21. februar 2015

Mies kort til Cecilie's 20 års fødselsdag.

HOV vi har da helt glemt at vise Mies kort til Cecilie's 20 års fødselsdag. En masse søde hjerteballoner, for balloner er IKKE kun til børn, slet ikke når de er så fine som her.:

Baggrunden er embosset med en hjertefolder. Alle balloner har fået snor i matchende twine. En ballon bærer alderen og en er fyldt med små hjerter. Enkelt men faktisk ret sødt syns jeg. 

Dette var det kort Margit fik da hun kom hjem fra ferie og havde fødselsdag.

Der måtte da lidt forår til, hvis nu det havde været en snefyldt og grå dag herhjemme.

Ældre QK tulipanmodel, LW sol og himmel med stikninger, MS græskant og lille strimmel med flag.
dejligt at kunne bruge små løse skydies, så den blå himmel ser helt rigtig ud.
Made this card for my friend Margit's b-day. She just returned to DK from Tenerife after 4 weeks of sun and relaxation and needed some flowers and sun here too I decided. =0)

15. februar 2015

Til lykke med nyt hjem kort

Så kan jeg vise endnu et kort jeg hyggede mig med i Taastrup sidste lørdag. Det er til et ungt par i familien der er ved at sætte deres nye lejlighed i stand. Dog mest den ene part (derfor overskægget på malerspanden) da den anden part læser til eksamen OG bærer rundt på den kommende nye generation med forventet ankomst til maj. De skal heldigvis kun flytte en etage op, men derfor skal der jo pakkes kasser alligevel.


Flyttekassens er funder på nettet som free clipart. Skaleret til mit behov og printet på kraftkarton. Malerrullen er fra Quickutz, pensel og maling en gammel Sizzix die og hjerterne er fra Lawn fawn. 

This is my attempt to show that this couple have no idea which color the new baby will need.  Baby is due in May but they are moving into their new appartment in March. Busy busy but also a very Happy time. :0) TFL


14. februar 2015

Happy Valentinesday

Lige dette kort er til min søde mand, men resten af de små cirkler med milk and cookie kommer på Love kort til OSH som ikke er specielt til Valentine, men bare til en sød hilsen hele året. 

Uanset om I er til Valentine eller ej kan I hygge jer med de små søde Lawn fawn motiver som jo kan bruges til et hav af andre hilsner. Til lykke med bryllupsdagen til Pia B og Poul som blev gift netop i dag for MANGE år siden. 

HAPPY Valentines day to my friends worldwide. I loooove Lawn fawn stamps and dies and found this perfect to a Valentines card for my DH. Will also use the Milk and Cookie couple for cards for OSH with a non-valentine theme - we belong together or sweet wishes can be used all year round - right? =0)
Den lille, nuttede småkage ville selv jeg da ikke nænne at sætte tænderne i. Arme og ben er håndtegnede.

10. februar 2015

En HYGGELIG og produktiv dag i Taastrup i lørdags

T

Jeg fik snakket, shoppet og lavet en håndfuld kort - nogle af dem kan jeg dog ikke vise endnu - men dette er det OK at vise - det er et kommende OSH kort - som jeg syn's både passer til et børnekort med en lidt anden baggrund eller et LOVE kort, som det ser ud her.


Det er stærkt inspireret af et Lawn fawn kort, men de brugte et lille sæt stempler man kunne få gratis hvis man handlede i USA i en bestemt uge i december og der var ikke andre muligheder for at få det (trust me - I asked).

Teksten er skrevet i Word, de små hjerter er Lawn fawn tilsat lidt Wink of Stella clear, de små farver er fundet som "free clipart" skrevet ud farvelagt og forsynet med små Lawn fawn ansigter. 
I made this card inspired by a card from the Lawn fawn blog. However, I could not get me gready little hands on the specific set of stamps as these were "free when shopping at Lawn fawn some months before I saw them" - I did try to ask if I could buy them. But no luck. I therefore managed to recreate someting similar by means of Microsoft Word and a free clipart of a crayon. I colored these and stamped little Lawn fawn faces on them. The hearts are also Lawn fawn stamps and I added some Wink of Stella to make them glitter. I quite like this card as a Valentine card - but with a different patterend paper and crayons in different colors it could also be a fab cards for kids for OSH. =0)

4. februar 2015

40 års fødselsdagskort til kollega

En af mine søde kolleger fyldte fornyligt 40 år. Hun cykler hver dag på arbejde og afleverer/henter sine 2 fodboldglade smådrenge og deres lillesøster der er HELT sikker på hun er en prinsesse der er blevet leveret i sin familie i stedet for på slottet. =0)

Derfor fik jeg lyst til at lave hendes kort således:

Lidt arbejde med hjem bag på cyklen og prinsessekrone og tryllestav i cykelkurven. Jeg ELSKER Lawn fawn sættet med sol og skyer med stikninger.