31. juli 2015

Vores udstationerede nabodreng har haft fødselsdag

Og bare fordi han P.t. Bor i USA skal han da ikke snydes. Så her er hans kort. Fifty har bestemt motivet. Cool ikke ?

Tilføj billedtekst

29. juli 2015

OSH kort fra i mandags

Mandag havde jeg er fridag og var inviteret hjem til Margit. Vi var rigtig flittige og fik udskrevet en række kort fra OSH skadestuen. Manglende Hvidt skrivefelt i mørke kort, limpletter der skulle skjules og ups-pletter fra stempelsværte så ud til at være en trend - men ikke hos os så det blev ordnet. ;0)

Derefter var det hyggeligt at lave lidt kort selv, her to af mine:

Den fine Tim H. Die kon på stjerneembosset baggrund med et OWH stempel fra Hero Art. Lille rød hjertebarn gør Danmark mere synlig. 

Hvad kan jeg sige. Jeg elsker bare Nuser. Og denne Lawn fawn tekst var perfekt til. Blomsterark fra restekassens dyb.



25. juli 2015

Bestillingskort til tysk hesteekspert

Bestillingskort til tysk hesteekspert der for nyligt var i Danmark for at holde et kursus. Hans 80 års fødselsdag skulle fejres og dette kort var bestilt til lejligheden. 


Kortet symboliserer at han flyver verden rundt til forskellige Heste. Derfor også kufferten med hans initialer. Han køber altid kogebøger i de lande han besøger. Rosetter er der mange af i hesteverdenen. Denne med hans alder er rød og hvid fordi den er fra hans danske fans og med de tyske farver som tre bånd. 


23. juli 2015

Til lykke til ung studerende der P.t. Tager et år i London.

Hun har lige haft fødselsdag og vi har med MEGET besvær fået købt et gavekort til Starbucks i London så hun kan smutte ind og få en kop i ny og næ. 

Kortet skulle selvfølgelig være meget engelsk. 

 
Under produktionen af dette kort blev jeg lidt irriteret på min Sizzix og dens skæreplader for bus, telefonboks of postkasse var ikke nemme at få skåret og især få ud af dies igen. Selv ikke med vokspapir imellem. Så jeg bestilte den nye plade hos Hobbyboden. 

Jeg har som det første skåret denne die og den blev perfekt og sprang nærmest ud af diesel. 


Jeg skal lige være i humør til min London die igen, så bliver den også afprøvet. 


16. juli 2015

Til lykke med dagen til Tündi. Mies kort og mit.


I dag er det Tündi's fødselsdag. Mie har været lynhurtig og snuppet mine nye Lawn fawn stempler for at bage en kagehilsen. Men det er jo også hende der er kageeksperten så pyt!  Her kommer hendes kort. Egentlig fik hun ikke brug for kagerullen til cupcakes. Men den så bare så sød ud med briller på.

To celebrate Tündi's bday I allowed my DD Mie to snatch my brand new Lawn fawn stamps and dies and make this card. But she is the cake expert here and it's an appropriate greeting from her. Actually no rolling pin is needed to make cupcakes (giggle) but it was too darn cute to miss out Mie said.


Jeg lavede et kort i de ungarske farver med en rigtig sommerhilsen. Og Kjel var svært tilfreds med alle de myrer der kom på (også Lawn fawn - et ældre sæt der nu fås dies til.. 

I made my card to match the Hungarian flag - as Tündi was born in Hungary. With one of the older sets (now with coordinating dies) it became a cute summer card and as my DH always ask for an ant on my cards he was very pleased with this one.  ;0)


Og præcis i morges sprang vores Klematis ud. Dejlig farveklat ikke. 


Håber du får en dejlig dag Tündi. Knus. 

6. juli 2015

Til lykke med huen og god sommer til Henriette

Lidt forsinket fordi vi var i Frankrig. Men da vi var hjemme igen lavede Mie dette kort til Henriette. Uden uglen der svinger sin hue i luften af bar glæde er selve vandmelonkortet også hurtigt at lave som en sjov sommerhilsen.

3 størrelser cirkler, små hjerter i sort og SU uglen - her med vinger og STU hue lavet af cirkler. 

Og der er en masse rødt som vi jo ved Henriette godt kan lide. 

Da der er modtaget kan vi vise det nu, det var sjovt at lave et helt anderledes kort, siger Mie. 

God ny uge i dag kunne man da trække vejret igen.