9. juli 2009

Mandekort er ALTSÅ svære.../Cards for men - GEE they are difficult...


Bestillingskort til kollega. Han har travlt med at sætte hus i stand, så langt så godt - men jeg MANGLEDE noget til at samle det hele med. Så hørte jeg at de har en kat han er meget glad for. Men mænd sidder altså ikke lige og fortæller om deres kat i frokosten så hvordan så "kræet" ud??? Hvis jeg spurgte ville han jo straks lugte lunten så jeg allierede mig med en kvindelig kollega der bor i samme by som han gør. Forleden sagde hun "Gud jeg blev så forskrækket i morges på vej til arbejde - der løb en sort og hvid kat lige ud foran bilen på xx-vej, men der skete heldigvis ikke noget". "Ja det var heldigvis ikke min Felix - for han er rød" sagde han så til vores store glæde. KVINDELIST er en dejlig ting!!!! Så nu kom Felix på kortet og i stedet for den almindelige pakke der er på stemplet - har jeg skåret hans poter fri så han kan bære et jeans-hjerte. Farverne er ikke helt gode her - katten er faktisk malet med et hav af gyldne og rødbrune farver. Værktøjet er fra Sizzix og da det bedste ikke er godt nok er boremaskinen en DeWalt. Felix har lige gået en lille tur på kortet (lille stempel fra Gitte - tak!). Plastret, pilen og tallet er fra QK. Rustik snor og masser af skrue-brads. Metalnet i stedet for mønsterpapir og brun karton der ligner finertræ.

The cards that is - not (always) the men.. LOL This card for co-workers 30th bday. He's busy renovating their house and they have a ginger pussycat he really likes. I covered the parcel the cat is carrying on this stamp with a piece of denim material and used lots of masculine brads. Tools are Sizzix dies, band-aid arrow and 30 are from QK - TFL.

16 kommentarer:

 1. det svære mandekort er du sluppen rigtig godt afsted med!! Godt med kvindelist :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et godt kort til en mand (dreng)det må han da blive glad for.
  svigerinden

  SvarSlet
 3. IGENNNNNNNNNN!!!!
  Altså... hvor er det SEJTTTTT!!!!
  Lige til en mand der er "kreativ" og konstruktiv på én og samme gang.

  Godt med kvindelist... glæder mig til at ses snart ;o)

  SvarSlet
 4. Lovely card Charlie... as usual very individual, I bet the recipient will be thrilled to bits to recieve one of your works of art!!!

  xxx

  SvarSlet
 5. Det ser det da ellers ikke ud til du har svært ved ;-) Virkelig flot "mandekort"

  SvarSlet
 6. Hej Charlie.
  Hvor er det et flot kort, og sikke mange fine detaljer du har med. Jeg kan ikke forstå, at du synes de er svære, for du laver nogle flotte mande/drenge kort.
  Jeg må indrømme at, jeg lige smutter forbi din blok, for at hente inspiration når jeg selv skal igang med et.
  God sommer
  Birthe
  Lillemille

  SvarSlet
 7. Ja, hvad man ikke må gå igennem for at få det helt rigtige kort for dagen *GG* og sikke et flot resultat det blev!

  SvarSlet
 8. Haha hvor er i snedige du og din kollega ;) Super skønt kort og det nu ikke ud, som om du har svært ved at lave mandekort. Du "spytter" jo det ene efter det andet fantastiske og personlige kort ud :)

  SvarSlet
 9. Jeg er helt enig - det er svært at lave kort til mænd, men du gør det storartet!

  SvarSlet
 10. Et cool kort med en cool kat. Og morsom læsning om kvindelist.:-)) Dem der modtager dine kort -får ikke bare et kort - men et "her og nu" over deres liv.

  SvarSlet
 11. Hi hi hvor snedigt. Ja ja hvad gør man ikke for at få lavet det perfekte kort,nu når modtager er en mand For jeg er helt enig i at de Herre er super svære at lave kort til. Men dit er blevet kanon flot,vild med at du kan gøre dem så personlige. Super duper flot lavet.:) Den kat er bare skøn.:)
  Du må ha' en dejlig uge.

  SvarSlet
 12. Lovely card Charlie! You probably don't remember me - I used to save you scraps and send boxes to you a few years ago! Hope you are well.
  Sal

  SvarSlet
 13. Thats such a great mans card.

  SvarSlet
 14. Jeg synes jo du er rigtig god til at lave kort til mænd! De er nemlig svære!!

  Lisbeth Z

  SvarSlet
 15. Totalt sejt kort. Genial ide med metalnettet.

  SvarSlet
 16. Kanon flot mandekort :-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)