28. april 2012

LANG blogpause / Sorry for long silence

HOVSA - sikke en lang pause - og der er jo ellers sket en masse - bare ikke så meget scrap.
Men jeg har haft fødselsdag - og 1000 tak for de mange søde hilsner, mails, kommentarer, kort og gaver.
Her mit bugnende gavebord med kort fra Danmark, Skotland, Tyskland og Frankrig - jeg lover at vise de håndlavede kort i nærbillede i de næste par indlæg.

 Clinique øjenskygge og bog om cupcakes er selvfølgelig fra Mie, lækker kogebog med Provenceretter og skønne fotos fra omegnen fra Margit. Det fine, franske lyserøde "Riv-selv" diamantsalt med rivejern er fra min veninde Sus sammen med viskelæderet til STORE fejl. Mon man undgår at lave sådanne hvis man ikke tager det ud af plastposen?? Og den fine lyerøde RICE ting med fugle på er i forårsfarver og til pas og rejsedokumenter eller noget helt andet fra min veninde siden jeg var 6 år - som hun skrev er det hendes kanariefugl Gup der har valgt gaven. Gup og vores kat var i sin tid på julekort gennem mange år hvor de udvekslede bemærkninger om katte og fugles berettigelse her i verden - ja ja - skøre det er vi - men vi keder os IKKE !!  =0)

Min søde storesøster kom forbi med denne FINE tøsede gave - lige noget for en te-drikker - og minsandten om hun ikke havde lavet et kort =0) - med billede af "the Bucket woman" - som jeg altid har elsket - se hvor det hele matcher - klart hun slår ud med de handskebeklædte hænder i begejstring! Og i år var der sørme scrapting i mellem - små søde træknapper og en af de uundværlige pilleæsker til smådims. SKØNT.

Velvidende at der lige havde været SAM når jeg havde fødselsdag fik jeg et gavekort at min dejlige mand - til en Tour de Scrap hvor jeg selv lægger ruten mellem Allerød og Villa Vest i Lønstrup så jeg kan besøge så mange scrapbutikker som muligt - ja tænk det skriver han - så jeg skal virkelig planlægge det godt - og mon ikke jeg også når at besøge enkelte scrapveninder på vejen - bare rolig - først til juli eller august.

Her er et par af de fine håndlavede kort jeg modtog - først et fra Gitte Y i sarte lilla farver på kraftkarton og et sødt stempel - tak i lige måde Gitte  =0):


Og Margit havde lavet et sødt cupcake kort med den lækre MS kantpunch og ditto SU labelpunch med til lykke skilt:

Og fra min faste FIF-leverandør og gode veninde i Bonn kom dette søde kort, som både ønskede mit knæ god bedring og mig alt godt i det nye år - TAK for det Cecilie:


I dag trodsede Mie og jeg det smådårlige vejr og tog til :


 under de blomstrende kirsebærtræer i Langeliniehaven. Smukt ikke !!

og se lige her hvem vi mødte:
Familien Gitte Y - som har været der flere gange og havde fortalt os om det nu vi havde japanske venner. Desværre kunne vi ikke mødes med dem samtidig - da de kun kan komme derind i morgen.

Her en lille collage af ikke specielt klare og skarpe billeder - men de giver da et indtryk af en hyggelig dag med mange usædvanlige motiver. Lur mig om ikke Gitte har nogen mere imponerende fotos at vise på sin blog:


Lidt småkolde indtog vi alle 5 Lagkagehuset tæt ved mit job og fik varmen med en latte og en muffin og vel hjemme igen skulle Mie og jeg lave fødselsdagskort til en sød lille 9 årig aprilpige - Mie faldt for den søde nye MFT paraply die - perfekt til en aprilfødselsdag - ikke?? Ligesom sidst Mie havde brugt det søde papir med de farvede noder valgte hun at lade farverne gå igen i resten af kortet og så matchede det fint pakken med den GRØNNE sløjfe fra boghandleren.


Hold da op et MONSTER indlæg - TAK hvis du stadig er med helt til slutningen. Det gør det så ud for de dage jeg ikke fik vist noget som helst på grund af travlhed. =0)

Pictures from my Birthday with a lot of cards from friends and family - here and abroad. I promise to show all the handmade ones today and in the next couple of blogentries. My sister surprised me with a lovely colour coordinated gift and a funny card with Mrs Hyacint (I loove that sitcom). Being a tea person I always enjoy a cute mug and look at this set with tiny tray and all. She also included some cute wooden buttons and a pill box perfect for all my tiny bling etc. A super gift.


Same goes for my gift from my DH. As I just participated in a scrapping event he decided my shoppinglist was empty for a little while. But in late summer I am invited on a Tour de scrap - meaning we are going on a romantic couple of days away from home - but I get to choose the route going there and can visit as many scrapshops as I can find. I will plan this very well and make sure not to choose a day they are not open =0).


Today Mie and I went to Copenhagen to see the Copenhagen Sakura Festival. Weather was rather wet - but we still had a lovely day. Not a good day for a Kodak moment - but I had to take a few photoes anyway to capture the things we saw.9 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen. Flotte kort og lækre gaver du har fået. ( Du er åbenbart OGSÅ i besiddelse af en Scrapforstående mand) Det er jeg også. :-))
  ( Ps: Jeg har IKKE glem kuverterne.)

  SvarSlet
 2. Hvor skal jeg begynde og slutte ? Hold da op for et langt indlæg.....

  Rigtig flotte billeder af alle de blomstrende kirsebærtræer. Det fænomen har jeg da aldrig hørt om herovre på fastlandet. Heldigt at møde kendte ansigter !

  Og sikke da en fødselsdag ! Man skulle jo tro du rundede. Sikke mange fine gaver/kort.
  Clinique ? Også her - altid.
  Bucket-woman. Jeg er vild med hende, og kalder det skole-TV. Jeg lærer så meget om, hvordan man "bør" opføre sig. E. synes bare det er socialrealisme.....hæhæ.
  Og så er Onslaw nok den eneste mand i undertrøje + kasket, jeg er faldet for.

  Dejlig gave din betænksomme mand forkæler dig med. Det er da luxus. Og vi regner absolut med besøg.
  Vi har jo ikke helt styr på vores planer, men vi tror dette er passende:
  I juli medbringes forklæde og gummihandsker. Vi har spande og klude nok. (huset afleveres "håndværkerrengjort")
  I august er vi nok nået til haven, så da medbringes kun mindre haveredskaber.
  Turen kunne evt. kombineres med ophold både i syd og nord !!!! Så kan du planlægge som du synes.

  Igen et superflot kort Mie og dig har lavet. Den paraply er bare så fin...også. Og selvfølgelig matcher alle fearver. Intet er jo tilfældigt hos jer.

  God søndag til jer alle herfra.

  SvarSlet
 3. Wowww hold da op med lækre kort og gaver du har fået.- velfortjent..!!!

  Det ser ud til at have været en morsom og hyggelig fødselsdag du har fået holdt.. stort tillykke...

  Det er da en fantastisk gave fra manden...!!!!

  Rigtig god søndag :)

  SvarSlet
 4. Forsinket tillykke. Super flotte kort, du har modtaget. Herlig gave fra din søster og lækker gave fra gemalen.

  SvarSlet
 5. Sikke mange fine gaver og kort... og bestemt en rigtig fin gave fra manden... hvem ville ikke blive glad for sådan en helt igennem gennemtænkt gave.. hi hi...

  SvarSlet
 6. du er godt nok blevet "begavet" og sikke fine kort.
  Kortet med paraplyen er rigtig sødt og med nogle skønne farver.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. Et forsinket tilykke og siken en gaveregn du har høstet. Skønne kort du fik og ja også det I fik lavet

  SvarSlet
 8. Det kan godt være det er længe siden du har blogget - men hold da op for et indlæg, ved da slet ikke hvor jeg skal begynde at kommentere... Super skønne gaver du har fået af familie og venner. Din mand har da lavet en fantastisk gave - hold godt fast i ham.
  Skønne billeder af dine kort, og Jeres tur - og besøget med familien Gitte Y (sejt familie-navn :-))

  SvarSlet
 9. Skønne gaver du har fået - og tak for nogle hyggelige timer til Sakura Festivalen. Trods regnvejr, våde tæer og kolde hænder. haha - det rådede Lagkagehuset Cafe Latte og kage bod på senere. Det er nogle fine billeder, du har fået taget - især det af os alle sammen -he he. Jeg tog ikke noget, der var værd at skrive hjem om. Men det var også et fælt regnvejr på et tidspunkt.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)