5. august 2013

Vores nabo til højre side fylder 12 år / HAPPY 12th bday to the boy next door (to the right)

Han fyldte den 22. juli men var på ferie i USA med sine forældre og sin lillesøster. Nu er han hjemme og har fået vores hilsen, så her er den:

Jeg fik lyst til at lave kortet Amerikansk inspireret - den lille vindmølle sidder på pinden fra en vatpind og jeg fik brug for mit fine rød/hvid/blå twine.
 Inde i kortet sad et gavekort til boghandleren - enten til en lille engelsk/dansk ordbog eller til nye blyanter og bogbind eller noget HELT andet.

Da der var udsalg hos Scrapfactory var jeg heldig at få nogle Quickutz gaveæske dies jeg IKKE havde købt fordi jeg mod forventning var økonomisk bevidst og ikke var sikker på hvor tit jeg fik dem brugt  - men så var der nogle der var nedsat til en 20'er stykket og VUPTI kom der en af hver med hjem.
Her er en af dem, pyntet med kvadratiske kartonstykker - forreste med You're a star og lukket med et lille flag - og indholdet er selvfølgelig relevant her hvor skolen starter igen:
Der kan LIIGE præcis næsten være en pose skolekridt i. 
pånær disse 3 og HOVSA dem spiste jeg så....  =0)

 Tak for besøget - det var en nemt og sjov lille æske - som også kan lukkes med en pind med en blomst på eller en slikkepind - der var 6 små dies mere med - en blomst, et blad og fire labels.

 Her er hele sættet :


A card in Red, white, blue as the bday boy just returned from a holiday in America with his family. And a giftbox made with my new QK boxes - here filled with "school chalk" candy - suitable for a Back to school gift.  I got this box and a couple more on a SUPER sale and looove them - so easy to use. TFL
8 kommentarer:

 1. Sikke da et fint amerikanerkort, du havde lavet til ham. Og den lille æske er da bare sååå cute, og kan bruges til rigtig mange ting. Jeg laver masser af små æsker hele tiden, og de får nu altid ben at gå på, og det er faktisk sjældent mig selv, der når at bruge dem ha ha ha.

  SvarSlet
 2. Rigtig flot kort, du har lavet til nabodrengen.!
  Jeg kan da godt forstå, at du ikke kunne undvære den æske.

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kort - nu med USA-tema ! Og æsken er bare fin, den kan jeg godt forstå du måtte have med hjem. Flot med flaget.
  God dag til jer.

  SvarSlet
 4. Super flot kort. Mon ikke han blev rigtig glad for det.

  SvarSlet
 5. Fantastisk flot amerikanerkort og sikke en sød æskedie

  SvarSlet
 6. Sikke et sejt kort,og fin æske,det var vist et godt køb :0)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. Super god farve meget passende til en amerikansk tema, fortsat god weekend, mvh Vikki

  SvarSlet
 8. Nææh - et rigtig fint kort og ting og sager. Vindmøllen er da bare for nuser. Og god ide til at lukke æsken.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)