25. oktober 2013

Mit kort til Cathrines fødselsdag - også med BOO tema.

Og ja - endnu engang modellen med kuverten til at holde et tag kort:

Kanten rundt er igen MS edderkoppemønster lånt af Heidi L. (TAK)
Silvermoon - af sølvkarton med to små flagermus. Sizzix hegn og Magnolia kat - og naturligvis et par google øjne.

Denne gang en tag der ligner et græskar med mønster.

Resten af Happy Birthday sad inden i tag-kortet.

Og gaven som var et gavekort til en boghandel var der også plads til indeni græskarret.

Her er kortet i samlet udgave med giftiggrønt tyl som sløjfe.
One more Halloween card - again used as a B-day card. I made the tag to look like a pumpkin and used it to hide the gift - a voucher for a bookstore. TFL

22. oktober 2013

Fødselsdag i familien / Happy Bday Cathrine now 14

Mie skulle give fødselsdagsbarnet penge - og da vi ved Cathrine er en læsehest lavede Mie dette Halloween bogmærke til hende:

Den er da FOR sød til at være uhyggelig den edderkop, ikke??
Edderkoppeideen har jeg engang fundet på nettet - på en amerikansk side som jeg ikke kan huske, så den del af ideen kan vi ikke tage æren af.
 
Et foldet stykke hvid karton blev lagt i en cirkeldie så det hang
sammen som en lille harmonika til denne tekst.
Kanten med edderkoppespind er en MS punch jeg havde lånt af nabo Heidi (tak)
det lille græskarhoved er en QK die og det er den sorte omslag og det grønne bogmærke også.
Da teksten stod indeni edderkoppen var der plads til en foldet pengeseddel på bagsiden af det grønne bogmærke.
Og da lillesøster Maria også er en læsehest fik hun for sjov et lille almindeligt bogmærke med en mindre edderkop.

Rulleøjne - LÆNGE leve rulleøjne...    =0)



With a birthday very close to Halloween Mie decided to make SP@@KY bookmarks instead of a card for the B-day girl. She is giving her money and they could be hidden behind the green piece of cardstock. The junior spider with purple bookmark is for the little sister of the Bday girl.  The spiders are an old idea from the internet - an American lady but can't remember the name. 

18. oktober 2013

Jeg har tilmeldt mig Scrapsisters spændende julekort kursus og da jeg liige trænger til en lille julepause oven på alle OSH kortene blev jeg inspireret af Pia Bau's lækre kort til dette til min gode scrapveninde Gitte Y. som har fødselsdag i dag. Gitte kan godt lide Halloween og derfor har hun fået "skrækkelige" hilsner gennem flere år. =0)

Her er årets kort:

Fint pyntet kuvertkort med tag hilsen indeni. MS punch kanter, spindelvævsembosset baggrund med lidt sværte. Nougatfarvet mønsterpapir med orange velourmønstre, en sølvglinsende måne, en Jack-o-Lantern og en masse stirrende øjne i den mørke, uhyggelige birkeskov.  
Indeni kuverten er der en tag forsynet med en stor tyl sløjfe med halloween farvede bånd.
Happy BOO day og et trøstende ord er indeni kortet. Bagsiden af kuvertkortet er perfekt til at skrive sin hilsen på.

STORT til lykke kære Gitte - håber du får en god dag og bliver grundigt forkælet. 
I made this SCARY card for my good friends Bday inspired by a Christmas card from the Christmas card course at Scrapsisters I am participating in. I loove the idea of the tag inside the sleeve behind the cardfront. Thanks for looking. =0)

12. oktober 2013

House cooling hos nabofamilie / House cooling next door

Vores små venner Iben og Philip og deres forældre rejser en spændende tur til USA for at bo der i ca 3 år, så vi var sammen med familie, venner og naboer og genboer inviteret til House cooling.

Hvad dælen kommer man med når folk skal til at pakke alt ned for at flytte?

Til børnene fandt jeg et engelsk opgavehæfte, så de kan øve sig lidt inden de skal i skole derovre OG noget amerikansk slik - så de kan se hvad der findes i deres nye land.


Mor fik et amerikansk blad om indretning og ideer til det nye hus og far et glas med "Emergency saltlakrids" for det kan man til gengæld IKKE få derovre og så lavede jeg dette kuponhæfte, som
de kan bruge de sidste uger, hvor de bor i et TOMT hus:







 

Og sådan så det ud da det blev afleveret og vel modtaget:


Vi har kendt hinanden i 13 år og vil savne dem rigtig meget - fordi de har været nogle rigtig gode naboer, men glæder os også på deres vegne over den spændende oplevelse det bliver for hele familien.
HELDIGVIS har vi andre gode naboer  - og de bedes foreløbigt blive hvor de er TAK.  =0)

A gift for the family next door as they are going away for 3 years to work and live in USA. Candy for the kids, US Magazine for Mum and a book of tear-out coupons to use while they live here in an empty house for a couple of weeks. We have known them for 13 years and will miss them a lot but know they are going to have a lovely time and learn a lot overthere. 

8. oktober 2013

Det er så yndigt at følges ad / Happy 25th wedding anniversary to a friend

Her til morgen vil der sikkert lyde morgensang i Lejre og omegn. Det er lidt langt fra min bopæl så jeg var forbi mandag med en lille hilsen og dette kort:

Udover scrap er Stine66 god til blomster og hendes Karsten er en habil jæger - derfor et skjold med gevir =0)
Æresporten er bygget på en Memory Box hjerte i to grønne nuancer - det er så tyndt og fint at man kan åbne det nederst og "tvinge" det på hver sin side af døren. 
Til lykke til sølvbrudeparret og god tur mod guldet - det kan bestemt anbefales at fortsætte - vi mangler kun 3 år til de 40 år. =0)

Happy 25th wedding anniversary to my friend Stine66 and her DH Karsten.

3. oktober 2013

Endnu et kort til samme fødselar som hundekortet / Yet another card made to order

Min ex-kollega bestilte to kort til sin mands fødselsdag - det første var hundekortet  - det næste skulle ledsage et gavekort til en julekoncert med hyggelig middag i byen. TÆNKE TÆNKE - det kom til at se sådan her ud:

Lidt Washi tape noder på baggrundspapir med noder og snefnug - et sødt lille PB pindsvin der synger julesange, julestribet papir og en strimmel grønt og hjertekant i rødt. Den efterfølgende middag - jamen kniv og gaffel er jo klar så går resten nok af sig selv. De små hjerter går ALDRIG til spilde her i huset - her er 3 af dem glaseret og sat til pynt i hjørnet. 

Måske kan man se hjerterne skinner her??
A card for my friends husbands birthday - to go with a gift of tickets for a x-mas concert and dinner in town. 


1. oktober 2013

Min veninde fra skoletiden har rundet de 60/My fried from school is now 60

.. så er der kun 1 tilbage af os 5 fra "bagerste række" der stadig holder sammen der er lige så ung som jeg er og inden året er omme runder hun også og jeg er den eneste der stadig er i 50'erne.

Her mit kort til Hanne som hun hedder stærkt inspireret af Mies kagekort:

Farverne snyder lidt for kanten og the-sættet er svagt rosa IKKE laksefarvet. Den fine mønsterblok er en af de nye jeg købte i Taastrup.
Og jeg kan også vise et herrekort jeg havde fået bestilling på. Det er til en herre der er meget glad for sin sorte labrador (som også er hans jagthund) og som skulle være fra hunden og handle om deres gode ture i skoven. 

TAK for lån af hundedie til Lisbeth Z. Baggrund er embosset og sværet Kraft karton. Dina som hunden hedder har levnet et kødben til sin "far" og tænker på alle de gode ture i skoven - og fordi der er fest er et af dyrene blevet overmodig og springer rundt ude i skoven.  =0)
Tak for besøget - hyggeligt du kiggede forbi og god ny uge og måned.