9. april 2008

Tag til en blomst / Tag used on flower gift

Lavede engang disse til en swap. Det var i de gode gamle dage, før jeg havde QK osv. Jeg havde dengang min trofaste gamle røde Sizzix og hele TRE dies (snefnug, urtepotte og en tag) - det var dengang... =0). Den består af en Sizzix urtepotte, cirkel til hoved, to små blomster, bladranke, hænder (sky) og solsikke kronblade (dråbe) - alt fra div. små punches. Så bortset fra det tog NOGET længere tid dengang - så kunne vi altså også lidt UDEN alle vores dejlige maskiner.

I made this tag again the other day. The first one I made was in the old days before I owned a QK etc. I had the good old red Sizzix and THREE dies - one of them a flowerpot. This little sweetie is made using one Sizzix flowerpot, the rest is punches. Circle for head, cloud for hands, flowers, leaves, and waterdrop turned upside down for the sunflower. If was great fun making one again - but GEE I forgot how time-consuming it was working "un-plugged" so to speak.

16 kommentarer:

 1. Den er da sød....

  Og ja, vi er vel egentlig ude på et "skråplan" med alle vores hjælpemidler, men... :$

  SvarSlet
 2. Ja det er ikke altid det er nødvendigt med alt det udstyr, men dejligt at have.En super sød tags

  SvarSlet
 3. Hvor ER den sød :o)Charlie .... Jeg må indrømme at jeg bliver lidt flov når jeg ser på maskinparken, for du har jo fuldstændig ret .... vi kan sagtens uden.
  Knus Ane

  SvarSlet
 4. Jeg deltog faktisk i den swap - i tidernes morgen og er i besiddelse af den søde tag, og kunne med det samme genkende den.
  Ja, det er noget siden, og min samling af maskiner er også vokset betydeligt. ;o)

  SvarSlet
 5. Jamen... den er da bare or NUSER...
  Selvom maskinparken fylder kan man jo godt få en aften til at gå med at nusse om sådan en lille sød sag...;-)

  Knus fra Margit

  SvarSlet
 6. Det meget sød det du lavede i gamle dage, uden alle dine maskiner

  SvarSlet
 7. Ja disse tider... selv om jeg ikke har scrappet så længe som dig, ja så må man da sige at det fylder i ens hverdag.... både i hobbyrummet og inde i kroppen ;-) Dejlig tag Charlie, og den beviser jo lige, at det ikke er nødvendigt med alt det maskineri... men nemmere :-)

  SvarSlet
 8. Den er vel nok sød og ja man kan jo sagtens lave noget uden alle vores vidunderlige maskiner...Marianne (MH72) skærer faktisk stadig alle bogstaver ud i hånden :)

  SvarSlet
 9. Dejligt med nostalgi og jeg har det da også lidt selv engang imellem meeeeen, hvem ville undvære det sus det er at komme hjem med en ny lille die eller andet maskineri som man skal igang med at bruge.
  Det er en rigtig sød die og engang imellem er det også sjovt at lave tingene på den "gammeldaws" metode. Det er lidt ligesom at sy. Det er jo ikke alt man syr i hånden når man har en symaskine men det er da hyggeligt at gåre det.

  SvarSlet
 10. HA jeg var også med dengang og har den tag endnu- jeg har ikke nænnet at bruge den. Eller også er der ikke nogen der har været søde nok endnu til at fortjene den.

  SvarSlet
 11. Hvor er den dog super sød. Og ja, de maskiner. Men jeg vil dog sige, at min første født "Big shotén" brugs flidtig meget, meget tit, for ikke at sige dagligt.

  Hyggelig at se dig, Margit og Gitte i lørdags.

  SvarSlet
 12. ak ja hvad skal vi med alle de maskiner, n�r vi kan lave s� flotte ting uden. Det skulle da lige v�re sparre tid, s� vi kan lave endnu mere;O)

  Den er nu s�d den lille blomst i urtepotten

  SvarSlet
 13. Hvor skønt at du fortsat har noget af det "gamle" scrap. Taggen er bedårende og bevidner hvor meget vi kan uden alle vores vidundermaskiner (som vi naturligvis ikke kan undvære).

  Tak for det forårsglade kig bagud.

  SvarSlet
 14. Det er nu utroligt hvad man kan bruge skyer og dråber til !!
  Den er rigtig sød.
  svigerinden

  SvarSlet
 15. Hvor er den bare sød. og ja vi kan uden alle hjælpemidlerne, men min første tanke var dog: den må kunne laves til silhouetten........

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)