23. juni 2014

Min forsinkede fødselsdagsfest / I finally got to open presents =0)

Ja i lørdags fejrede jeg så, at jeg var 60 år og 60 dage !

En dejlig dag med familie og venner som jeg egentlig gerne ville have holdt som en skovtur - men jeg stolede ikke på vejret og faldt også for nogle retter på menukortet der nok var bedst at indtage siddende og med rigtig bestik. Derfor måtte bordkortene nøjes med at signalere picnic og Mie og jeg hyggede os med at lave disse:
Gode gamle Quickutz kom på arbejde tilsat en græstot punch og en flutes fra et fransk sæt til Revolution. Myren blev håndtegnet - da min myredie lignede en dinosaur i denne miniverden.
Børnene og selskabets vordende mor måtte nøjes med cola i deres kurv - de andre fik årgangsvin  =0)
Servietterne matchede fint "ude i naturen temaet.
Kjel havde valgt at Fifty skulle med - så han stod vagt ved gavebordet - det viste sig at være fordi OSH var med i min søde mands dejlige tale !
 Ovenpå en masse skønne taler overraskede vores barnebarn Elias os med et lille klavernummer:

Jeg ved ikke om han havde overvejet dette "Maestro-look" i sin fars jakke - men det ville nok gøre det lidt for svært at ramme tangenterne.
Så han nøjedes med skjorteærmer og spillede her fint mens hans mor sang til. Tusind tak til jer begge for en fin overraskelse.

Jeg fik en masse dejlige og opfindsomme gaver - men jeg vil nøjes med at lade jer savle over dem der var til at lege med:


Ja se bare der - jeg har jo slet ikke tid til at sidde her og skrive - der skal kigges nærmere på de fine sager.

Så jeg slutter med denne smukke buket som jeg går og glæder mig over hver gang jeg går forbi den i stuen.
 En dejlig dag - der beviser at man godt kan vente længe, når bare det er noget godt man venter på.  =0)

19. juni 2014

Vores nevø Kim er fyldt 39 år / A card for a summer B-day

Her er kortet Mie og jeg lavede til Kim - og vi har heldigvis hørt fra fødselaren at det er kommet frem og er vel modtaget   =0):

Mie og jeg havde hyggeshoppet lidt og bl.a. faldet for Lawn fawn sættet med stempler og matchende dies.
Så sjovt at lave og lækkert at slippe for at klippe alle de små dele ud. De nuttede klipklapper blev malet så de så godt brugte ud - med aftryk efter hæl og tæer.  =0)
Endnu en gang til lykke Kim - TÆNK at det nærmer sig 40 år jeg har kendt dig - utroligt når jeg kun er... - nå nej - det er jo det jeg ikke er  =0)

What a fun time one can have playing with the new Lawn fawn set of dies and stamps. I made this summer B-day card and enjoyed every minute of it. To make the flip flops look more real I coloured the outline of the heal and toes inside. 

16. juni 2014

Fødselsdagskort til en vordende mor / A "bird"day card

Min nevø og hans hustru venter nr 2 til efteråret og gør dermed lille David til storebror. DET skal da fejres allerede nu - så da den vordende mor havde fødselsdag kunne jeg ikke lade være med at lave dette kort
med mit fuglerede diesæt.
Halvt lyserød og halvt lyseblå for vi ved ikke hvad den nye lille stjerne bliver - derfor en grøn stjerne på ægget.
Far fugl og mor fugl har bling som øjne - for så glade er de !!
Til lykke med det hele A-M - håber du havde en god fødselsdag.

I loooove making babycards - but that will have to wait a bit.  This is my version of a happy "expecting a baby" card for my nephew's wife. TFL

12. juni 2014

Sølvbryllupskort til vores chef / Made this from all of us to our boss and his wife

Vi fandt med lidt kort varsel ud af at vores chef havde sølvbryllup og det kræver da en hilsen og et kort. Jeg fandt min MS punch med sommerfugle frem og prøvede hvilket antal der villle passe pænt i en cirkel. De blev punchet i sølvkarton - halvdelen blev embosset med prikker - resten blev brugt i glat udgave - dog med en lille bling i midten. Her ses resultatet:

Når sommerfugle flyver i flok - ligner de samtidig små hjerter - vidste du det - se nederste halvdel og cirklen - det er jo helt perfekt til den type kort. Deres initialer kom i midten og datoen står diskret med hvidt på hvidt og små bling-punktummer. 

et ZOOM for at vise forskellen på de to sommerfugle.
Det faldt i god jord har jeg hørt, og det er jo altid dejligt. Der fulgte en buket i røde og hvide farver med.

Guess who was busy when we discovered our boss had a day off because it was his 25th wedding anniversary. My craftroom came to the rescue and luckily I had a long, quiet weekend planned and could make the above card for them. Used a MS butterfly punch, silver cardboard, embossing folder, some bling and a lot of patience  I was surpriced to see that butterflies close together look like a heart - at least at the bottom half of the circle. PERFECT.  =0).

7. juni 2014

Fødselsdagskort til veninde / Card for a good friend

I eftermiddag henter vi vores venner i lufthavnen - de har været en tur på Rhodos - og har fejret den enes fødselsdag der. Men helt snydes for en hilsen skal hun da ikke - så jeg har ladet disse festlige ugler flyve forbi med en lille hilsen til hende.

Kortet i lukket udgave - den gule og blå ugle er lige landet på kirsebærgrenen. =0)

Indvendigt sidder en lille ugle med en ballon - den sidder på en hjemmelavet "wobbler" så den kan ryste. (Lavet af to brune cirkler og en lille fjeder lavet af metaltråd viklet 3 gange om en pen sat i mellem cirklerne)
Her ses placeringen af ugler når de limes på kortet. Mål 12 x 5,5 tommer - scoret ved 2, 4, 8 og 10.
 Syn's det var perfekt at lykønskningerne kommer flyvende - når hun nu ikke var hjemme på dagen. =0)

A group of cute owls landing to celebrate the B-day girl in the middle.  The own inside is placed on a homemade wobbler - it moves from side to side when you touch it.  =0)

2. juni 2014

Mit kort til Irene i Skotland /My card for a friend in Scotland

De to vandmeloner har en helt særlig historie der var starten på vores venskab med Irene og Jack. Kjel havde nemlig en opskrift på en sommerdrik lavet med vandmelon i tern og 1 flaske champagne - og da vi kun var os 2 voksne - inviterede vi naboen i det franske feriehus i Bretagne på en drink. Det blev starten
på et nu snart 27 årigt venskab - så de passer fint på dette kort.  Ikke nemt at se - men de sorte kerner har fået en gang Glossy accent.


Jeg så en sjov ide på nettet med at skrive alderen med Scrabble bogstaver - og i dette tilfælde er fødselaren så kun 13 år i Scrabble - så det kom inden i kortet.


The big seven O can be daunting on anyone - and to cheer Irene up - I turned her age into a much smaller number with this card. =0)  TFL