20. april 2013

Fødselsdagskort til kollega / Card for co-worker

Min kollega Dorthe fyldte 50 i går og bliver først rigtig fejret mandag på jobbet - men her er det kort jeg blev bedt om at lave til hendes hilsen fra firmaet.  Dorthe har tvillingedrenge på 8 år og deler deres store LEGO interesse - så det måtte med. Hun cykler fra Amager til Østerbro (dog ikke på denne bedstemor type - men der er jo kunstnerisk frihed) og er tit den der lige har købt lidt brød med til morgenmad til os alle. Og så skal drengene også tit til fodbold - så den kom på bagagebæreren. Hun har et travlt liv og krævende job - men er altid i godt humør og ELSKER bl.a. grønt - så der kom forårspapir med grønt og blomster i baggrunden.

Hvis drengene nu vil se legoæskerne sidder de IKKE fast i rygsækkene og der er selvfølgelig to forskellige. =0)
Made this card for a colleague's 50th birthday. Her twin boys are 8 and loove LEGO and soccer. She rides a bike to work most days and often bring bread for breakfast. I tried to get this information into her card. TFL

15. april 2013

Ny baby og nyt til lageret / Did some shopping and made a card

I går fik vores venner og Mies barndomsveninde sit 3. barn - en længe ventet lille pige der allerede er hjemme hos sine stolte storebrødre og forældre. Det gav mig mulighed for at lave et pige babykort, som kom til at se således ud:

Noget helt nyt papir og et nyt bamsestempel kom i brug.

Derudover fra lageret en Stampin up embossing folder, en Sizzix stjernebort, en babybody brad, en lille træknap fra Netto, Spellbinders, QK alfabet til datoen og MS kantbort. De små ekstra stjerner er fra borten. Den søde grå bamse er malet med Copics og snuden har fået lidt Glossy Accent. Stjernen stemplede jeg igen på gult og brugte et lillebitte Baby girl stempel i to omgange så det kom på på linjer.

Og hvor har jeg så shoppet denne gang - jo i en for mig ukendt butik i Frederikssund. Fru Hansens Hobby - her er mine indkøb:

2 sæt af det populære karton med danske flag (for Margit fik det ene) Annette (aka) har i sin tid introduceret mig til dette og pænt skaffet det - og TÆNK jeg kan få det lige her i min baghave nu!!! Det prikkede manglede jeg til det kort med de udstandsede blomster og prikket baggrund jeg tidligere har lavet til OSH.

Jeg er i en periode hvor jeg er glad for mine embossing foldere igen - så her er lige to nye til samlingen.

Et banner kan man altid få brug for at lave og så faldt jeg pladask for den smarte nye buede kant  fra Spellbinders.

Alt papir på babykortet stammer fra denne lille søde blok og her er også det nye stempel og en nuttet lille rulle bånd som dog ikke lige passede til mit projekt denne gang.

OG se liiige her - 50 kort lige til at folde i god og kraftig kvalitet med kuverter for 60 kr. Det er dælme billigt så dem købte jeg til mine OSH produktioner.

En lille pakke tøsepynt og en lille bakke til at holde styr på  glimmer, embossing pulver og andet der skal retur i en beholder igen bagefter. Jeg har jo MEGET respekt for at holde glimmer LANGT væk fra min OSH verden men også behov for privat at lege med det og på denne måde er der mere styr på det end når jeg bruger det foldede stykke a4.
Utroligt hvordan sådan en portion "retail terapi" kan pynte på humøret på en grå regnvejrsdag og NU er foråret i mellemtiden endelig ved at få ordentlig fat. DEJLIGT:

Above some new items for my stash. On a gray and rainy day Retail therapy is recommended. It sure worked for me - and I used part of the new stuff for a baby card with the cute Tattered teddy stamp and some paper from the Forever Friends 6x6 pad.  TFL.

10. april 2013

Æggejagten 2013 / The Easteregg hunt 2013

Denne tradition startede i vores hjem da Elias var 1 år gammel - i år var den ældste i den generation blevet 18 og var derfor Påskeharens hjælper, Her lidt fotos fra dagen:

I år havde jeg indforskrevet hjælp - så min søde storesøster kom dagen før så bordet stod klar.

Og der var en speciel påskehare fra Mie til familiens nye æggejæger og en lille pose til at samle æg i næste år fra os.

David var optaget af at spise og sove - men hans far var stand-in og fandt hurtigt  tingene. Den lille hare sagde hoppelyde når man trykker den på poten. "Spring has sprung" som man siger i England....
Og da Davids lille mave var fyldt op, var han da også tilpas imponeret over gaven.  =0)
Her børnebørn fra hver sin familie - hhv. 14, 10, 10 og 14 år så godt der er en et hold små nye klar i kulisserne.
 Se for sjov dette LO fra den første æggejagt for 9 år siden:

De unge mennesker er sandeligt vokset siden, ikke!!!

Men selv en 14 årig gider godt finde en chokoladehare mm i haven.
Og lillesøster på snart 10 hyggede sig også.
Her er beviset - selvom al sne ikke var væk - kan INTET holde de små påskeharer væk - de skyder bare op gennem sneen.

Og nogle få dage med solskin får træer og buske til at springe ud med farvede fjer og smarties. REN MAGI.
Også Elias fik høstet æg nok til at fylde sin gulerodspose.

Intet påskearrangement uden Mie's kager - i år var det disse fine muffins i 3 varianter - med appelsin smørcreme og hhv. pynt med æg, sommerfugle, kyllinger og til ære for David lyseblå kaniner punchet ud i fondant:
Hele samlingen klar til at komme på bordet.
Og et zoom af de små pyntedyr.
Denne KÆMPE og fine påskekurv er fra min søster og hendes 3 drenge med familier, og den står stadig fint, så jeg kan gå og glæde mig over lidt forår i stuerne, nu påskepynten er pakket væk igen:




Og endnu en fin påskeblomst fra min ældste nevø og hans familie - også den holder fint endnu og står på spisebordet og lyser op:



 IMPONERENDE hvis du har læst indlægget til ende - men ville lige dele lidt påskehygge.

3. april 2013

Nu kan jeg ENDELIG vise dette kort / Card for my friends 60th bday...

Da jeg fik det første prøvetryk med posten fra Gitte af de fine OSH-stempler måtte jeg fluks prøve det og det blev dette kort til min veninde siden 1. klasse der fyldte 60 i midten af marts. Hun skulle en tur til Tyrkiet til sol og varme - så det skulle være et kort med sol og sommer. Og da det var færdigt kom jeg jo så i tanke om at jeg ikke kunne vise det før vi var klar til at lancere sættet - så billederne har ligget på lager i en måned.  =0)

Jeg fandt noget mosgummi i orange og turkis og en QK die med klip klapper - den skar som var det i smør.

Så der kom 3 lag med en lille strimmel dobbeltklæbende tape i mellem og et stykke orange papir med stjerner på øverst - ser de ikke behagelige og bløde ud til sådan en ferietur?? Og dejligt at få brugt lidt af de gamle Prima blomster igen.
Det fine tillykke med dagen stempel fra det nye Hobbyboden/OSH stempelsæt står knivskarpt på den lyseblå baggrund og den lille gule fugl er Hannes "barn" Gup - som jo bare skal med på kortet når han nu ikke kom med på ferien. 
Og her er kortet i sin helhed - med solen fra stempelsættet stemplet på gul mosgummi med Stazon. Det lille søde fly er på vej mod solen og da jeg jo ikke runder før NÆSTE år ville jeg ikke ligefrem TRÆDE i hendes alder - derfor kom der et sekstal på den ene sko og et nul på den anden - så kunne det jo være skostørrelsen eller noget  =0),
Gitte fra Hobbyboden og jeg er bare så spændt på hvad I siger til de fine stempler i det nye sæt - I kan se mere om dem her og i butikken. 10 stempler for 125 kr - det er dælme en fin pris og de stempler knivskarpt kan jeg garantere - og jeg er ikke en ørn med stempler men fik flotte resultater. Jeg brugte en Versafine stempelpude i sort - min favorit til tekster.

Jeg glæder mig til at lave en masse andre kort med dem - både til OSH og til alt muligt andet og er så glad for Gittes gode ide som det var sjovt at være med til! Gitte har foræret OSH nogle sæt - så i denne måned på OSH's blog, vil der være mulighed for at vinde månedens kommentarpræmie som i marts og april er netop sådan et sæt.

SOLEN skinner og jeg har foræret mig selv en lille spadseretur i den friske luft lige om lidt. God onsdag allesammen.

The above card was made for my friend since First grade for her 60th birthday. I used a QK die with flipflops as she was away on a sunshine holiday on her big day. The stamps with the Danish words are from a BRAND NEW set made especially for Operation Skriv Hjem (OSH) and I am so happy to be a part of this thanks to Gitte from Hobbyboden who came up with the super idea and had them made. She donated some for me to use as a prizes and one set is this month's prize in the "leave a comment on the OSH blog" competition.