12. maj 2012

Pige konfirmand / Confirmation card for girl

Anja's mor er en af mine MEGET faste kunder - og jeg havde i god tid fået en ordre på et feminint kort med cremefarvet og lidt sort + lys grøn og lilla og så ved jeg konfirmanden er glad for heste og at hun ville få en hest i konfirmationsgave. Jeg besluttede mig for et staffelikort og her ses forsiden:


For at være helt sikker på det pigede look gik jeg amok med kantpunchen fra MS. Igen er et nyt indkøb taget i brug nemlig label fra MFT med matchende stempler - her brugt så den lilla kant er den originale label og et stemplede cremefarvede er skåret lidt mindre. Roser, hjemmepunchede blade, bånd, kors fæstet med blingbrad i sløjfe som aka plejer at gøre det og en hestecharm.

Inden i kortet igen lys grøn og lilla - og igen MS kanten - elsker den bort. Den vandrette pynt er også en MS  kant og det cremefarvede skrivefelt er foldet så det er dobbelt, skåret med en MFT die og stukket ned bag borten. Igen roser og blade.

Og her ses det stående og forældrenes ord til konfirmanden er gemt lidt væk:

God weekend til jer der kommer her forbi.

I made this easel card for the daughter of one of my most faithful customers. Lots of MS borderpunches has been used - with roses and homepunched leaves. TFL and have a nice weekend.

11 kommentarer:

 1. Sikke et flot og piget konfirmationskort, det er virkelig bare så flot så flot. det skal hun nok blive glad for.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. Det er et meget smukt tøzet kort.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Sikke er fantastisk flot kort. Fortsat god week-end.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne farver ;-) Jeg elsker pastelfarver, og så opstod der pludselig et nyt behov for en kantpunch...Fortsat god weekend

  SvarSlet
 5. Oh that's very pretty, really like the sentiment, I bet your customer was very happy!

  SvarSlet
 6. Rigtig flot kort men mange fine detaljer...

  SvarSlet
 7. Et rigtig smukt kort i smukke sarte farver. Og mon ikke konfirmanden bliver glad for et flot personligt kort. Jer tror det ! Og misandten om der ikke også er tryllet et hest på. :-)
  Og så er det lidt sjovt, at vi mødes og snakker om bestillingskort til konfirmation - og ender begge med at lave stafelikort.

  SvarSlet
 8. Det er et rigtig smukt og elegant kort i sarte farver til Anja.
  Sjovt nok var min første tanke netop, at du var gået amok i den kantpunch.....Men så skriver du det jo selv ! Hihi. Den ER også så fin. Og så spotter jeg jo en anden MS punch, som JEG ikke har...uha, uha.
  Flot måde du har lavet dobbelt skrivefelt på. Og så er din sløjfeløsning jo bare smart....
  God ny uge herfra.

  SvarSlet
 9. Sikke et kort, hvor er det fint og så med sarte farver. Den kantpunch er super flot.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 10. Rigtig flot kort og du er da lige gået amok i kantpunches tihi.... Super piget og flot : )

  SvarSlet
 11. Super flot og elegant kort

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)