30. december 2014

30. december - endnu et af Mies julekort

Mie havde dette søde lille julestempel i sin stash og besluttede det ville være passende til sin fætter og hans hustru der jo venter baby til maj 2015.

Da vi jo ikke ved hvad det bliver blev både lyseblå og rød brugt på julesokken. Udover det søde Penny Black stempel kom mit nye Lawn fawn grangrensstempel på arbejde:

Det lækre guldglimmer er gavepapir fra boghandleren og det drysser (næsten) ikke.  =0)
I morgen siger vi FARVEL til 2014 og glæder os til at tage hul på et godt Nytår.

TAK for besøg og kommentarer her hos os i det gamle år og på gensyn i 2015.  =0)

Perfect stamp for a young couple expecting their first baby next year - Mie used this cute Penny Black stamp and combined it with Lawn fawn Deck the halls to create all the greenery.

29. december 2014

28. december - lidt af de juleting jeg havde lavet i år

Mie fik den nuttede elgdie i sin pakkekalender - og syn's den passede bedst til et "Be jolly" kort hvis den foretog sig noget fjollet - så her er den med julelys i geviret og en julefugl der lige er landet =0).
Indvendigt stemplede hun med et Lawn fawn stempel i lilla:


 Dette fine kort er fra et julekortevent jeg deltog i hos dygtige Cecilie - jeg har ikke selv de dies med rækker at stjerner og hjerter Cecilie havde - men tænkte ideen kunne kopieret med hjerter og stjerner der sidder på en rigtig snor - sødt er det i hvertfald.


Og traditionen tro blev der lavet og udleveret snemandssupper - i år i den lille søde Lawn fawn gavepose:

Er lidt vild med denne lille snemand der kigger op i himlen. 
Vores faste julekage (nissernes hyggebrød) i år skåret i tern og pyntet lidt.
Håber I alle har haft nogle dejlige juledage - det har vi - og nu nyder vi juleferien i fred og ro. =0)

20. december 2014

20. december - Fint julekort fra Mie =0)

Nu hvor alle de er sendt til har modtaget deres må jeg gerne vise Mies FINE julekort i år. Stempelsættet var en af hendes fødselsdagsgaver og jeg skal da love for det faldt i god smag og blev flittigt brugt med forskellige bånd forneden. =0)

Ja der blev stemplet og klippet og farvelagt og griset med glimmer  =0)

Jeg er ret vild med de meget forskellige træer i baggrunden. TAK for det fine kort Mie.

Jeg ønsker jer alle en dejlig og julet weekend, den sidste inden juleaften.

14. december 2014

14. december - shaker-tag til lille gave til fødselar på vejen

Vi har lige haft en RUND fødselsdag på vejen - hele 80 år - og jeg fandt en lille kasse med to lækre portvinsportionsanretninger - prøv lige at sige det ord efter et eller to glas portvin =0)

Fødselaren har en mand der før i tiden spillede meget på harmonika - derfor noderne - og så ville jeg afprøve et vinglas og en shakereffekt med røde pailetter.

Cellofanindpakning er altid god til et gavebord - så kan man se gaven også før den er pakket ind. Rustik reb og rødt til lykke med dagen tekst. Når man ryster kortet er glasset hhv. fuldt eller tomt. =i
Nedenfor bare et zoom.


GOD weekend - her i huset skal der lidt mere julepynt op, skrives kort, holdes lille julekortkursus for en veninde og hygges søndag.

5. december 2014

5. december - tak for alle de søde hilsner til Mie =0)

I dag vil jeg vise et "baby på vej" kort jeg hyggede mig med at lave til et sødt ægtepar i familien, der venter deres førstefødte til foråret. De har valgt ikke at kende kønnet, hvilket jo var HELT almindeligt da vi andre fik børn, så derfor skulle det være kønsneutralt i farverne.

Jeg havde et stykke dejligt lysegrønt karton med prikker - og besluttede at grøn og gul skulle være hovedfarverne. Frem kom mit nye sæt rammer fra Mama Elephant (Femme frames):

Farverne er desværre lidt forkerte da det var aften da jeg fotografere - men det er som I kan se en baby body
med pink og lyseblåt spørgsmålstegn. Stjernerne symboliserer at det selvfølgelig er en lille stjerne der er på vej og så var det faktisk K der kaldte den lille ny for "grønært" og da jeg havde sådan en die - måtte den på med et lille ansigt som baby.
 Vi glæder os rigtig meget på de kommende forældres vegne og de kommende bedsteforældres.
Jeg er gudmor til den vordende far, så jeg har kendt ham hele hans liv. De blev rigtig glade for den lille hilsen - så det var jo dejligt.

I made this card for a new baby in the family with "expected time of arrival" in May 2015. The parents prefer not to know the gender of the baby - hence the to ? on the card. =0) Baby is snug as a pea in a pod and we look forward to meeting him/her next year.

2. december 2014

2. december og STORT til lykke til Mie / HAPPY Bday Mie

Tiden flyver afsted og i dag er det præcis 37 år siden en meget lille pige så dagens lys, selvom det slet ikke skulle være hendes fødselsdag før engang i januar. Hvad nogen ikke gør for at få en ekstra julegave!!  =0)

Stort til lykke til dig Mie og naturligvis skal du have et kort på dagen og nogle gaver efter arbejdstid - så voksen er du jo blevet nu.

Med dejlig chokolade og kage til.... =0)
Takket være Lawn fawn's søde stempler og dies.
Det er SÅ hyggeligt, at vi har denne dejlige hobby sammen - men du er jo blevet så god til det, at jeg virkelig må tænke længe, før jeg finder på et passende kort til dig. På gensyn i eftermiddag og god dag fra far og mig.

My card for Mie's birthday - I loooove the Lawn fawn stamps - here used for hot chocolate and a doughnut with sugar sprinkles on top. =0)