25. juli 2014

Nyt indkøb og ny baby i familien/A card using new stash for new baby

Her i varmen kniber det med at have lyst til at sidde ved PCen og det kan man se på antal besøg at I andre også tænker - men derfor vil jeg nu alligevel vise dette babykort. Jeg havde købt MS elefantpunchen fordi jeg kender en del der er glad for elefanter - så den skal nok blive brugt flittigt.

Her er det et kort til min kusines nye lille barnebarn Benjamin - et passende navn til en fin lille fyr, der med en storebror og en storesøster nok skal regne med at blive familiens "Benjamin" (dvs. den sidste).

Alt muligt nuttet babypapir var først fremme på bordet - men jeg havde lyst til at bruge en af mine fine gaver fra min svigerinde Bodil og svoger Ole - et lækkert sæt Lawn fawn dies med stikninger på to størrelser vimpel og bl.a. det lille hjerte. B står både for baby og Benjamin. Båndet er fra Stampin Up og banneret med tekst fra et engelsk firma der hedder Clearly Besotted (det er Pia L der har lokket....) De er lækre med dies og stempler der matcher. Satte en lille stjernebrad over elefanterne - det passer fint til "A star is born" stemplet.
Der skulle ikke stå så meget indeni - så jeg satte en onesie og brugte den som skrivefelt. Da gaven var to franske onesies passede det fint. Sådan en nummer tre baby skal jo også have lidt eget nyt tøj, ikke. 
RIGTIG god weekend - måske kommer der en lille byge - men det tror jeg haven bliver glad for.

17. juli 2014

Blomsterindlæg/Blog entry about flowers

SÅ er vi hjemme fra en dejlig sommerferie og der er tid til at blogge igen. Mie har været forbi for at lave et "tak fordi du vandede mine blomster" kort til en nabo - det så således ud:

Sødt papir hvor ordet TAK er skåret ud og genbrugt uden på kuverten, lille hvis Sizzix vandkande pyntet med punchede blade og blomst og lidt små blå stjerner som vanddråber. 
 Og apropos blomster - så har vi bryllupsdag i dag 38 år - og det fejres med en dejlig fridag sammen. K fik i sin tid den søde ide at jeg skulle have en buket som lignede min brudebuket hvert år - og han kæmper bravt for at det kan lykkes - da den type lyserøde rose ikke produceres længere men jeg er fint tilfreds med en gendigtning med plads til lidt nytænkning - jeg ser jo trods alt heller ikke HELT ud som for 38 år siden.  =0)


Lækre lyserøde roser, kornblomster og små marguritter.
Min veninde Margit fører med 5 år men er gift præcis samme dag og sørme om vi ikke også deler dagen med Annette Madsen-Larsen så til lykke til jer.  =0)

Mie made a card to say "thanks for watering my plants while I was on holiday" - simple but cute. Today is our 38th wedding anniversary and my DH did it again - managed to get me flowers similar to my wedding.