28. september 2013

Til lykke til Mies søde nabo / Happy Bday to my DD's next-door neighbour

Mie er så heldig at have en "reserve-bedste" som nabo - en frisk og sød ældre dame der i går rundede et SKARPT hjørne. Mie havde tilbudt at hjælpe hende med en lille reception og Kjel og Mie deltog på familiens vegne mens jeg passede mit arbejde. =0)

Vi havde købt et gavekort for to til La Glace - da hun både har en datter her i byen og et barnebarn i København - så kan de hygge sig en dag i skønne autentiske omgivelser.

Og derfor dette kort - som er holder temaet selvom det nok bliver et stort "beskidt" stykke lagkage der bliver fortæret til den tid:

Den lille lyseblå bort matcher de lyseblå cupcakes i baggrundspapiret - sløjfe, lys, cupcake og bort bag mønsterpapiret er holdt i pink og rosa nuancer. De små væger er sat bag alm. QK tal.
Mie's next-door neighbour is a lovely lady and yesterday she turned 90!! Mie had volounteered helping her with a brunch reception and this is her card. It went well with her gift - a voucher for 2 persons visiting the famous cafe in Copenhagen "La Glace" for coffee, tea or hot chocolate with a slice of cake. 

25. september 2013

Efterår og lille ting til nybagt far på mit arbejde / Autumn and a small gift for a co-workers baby

Så blev æblerne høstet - en stor fin kasse til at gnaske i sig og en lidt mindre kasse til æblegrød. Pæn høst fra et enkelt espaliertræ. Samtidig tegn på at sommeren er slut og efteråret i gang - men på en tør og solrig dag er det helt OK. Jeg ville savne ikke at have FIRE årstider - men forstå mig ret - vinteren skal ikke være ALT for lang og kold - så trækker jeg "brokke-kortet"  =0)

MUMS - dejlige James Grieve !
 Og så har jeg også lidt at vise fra scrapværelset - nemlig en lille hilsen til en sød kollega, der lige er blevet far for første gang. Jeg brugte et fint elefantstempel (tak for lån Gitte) gav den et prikket øre og satte et punchet hjerte ovenpå det stemplede hjerte i øret. "Welcome NEW BABY" stemplet og de små lyserøde fødder nederst er fra samme sæt.


Gaven var denne søde lille ramme til et foto fra baby's første jul, som jeg fandt da jeg shoppede i Skotland i fredags:
Sødt lille træhjerte - men ideen kunne jo sagtens hjemmelaves.
En lille hvid pose fik lyserødt silkepapir indeni - og øverst kom en lille pose med Jelly Beans i alle mulige pink og røde nuancer - modtageren er farmaceut - og han fik besked på at snuppe en "pille" de dage hans liv blev lidt meget "tøset" - så han bedre kunne finde sin indre pige frem  =0)

Sådan så gaven ud da den blev afleveret - den bannerdie er en fin erstatning for et rigtigt kort og har fint plads til en lille hilsen på bagsiden.
A snapshot of our apples from the garden - and a sure sign of a summer gone and autumn coming.
I do love the change of the seasons - but summer is my favourite - and if winter stays for too long I might moan a bit about it.  =0)

I was in Scotland for a few days (more about that in my next blogentry) and looked for a little something for a colleagues new baby girl. In a Mamas and Papas shop I found this cute heart frame for a photo of Baby's 1st Christmas 2013. I wrapped it up - added some Jelly beans in pink and red and made a small banner as a card. The new Daddy was very pleased.

15. september 2013

Lidt flere indkøb og et andet julekort til OSH / More xmas cards and a little more shopping

Som min søde "scraptvilling" så morsomt skriver - så får vi jo lidt nye scrapsager i ny og næ.  MWAHAHA.....

Og da der jo var to butikker til S-n-D er jeg ikke den der gør forskel! Her er derfor mine indkøb i den anden butik ScrapDesign.

Gentag efter mig "jeg mangler IKKE papir" - men disse små 6x6 blokke var så nuttede at jeg ikke kunne holde fingrene væk - og jeg fik også smittet Margit og Gitte - så de gik som varmt brød. Små søde stempler med Fizzy Moon som julemand røg også med og et sæt røde hjertebrads.
KAGE papir bl.a. til OSH kagekort (så det er min undskyldning)  =0)
Og SE lige de nuttede julemotiver her - jamen dem MÅTTE jeg da eje.
Og disse - ja behøver jeg sige mere......   SUK se snemændene, rødkælkene, rensdyrene bare SE...
 Gitte Y og jeg har bare haft ALT for travlt til at ses i et stykke tid - så tænk jeg havde en fødselsdagshilsen til gode  =0) Her det LÆKRE kort:

Ægte gennemført Gitte kvalitet med bling, glimmer og dewdrops - kort sagt "lige til at spise" er den cupcake.
Og her min MEGET fine gave:

Op til FLERE stempler jeg glæder mig til at bruge og en LÆKKER Memory Box barnevognsdie som er perfekt til de mange babykort jeg pt hygger mig med.
Og dette lille stempel var også med i min gave - men jeg ville lige forstørre det så teksten kunne ses:

.. og jeg kan kun sige "I rigtig lige måde Gitte" - vi mødtes til vores allerførste Scrap Marathon i Osted i daværende Scrapshop og klikkede lige med det samme. Dejligt med en hobby der kan skabe så gode venskaber.
Man kunne vinde på sit indgangslod - og her er hvad jeg vandt (dvs. den ene gevinst fik jeg af en sidekammerat der ikke lige manglede den) =0):

Et sødt jule Tilda stempe og en pose med fine bling og blomster fra ScrapFactory.
Og lavede vi så også noget andet end at shoppe, spise og hygge den dag - ja jeg fik lavet lidt flere OSH julekort i en "brug negativet fra din udstandsede tekst" udgave - de er her:

Jeg elsker den lille snemand der står og kigger og han er hurtigt malet og klippet ud. 
Og samme model med hvid tekst med snevejr og snebolde på. Papiret med de små juletræer er fra en af de nye juleblokke. =0) Så SE jeg køber ikke kun til lager....
My shopping spree at the recent event and a gift from a good friend. 

Heaven knows I don't really NEED paper - but who could resist those new 6x6 pads with xmassy papers - not I - that's for sure - and I also found a pad with papers perfect for a tea party or cake cards for the deployed soldiers.  

Cards shown are all xmas cards for same deployed soldiers - I made them at the event. TFL 

11. september 2013

En fin lørdag i Taastrup / Super scrap event with friends

Lørdag var dagen vi var til Scrap-n-Dream en hel dag i Taastrup. Super hyggeligt som altid og jeg havde kastet mig over julekortproduktion til OSH.

MEN der skulle først lige shoppes hos Picturing the World:

Der blev shoppet stempler... halvdelen julede de andre til resten af året
Og dies - hvoraf 2 straks kom i brug

Igloen med pingvinen MÅTTE bare med hjem. Min mand har rejst RIGTIG meget i Grønland og "korser" sig altid når han ser et kort eller en tegning med en pingvin ved en Iglo - så gæt hvem der fik denne? Tror den skal i brug ved de private julekort i år - vi får se - igloen er heldigvis nem da den er i ET stykke med embossede linjer. CUTE ikke?

Lidt flyverpapir, skypapir og jordkloder kom også med hjem.
Enkle men julede kort til OSH med den nye stjernedie, drengen der kælker og en strimmel "ho ho ho" fra et af stemplerne.
TAK for en hyggelig dag til mine bordvenner og andre jeg hilste på og selvfølgelig til Annette og Brit der for 10. gang har planlagt en fin dag og butikkerne der slæber deres varer landet rundt for at tilfredsstille vores behov for at shoppe lækre nye ting. =0)


4. september 2013

I dag ville min mor fylde 100 år / Today would have been my mothers 100th bday

Så min storesøster Marianne, Mie og jeg smuttede på kirkegården søndag for at sætte fine, lyserøde (selvom de ser hvide ud her) lyng på hendes grav. Bagefter nød vi storesøsters hjemmebag og en kop the hos hende i Hørsholm, hvor min mor også boede. En rigtig hyggelig tøsesøndag og i dag fik mor så en lille blomst herhjemme ved sit billede - den blev rigtig rød for at matche hendes cardigan.

Lige knap 89 år blev min mor. 
Her hendes lille røde rose - som hun flinkt deler med min far, som hun og vi slet ikke fik lov til at beholde længe nok.
Og her er hun som 40 årig da jeg blev født - ja dengang kom fotografen jo forbi på fødegangen for at forevige de lykkelige mødre med deres søde små.
Selv nu 11 år efter er der jo dage, hvor man gerne ville have ringet til sin mor for at spørge om noget, så alle I der stadig har jeres mor - giv hende et knus i dag.

Just a quick note to celebrate what would have been my mothers 100th birthday. And YES that's me as a baby - I was the bonus child (I am no. 3) that came as a surprise as my mother was 40 and my dad 52. 

1. september 2013

Nabo Heidi fyldte år OG havde 20 års jubilæum OG bryllupsdag/A lot of happy things next door

Mens vi var på ferie havde Heidi både fødselsdag og jubilæum på jobbet og da jeg kom hjem og kunne aflevere kort og et par små gaver var det også deres bryllupsdag.

Så er det godt man har et Happy everything stempel - og da jeg jo er så heldig at blive inspireret af de MANGE kort der kommer her til OSH lavede jeg et kort i stil med de fine sommerfuglekort 10na havde med i de sidste kasser vi sendte til Afghanistan.

"Flying by to say" stemplet ender normalt med HI - så det måtte lige maskes væk inden jeg stemplede.

Sommerfuglene var samtidig et symbol på hvor lille og fin Heidi er blevet i løbet af det sidste år, jeg har jo nærmest mistet en halv nabo =0)

Rester af sommergrønne og turkise farver, SU sommerfuglepunch og cirkelpunch og et par dew drops.
Happy everthing must be the right greeting when your friend next door celebrates a Birthday, a 20 year work anniversary and a wedding anniversary within the same month. I used some scraps of patterned paper and a SU butterfly punch.