flyver den uge lige af sted og A er ikke blevet til 2 endnu!!! PÅSKEKRAM

  SvarSlet
 2. Sikke en fin påskegave du har fået lavet, den er virkelig flot lavet. Har da godt nok aldrig fået æg i så fine bakker herovre, ej heller set dem nogen steder i nogle af vore butikker, så det må jo være et sjællandsk fænomen, går jeg ud fra.
  Rigtig god påsketil dig også Charlie.

  SvarSlet
 3. Du er altså en fantastisk nabo. Sød og sjov ide med den fine æggebakke du har fundet. Og en smart måde at komme af med sit papiraffald på.....bare over til naboen...haha.
  Som Margit vil jeg også ønske rigtig god PÅSKEfest - og det andet du ved nok.....
  Vi planlægger med høj sol og milde temperaturer 2. påskedag - så vi kan plante de buske vi henter på planteskolen i morgen.

  Knus til dig fra hele familien her - og resten af din familie.

  SvarSlet
 4. Super sød idé med æggene i æggebakker:-))) så bliver de da brugt fornuftigt, og ender da ikke bare i skraldespanden:-)))))
  God påske:-)))

  SvarSlet
 5. Yet another great idea for Easter, hope you all have a great hunt, I am convinced that you are the worlds sweetest neighbour, have a great weekend / Easter, mvh Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)