24. april 2015

Jeg har scrappet lidt og det er LÆNGE siden sidst !

ALLERFØRST 1000 tak for de mange fødselsdagshilsner i postkassen, mailen og på Facebook. Jeg har hygget mig i flere dage med at læse dem og det var så rørende. =0)

En kollega og især hendes to døtre har fået en lille fin gravhund og jeg måtte bare se om jeg helt havde glemt at lave andet end kort. Så her et lille pralealbum til hele familien - mit første rigtige scrap i flere ÅR. Håber jeg får puttet lidt mere ind mellem kortene fremover. 

Forsiden med en skøn gravhund skåret på Sille (tak Gitte Y) farvelagt for at ligne lille Mulan og forsynet med sorte øjne og blank snude. Hundetag, metal potebrad og bagsiden embossing med poter. Og da det er et tøsealbum selvfølgelig små bånd bundet i et par af ryggens spiraler.

Samme hund i meget mindre version på side 1 i et lille landskab med Sizzix hundehus og kødben og hundeskål i metal (brads). Lille tag med plads til noter om de første dage i familien evt. skrevet af hunden selv. 😉

Næste side med pote brads og fin lille gravhundebort (igen fra Gitte) Her er plads til et billede af vidunderet eller måske et familiefoto incl. hund.

Bagsiden af den lille Brad skjult bag en lille kødbens cirkel. Denne side er til første tur på gaden med snor på. 

Siden hører sammen med gå tur siden. Mulan er en hunhund men den lille brandhane fra Lawn fawn hundestemplerne var så sød og måtte med. Og selvom man ikke letter ben snuser man vel lidt til en brandhane?

Denne side er en dobbeltside med tag i lommen. Der er en side til hver af de to piger. Tænkte det kunne være hyggeligt for dem at kunne læse hvad de skrev som små da de fik deres første hund. 
Den sorte gravhund er en ny die. Ja jeg er en værre en ! Jeg kan godt lide den står midt i O i love.
LF stempeltekst - I ruff you er selvfølgelig hundesprog for I love you. =0)

Nedenfor min yndlingsside. Rigtig godt tilfreds med min farvelægning af den nuttede Lawn fawn gravhund - hvis de havde valgt en brun gravvaps havde det været MEGET nemmere ;0)
Overskriften er også LF - men fra påskesættet med kaninen med et bid i øret, men den passer perfekt til de blafrende ører på hunden her ikke? Den lille hundehus/hund strimmel er downloadet fra nettet.


Her samme ide til storesøster R:

Lille kødbensbort også fra nettet.

Kødben med glimmer fra en gammel hundeblok jeg havde. Elsker når jeg får brugt ting fra lageret og nu slap jeg jo for at købe en hund selv, så jeg kan købe scrap for pengene i stedet for (..joke...)

Sidste side som er fra samme blok og viser en hvalps travle hverdag. 


Bagsiden med stemplet potemønster. Mønsterkarton med poter, kødben og små brandhaner et hjerte med gravhundesilhout i sort og plads til en lille hundeselfie. 

De blev meget glade og det blev da også lidt nuttet syn's jeg..



12. april 2015

April præmie og kort fra fotolageret Et fejlplaceret OSH indlæg.

Denne gang er præmien en kombination af to glade giveres bidrag.

Nemlig et Magnolia stempel fra Unik Scrap og et bamse clearstamp fra Vikki. Dem har I sikkert set hos OSH.

Og her kommer nogle lækre kort fra dygtige Pia Bau. 

Lækkert kort med hvide blomster og et skønt stempel. 
Søde MS kanter med blomster i grøn karton og fint farvelagt pigestempel - et rigtig tøset kort.
Fine hvide og lysblå nuancer og en sød Tilda med pakke gemt på ryggen. Bånd, grene, bling og blomster. FINT kort. 
En vintage hilsen til et brudepar.
smukt baggrundspapir, Tim H. dies brugt til pilemønsteret nederst - Fin stempeltekst og sød sløfjedie-
Og som det sidste kort i denne omgang - kraft karton med mønsterkarton med grønne farver. Spellbinder i kraft og fint hjertestempel pyntet med en masse punchede blomster.
TAK for de fine kort til dig Pia B. og tak til alle jer der blev sendt herover forbi - fordi jeg tabte kampen til Blogger der åbenbart var fast besluttet på at blogge her i dag.  ;0)



6. april 2015

Påsketraditionen 2015/The annual egg hunt

Traditionen tro samles hele familien til påskefrokost og æggejagt. I år med to små nybegyndere.
D gik på med stor iver og fandt hurtigt et påskeæg der krævede en pause til nærmere inspektion. ;0)



Og senere en hare der ret hurtigt fik problemer med hørelsen. 

Lillebror A nøjedes med at låne Fifty's kaninører for at starte langsomt ud til næste års jagt. 

Udover æggene og de store harer var der små indpakkede påskechokolader og disse poser med likøræg og en karamelstang. Lyserød til pigerne og lyseblå til drengene med det nye Lawn fawn påskesæts motiv med chokoladekaninen. 


Her ses de klar til at hænge op i haven:


Vejret var fint og det var en dejlig dag.