14. september 2008

Gang i kortproduktionen igen / Back to making cards again..Mens morfar tog Elias med på cykeltur fik moster Mie og jeg lavet babykort. Jeg må med skam (næh det er vel egentlig med stolthed) melde at jeg denne gang har liftet fra Mie. Hun har lavet dette kort til sin veninde der lige har fået en lille pige og jeg skulle bruge et tvillingekort og lavede så mit. Mit kort er foldet så det åbner på midten (mellem de to farver) når man binder den hvide sløjfe op &-tegnet sidder kun fast på den øverste halvdel. Elias og morfar cyklede 6 km så gæt hvem der sover godt i nat???

While grandad took E on a bicycle trip Mie and I made babycards. This time I copyed Mie as I really like her design and desperately needed to make a twin baby card. Mie's card is for a friend of hers baby girl. My card opens between the two colours - when you untie the white ribbon. The cycling trip was 6 kilometers - guess who will sleep well ?? Both of them I reckon!!

6 kommentarer:

 1. Sikken nogle søde baby kort. God ide med det 2 farvede tvillingekort. Og mange tak for adr. på scrapbutikken i Paris, det var bare en super butik. Og hold da op hvor var der mange ting og sager. Jeg blev fristet til at købe en Bind it all maskine med div. tilbehør, der var 10-30 % rabat på det forskellig dele. Så nu glæder jeg mig til at få prøvet det hele.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle søde babykort i har lavet Mie og dig! I har rigtig haft gang i dies'ene Super ide at lave et tvillingekort to farvet!

  SvarSlet
 3. Ja, men det er da vidunderligt at man kan hente ideer begge veje, ikke? Og I er begge kommet godt fra jeres babykort. Vild med Mie's sut =0)- og sød idé med bogstaverne i blomsten.
  Og drengene har vel sovet tungt kan jeg tænke mig ;-)
  Knusquhzg

  SvarSlet
 4. super lækre kort du igen har lavet, og det lyder jo til i bare rigtig har hygget jer. ha en god aften,

  SvarSlet
 5. Meget NUTTEDE kort. Og Mie er da lidt af en HAJ . Godt at se jeres kort.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)