30. april 2012

Søndagsbrunch og fødselsdagsbarn /Brunch and B-day girl

Søndag havde søde Maria sørget for bedre vejr igen og vi var til lækker brunch for at fejre hende.

9 lys i den fine jordbærkage storesøster Cathrine havde lavet - og hvem kan stå for de smilehuller - jeg kan ikke!
 Koncentration så der kan pustes - en i første forsøg var der ret mange kærester, så der måtte pustes om igen:
Og SÅ lykkedes det!  Til lykke Maria og tak for i går!

Her er det kort jeg have lavet til hende - så JO jeg får altså også brugt de ting jeg køber - det er ikke ren shoppe-terapi.  =0) Cupcake, tekst og label den sidder på er fra Hero Arts/Sizzix sæt og del af dette SAM indkøb:

Lidt svært at se bling, diamond glaze og glimmer på cupcake - og når man nu endelig kan bruge sit glimmer på et kort må det jo vises frem:

Her udvalget af stempler af dies der på mystisk vis sneg sig med hjem i mine indkøbsposer fra SAM.

Og sandelig om ikke også HA stemplet med træstamme har været i brug - for det lavede jeg allerede træstammer med til de uglekort jeg lavede til OSH, her først forsiden med kighul i:


og her indersiden med de to søde ugler. De ugler er jeg RET vild med - høj nuttefaktor ikke??


God ny uge herfra.

We had one more b-day this month - my sisters DGD turned 9 last week and had her b-day card was made with some new stamps and dies bought at a recent scrapevent. I also used the Hero Arts tree stamp to make this owl card. TFL

28. april 2012

LANG blogpause / Sorry for long silence

HOVSA - sikke en lang pause - og der er jo ellers sket en masse - bare ikke så meget scrap.
Men jeg har haft fødselsdag - og 1000 tak for de mange søde hilsner, mails, kommentarer, kort og gaver.
Her mit bugnende gavebord med kort fra Danmark, Skotland, Tyskland og Frankrig - jeg lover at vise de håndlavede kort i nærbillede i de næste par indlæg.

 Clinique øjenskygge og bog om cupcakes er selvfølgelig fra Mie, lækker kogebog med Provenceretter og skønne fotos fra omegnen fra Margit. Det fine, franske lyserøde "Riv-selv" diamantsalt med rivejern er fra min veninde Sus sammen med viskelæderet til STORE fejl. Mon man undgår at lave sådanne hvis man ikke tager det ud af plastposen?? Og den fine lyerøde RICE ting med fugle på er i forårsfarver og til pas og rejsedokumenter eller noget helt andet fra min veninde siden jeg var 6 år - som hun skrev er det hendes kanariefugl Gup der har valgt gaven. Gup og vores kat var i sin tid på julekort gennem mange år hvor de udvekslede bemærkninger om katte og fugles berettigelse her i verden - ja ja - skøre det er vi - men vi keder os IKKE !!  =0)

Min søde storesøster kom forbi med denne FINE tøsede gave - lige noget for en te-drikker - og minsandten om hun ikke havde lavet et kort =0) - med billede af "the Bucket woman" - som jeg altid har elsket - se hvor det hele matcher - klart hun slår ud med de handskebeklædte hænder i begejstring! Og i år var der sørme scrapting i mellem - små søde træknapper og en af de uundværlige pilleæsker til smådims. SKØNT.

Velvidende at der lige havde været SAM når jeg havde fødselsdag fik jeg et gavekort at min dejlige mand - til en Tour de Scrap hvor jeg selv lægger ruten mellem Allerød og Villa Vest i Lønstrup så jeg kan besøge så mange scrapbutikker som muligt - ja tænk det skriver han - så jeg skal virkelig planlægge det godt - og mon ikke jeg også når at besøge enkelte scrapveninder på vejen - bare rolig - først til juli eller august.

Her er et par af de fine håndlavede kort jeg modtog - først et fra Gitte Y i sarte lilla farver på kraftkarton og et sødt stempel - tak i lige måde Gitte  =0):


Og Margit havde lavet et sødt cupcake kort med den lækre MS kantpunch og ditto SU labelpunch med til lykke skilt:

Og fra min faste FIF-leverandør og gode veninde i Bonn kom dette søde kort, som både ønskede mit knæ god bedring og mig alt godt i det nye år - TAK for det Cecilie:


I dag trodsede Mie og jeg det smådårlige vejr og tog til :


 under de blomstrende kirsebærtræer i Langeliniehaven. Smukt ikke !!

og se lige her hvem vi mødte:
Familien Gitte Y - som har været der flere gange og havde fortalt os om det nu vi havde japanske venner. Desværre kunne vi ikke mødes med dem samtidig - da de kun kan komme derind i morgen.

Her en lille collage af ikke specielt klare og skarpe billeder - men de giver da et indtryk af en hyggelig dag med mange usædvanlige motiver. Lur mig om ikke Gitte har nogen mere imponerende fotos at vise på sin blog:


Lidt småkolde indtog vi alle 5 Lagkagehuset tæt ved mit job og fik varmen med en latte og en muffin og vel hjemme igen skulle Mie og jeg lave fødselsdagskort til en sød lille 9 årig aprilpige - Mie faldt for den søde nye MFT paraply die - perfekt til en aprilfødselsdag - ikke?? Ligesom sidst Mie havde brugt det søde papir med de farvede noder valgte hun at lade farverne gå igen i resten af kortet og så matchede det fint pakken med den GRØNNE sløjfe fra boghandleren.


Hold da op et MONSTER indlæg - TAK hvis du stadig er med helt til slutningen. Det gør det så ud for de dage jeg ikke fik vist noget som helst på grund af travlhed. =0)

Pictures from my Birthday with a lot of cards from friends and family - here and abroad. I promise to show all the handmade ones today and in the next couple of blogentries. My sister surprised me with a lovely colour coordinated gift and a funny card with Mrs Hyacint (I loove that sitcom). Being a tea person I always enjoy a cute mug and look at this set with tiny tray and all. She also included some cute wooden buttons and a pill box perfect for all my tiny bling etc. A super gift.


Same goes for my gift from my DH. As I just participated in a scrapping event he decided my shoppinglist was empty for a little while. But in late summer I am invited on a Tour de scrap - meaning we are going on a romantic couple of days away from home - but I get to choose the route going there and can visit as many scrapshops as I can find. I will plan this very well and make sure not to choose a day they are not open =0).


Today Mie and I went to Copenhagen to see the Copenhagen Sakura Festival. Weather was rather wet - but we still had a lovely day. Not a good day for a Kodak moment - but I had to take a few photoes anyway to capture the things we saw.



16. april 2012

Lidt påskefoto og et babykort / Some Easter photoes and a card for a baby girl

Bloggen har ligget lidt stille men i dag har jeg et nylavet pige babykort og lidt fotos fra årets påskeægsjagt inkl. Mies fine påskecupcakes.

 Først dette tøsekort til min dygtige og flinke fysioterapeut - han er knæekspert så ham ser jeg MEGET til i øjeblikket og da han lige er blevet far fik han dette og en lille ting i dag.
A babycard for my fysiotherapist - he is an expert when it comes to knee injuries and I see him A LOT after my operation. He had his first child recently and I brought him the above card today.

 Til årets påskefrokost hvor jeg lagde hus til og dirigerede tropperne fra en lænestol =0) havde Mie lavet påske cupcakes i år - lækre saftige chokoladecupcakes med appelsinfrosting i facon som en fuglerede med likøræg og vanillecupcakes med lækker chokoladefrosting og marchmallows i form af et påskelam.
Mies YUMMY cupcakes for the 2012 Easter party.


UTROLIGT så store de er blevet siden første æggejagt - her er hele banden klar til at samle sammen - i år i en gulerodspose fra TIGER butikken.
Here they all are - ready to run around and find eggs and a chocolate easter bunny. No baskets this year do to the rain - we went for a carrotshaped candybag instead. 

Elias med sin tilpas fulde gulerodspose.  LOOK at the size of that carrot!!

Hvis mine læsere ikke har opgivet mig i blogpausen - så TAK for besøget.

7. april 2012

Rapport fra krykkeland / TG for painkillers =0)

TAK for de søde god bedring hilsner og mails. Til min store overraskelse kom der også dette skønne kort:


Lavet af min "tvilling" Annette (aka) - I ved hende der ikke har tid til at lave scrap fordi hun er midt i en flytning og alt er pakket i kasser - så jeg blev ekstra glad og overrasket - og det er da en skøn ide når man ikke lige har det ved hånden man plejer ikke?? 1000 tak til dig Annette - det gav mig et smil på læben.

Ellers er jeg blevet forkælet af søde naboer, mine kolleger og min mand med nedenstående - så der var noget at kigge på de dage jeg mest sad med benet højt.


Nu er jeg nede på 1 krykke når det er rundt i huset jeg skal - en tur udenfor har jeg ikke helt haft lyst til endnu - men jeg er flink til at lave bøje/strække øvelser, så langt som knæet vil. Og så tager jeg pænt de piller jeg fik med hjem selvom man bliver lidt bims i låget af dem - for så har jeg ikke ondt - og den ene nat da jeg vågnede kunne jeg mærke forskellen - så de VIRKER!

GOD påske til jer allesammen - torsdag efter påske får jeg fjernet sting og så skal genoptræningen i gang - det GLÆDER jeg mig til.

Showing a cute and funny card I received from a friend in Jutland and the lovely flowers I enjoyed looking at while I was sitting more than walking. Down to using one crutch around the house and hoping to be brave enough to leave the house for a short walk after Easter.  Wishing you all a HAPPY EASTER !

4. april 2012

Til 9 års fødselsdag / Our DGS is 9 !

Jeg fik aldrig vist Mies kort til Elias' 9 års fødselsdag så det kommer her. Den unge mand er meget glad for tal og dygtig til at regne - så det blev brugt sammen med nogle friske farver og endnu en strimmel af noget papir jeg har fået af Annette (tak - du kan nok se vi bruger HVER en stump..):


Og heldigvis var man ikke for gammel til at vise hvor mange år man blev:


Lagkagerne blev pustet ud og sørme om ikke der var 1 enkelt lys der blev stående tændt. Men Elias havde kun et snedigt smil som svar på hvem hans kæreste var:


Mie mad this card for her nephew. He is very much into numbers and she used that on her card. A couple of shots from the Birthday - one single candle survived when Elias blew out his candles. In our country that represents a secret girlfriend. Look at that smile - he sure knows how to keep a secret.  =0)