3. marts 2010

Babykort til kollega /Welcome baby card...


Ja vi har fået endnu en firmababy. Denne gang en fin lille dreng der skal hedde Mathias. Jeg arbejder sammen med hans far og fik æren af at købe barselsgaverne og selvfølgelig lave kortet. Da den lille familie bor i Blovstrød, hvor der kører et lille tog (Blovstrødbanen) valgte jeg et togkort til ham. Passer også til noget af gaven som jeg fandt oplagt til en lille frisk dreng. QK toget Sizzix skinner babypapir knapper og billet med fødselsdata, drengepapir og hvid filt til skyerne og så kom en at de fine små stjernenåle fra Netto på arbejde - her med en blå halvperle i midten. Jeg får mange fine forslag vedr. røgen fra bagerste vogn - i min verden er det fordi det er en fin spisevogn med kakkelovn! =0)

QK and Sizzix work together to make this traincard for a colleague at work. He just had his first child and as they live in a town with a tiny train kids and adults can ride I made him this card to go with the gifts we bought - one of them was this trainset with lots of things to do, build, throw around, etc.

9 kommentarer:

 1. Det er et flot og rigtigt dejlig drenget kort. Søde damp, du har lavet.
  Du må have en god dag

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et kært drengekort. Jeg havde slet ikke tænkt på at lave togene i sådanne farver, men det passer jo perfekt.
  Og så lige en bemærkning fra manden min (der er tognørd): "der kommer ikke damp op af vognene, kun af toget!" - den har jeg efterhånden hørt et par gange. ;o)Jeg har så forsøgt at fortælle ham, at der er andre spilleregler i scrapverden.....

  SvarSlet
 3. KÆRT babydrengekort (til M. fra samme dag som Herbert ;o))
  God idé med toget i babyfarver... det er rigtig nuser.
  Og så alle detaljerne... storken på loko. og M-perlen på vognen... og sødt du har kaldt hans fødsel for "ankomst" ;o)
  Ihhhhh... du har da tænkt på det hele... (som sædvanlig).
  Hvis toget (nedenunder) er gaven er det en dejlig ting... det har Hans også ;o)...og er vild med det.
  Knus og god dag.

  SvarSlet
 4. Det er et fint lille tog med røg og det hele, fine farver.
  Røgen fra vognen må være fordi der er mange som har været på det lille hus....ikke.
  svigerinden

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint, de nybagte forældre kan da kun blive glad for så personlig et kort. Jeg elsker alle dine detaljer som er altid er i dine flotte kort.

  SvarSlet
 6. Det er da lige i øjet til et babykort. Jeg er med på, at det da naturligvis er en kakkelovn, der får røgen til at stige ud af bagerste vognen. Perfekt :o)

  SvarSlet
 7. Skønt kort. Det tog er da bare nuser :-)

  SvarSlet
 8. Superide med toget, der ankommer. Igen skønne farver og detaljer. Du sender bare det ene flotte kort afsted med expressen efter det andet.

  SvarSlet
 9. Du er fantastisk god til at finde nye og anderledes farver til dine QK dies. Min favorit er dit 'Det er ganske vist' kort med prikkede høner og tørt græs! Det er intet mindre end fantastisk.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)