28. august 2014

Og mit kort til Ole's fødselsdag / And this was my card for Ole's birthday

Tak for de søde kommentarer til Mies fine chokoladekort - dem blev hun glad for!

Jeg fik leget med mit nye sæt Gnome sweet Gnome fra Lawn fawn - til stor moro - men der stod faktisk indeni kortet at vi IKKE syn's han var en gammel nisse - men en ægte havenisse - fordi han så tit laver om i deres fine have =0):

Da de bor i nr 34 måtte det selvfølgelig stå på huset - og den nuttede lille bi passede bare så godt med teksten nederst. Det er superlækkert at der er dies til disse stempler - det går bare lidt hurtigere og ser bedre ud end når jeg håndklipper.
Den søde bort har jeg fået udklip af fra Vikki - TAK for det Vikki. Og jeg malede et par blomster med Copics. Den lille myre er fra et andet Lawn fawn sæt - og gæt selv hvem der insisterede på at den skulle med på kortet ???
Kald mig bare barnlig - men jeg elsker at lave sådan et kort der gør en i godt humør.  =0)

Just loooved using this Lawn fawn set with matching dies - they were perfect for Ole as he is always busy in the garden. TFL 

26. august 2014

Mies kort til sin onkel / Mie made this card for her uncle

Vi var til fødselsdag i søndags - min svoger Oles fødsesdag - her Mie's kort der var ledsaget af diverse lækre sukkerfri ting bl.a. chokolade:

HOV hvem har taget en bid af hjørnet - Mie altså....  =0)
Funny chocolate card and I wonder who had a bite ?? =0)

24. august 2014

Nye stempler og dies (igen) ja jeg er en værre en...

Jeg er lidt vild med franske macaroons - så da jeg så dette stempel og die-sæt fra Avery Elle var jeg SOLGT!! De måtte fluks herhjem og i brug - for i denne udgave er de jo kaloriefri.

Der kom også lige lidt små poser med blandede pailetter med. Stempelsættet har både outline stempler af macaroons og udfyldte stempler - jeg prøvede dem hvor jeg IKKE skulle farvelægge andet end en streg for cremfyldet først.
Heldigvis stod jeg lige og manglede et sødt kort til nogle franske venner OG til vores lille bonusbarnebarn i Japan.

Her først kortet til Frankrig:

Med jordbær, pistache og violsmag - MUMS....
Maysa i Japan er meget glad for Disney prinsesserne - især Cindarella  - så jeg havde hygget mig med at sy dette lille billede til hendes værelse - og hun fik også et kort med de søde macaroons :



Det var bare et lille kort - så hendes blev stablet lidt mere og fik "so sweet" og 3 år i lyserødt!
 Nedenstående har INTET med scrap at gøre - men det er jo trods at håndarbejde - jeg er ikke den store ørn til at tegne - så jeg har altid været meget imponeret over hvor fine ting man kan frembringe ved at placere små x'er ved siden af hinanden og bagefter sy små stikkesting så motivet virkelig træder frem:


TAK for besøget!

17. august 2014

I dag er det Ibens fødselsdag / Happy B-day to Iben now 9 years old

Da vi midlertidig har "udlånt" vores nabobørn til USA har dette kort været klar i lang tid. Posten skal jo lige nå derover - men i dag - på dagen - er det OK at vise det.

Jeg vovede at bruge pink i håb om at det stadig var en populær farve. Den gul/hvide chevronkant nederst på kortets inderside er washi-tape fra Søstrene Grene.
Og glad blev jeg da jeg forleden så dette foto fra skolestarten på hendes mors FB side - for check lige hvad farve hendes t-shirt er!!!  Heldigt ikke??  =0)


STORT til lykke herhjemme fra Iben. Håber du får en fin fødselsdag og nogle gode gaver. Hils hele familien fra os.

As Iben and her brother are in the US for +2 years due to her daddy's outplacement I had to remember to make her bday card early this year. I went for pink here and there and hoped she had not outgrown that colour. Imagine my joy when her mum posted the above photo from her return to school. =0)

11. august 2014

I dag er det Heidi's fødselsdag HURRA HURRA HURRA / A card for a friends b-day

Præcis 10 års forskel er der på min søde nabo Heidi og mig - men heldigvis er alder ikke et problem når man deles om en hobby som scrap. =0)

Heidi og hendes familie holder meget af at tage på tur med deres campingvogn, så den blev det gennemgående tema for både gave og kort:

Håndklippet lille campingvogn med græskant, vindue med potteplante og banner. Heidi hedder Lykke til efternavn - så det kom på døren og så syn's jeg det var smart at have solen sat fast  bag på kortet - så er det jo solskin lige meget hvor man kommer hen, ikke ?  =0)
Gaven passede til, 1 viskestykke med campingvogne og dette sæt stempler og dies:



Til lykke til dig Heidi - dejligt at have en nabo der er blevet smittet med scrap-feber - vi må snart lege sammen igen.

Heidi lives next door and I managed to pass the scrapping bug to her when her son Sofus was born. They love to go on holiday with their caravan and I decided to make a card to match that. Even the gift was camping related. =0)

4. august 2014

Endnu et lækkert stempelsæt her fra Mama Elephant blev taget i brug/Another set of lovely stamps from Mama Elephant got inked up

Jeg brugte det andet nye sæt stempler og dies til mit kort til Tündi. Der var jo ballon i temaet på hende indbydelse og derfor dette kort:

Sættet indeholder både balloner, ballonsnore, guirlande og små tekster. Jeg valgte at stemple de to og bruge det nuttede OH HAPPY DAY papir til hjerteballonen. Og så tvang jeg migselv til at bruge det lækre stribede papir som baggrund - det måtte der godt have været mange flere ark af i pakken. =0)
 De ballonner får jeg HELT sikkert meget glæde af - og der var såmænd også en heliumbeholder med i sættet - MEGET gennemført. Her kan du se hele sættet:



I just HAD to ink up the new set of stamps with balloons, strings, etc from Mama Elephant. I used some bling and a lot of happy colours AND the patterned paper with diagonal stripes - LOVE that paper and could have used a whole pad with only that paper if it was available.  =0)

2. august 2014

Fødselsdag i familien og besøg fra Ungarn

Vores nevø og hans hustru holdt dobbeltfødselsdag i sidste måned og vi var allesammen inviteret op i et lækkert sommerhus i Nordsjælland til kage og aftensmad, hygge og sol. Indbydelsen var med en fin gul ballon lavet af en af de søde foldeud cirkler fra IKEA. Det var Tündi's forældre der var på besøg fra Ungarn der inviterede og Tündi der havde hjulpet med den fine røde tråd der var i kort, pynt og overraskelser på dagen.

Her Mies kort til Tündi. Mie og jeg har lige delt et nyt sæt dies og stempler fra det skønne firma Clearly Besotted og her har Mie brugt den ene slags isvaffel og stemplet 2 kugler jordbær og pistache med chokoladesovs på den ene og en klat bling-syltetøj øverst.  Den fine tekst er fra et andet lille stempelsæt fra samme leverandør. Vi kan rigtig godt lide hvid tekst så det skal nok blive populært:

Lag på lag giver altid en fin effekt, ikke ???
 Der var pyntet op med de skønne IKEA cirkler ude på terrassen og da vi skulle hjem var der en fin lille kageæske med navn og endnu en cirkel. (Vi kan rigtig godt lide den ide - man føler sig så velkommen og speciel når nogen har gidet lave sådan noget ikke??? )

Den fine lille æske.
 Kagebordet have indholdt flere specialiteter fra Tündi's familie og både hendes søster og mor havde været i gang dagen før:
Så her indholdet - roladen var med kastanjecreme med romsmag MUMS....
TAK for sidst til Tündi og Kim med familie - håber I også nød resten af ferien i sommerhuset.  Knus.