31. december 2012

Sidste indlæg i 2012 / Happy New Year 2012

På årets sidste dag kender vi en lille pige der fejrer sin FØRSTE fødselsdag - og det måtte vi jo lige huske. Så her er kortet til lille Emma, hvis mor kun var 5 år da jeg flyttede ind her på vejen. I år er hun nok ligeglad - men resten af hendes liv vil hun ALTID være festens midtpunkt nytårsaften pga. sin fødselsdag:

Kagepapiret er såmænd bare fra en lille Søstrene Grene blok - men fint fordi der var ET lys i kagerne.
Ligemeget hvor MANGE kort jeg i årenes løb har lavet er det tøsekort og babykort jeg ELSKER at lave! <=0)

I made this birthday card for a little girl's first b-day today - December 31st. She will be the center of every party all her life with this date of birth. =0)

Og så vil jeg benytte lejligheden til at ønske mine læsere et RIGTIG GODT og lykkeligt Nytår. TAK for mange dejlige kommentarer - og for hyggelige timer til jer jeg har haft fornøjelsen af at være sammen med IRL i årets løb. Både familie og venner. 2013 starter i morgen tidlig og jeg har bestilt et RIGTIG godt år - så det håber jeg vi og alle I får.  =0)

Hvad angår Nytårsforsætter har jeg lånt dette på nettet - dejligt med en plan B ikke? 

30. december 2012

Sidste julekort herfra i år =0) / Totally forgot to share this

Og da jeg desværre ikke nåede at sende det i god nok tid blev teksten til Erica i Texas - håber I har haft en god jul - men jeg havde en lille snemandsting (for dem samler hun på) som skulle derover og som hun sikkert også bruger når det ikke er jul - for hun bor jo et sted hvor sne og snemænd er et særsyn. =0)

Her er hendes kort:
En kombination af Spellbinders cirkler og scallop cirkler og en Sizzix snemand sat på et trappekort med en TH snefnugkant. De små løse snefnug snemanden rækker ud efter er MFT dies.
 
Unfortunately I was late getting this card ready and in the mail - and for that reason the text on the back had to be Hope you HAD a lovely Christmas. But I had a little "something" I bought in London for my friend Erica - and it is a thing that can be used on a normal day too. =0) Card always has to be with a snowman - as Erica loooves snowmen.

Måske bliver dette årets SIDSTE indlæg her hos mig - så jeg ønsker allerede nu alle et RIGTIG GODT NYTÅR og håber vi er mange der ses i årets løb rundt omkring i landet når vores skønne hobby giver mulighed for det.  Tak for i år - både her på bloggen og IRL. =0)

28. december 2012

28. december - lidt glimt fra juledagene/A little bit of xmas with the family

Her på endnu en "hviledag" mellem jul og nytår viser jeg lidt fotos fra vores juleaften med børn og barnebarn:

Sørme om ikke alle 4 lys har været tændt og det er JULETID!
All four candles have been lit and it's beginning to look a lot like Christmas!!

Forventningen var i top og appetitten ligeså!
Look who really enjoyed the roasted duck this year!
Og SE hvor heldig man kan være - helt UDEN snyd - hvis man guffer 3 portioner ris a la mande i sig.   =0)
And if you eat enough of the rice pudding (in this case three servings) you can end up finding the hidden almond and get the prize!
Og til min STORE overraskelse var der en pakke til mig fra - ja gæt selv hvem!!
Much to my surprice there was a gift under the tree from "guess who"  a.k.a.  Fifty!
En ÆGTE scrapjulegave - med fine Spellbinders, en mini MS score-ven der på bagsiden kan lave kuverter og det gode STÆRKE tape til æsker og poser. Og se lige et fint til og fra kort og bånd der var på pakken. Stærkt presset på sin tykke, lodne mave indrømmede Fifty at han havde fået GOD hjælp til indpakningen af søde Pia hos Kreative fornemmelser.
TAK for det!!!! =0)
AND it was a genuine SCRAPgift - lucky me. Fifty got me the fancy miniature MS score thingy with lines for making envelopes on the back, Spellbinders dies and Wondertape. Lucky me - and check out the cute, stamped tag - thanks to the shopowner Pia from Kreative Fornemmelser - the gift arrived wrapped and ready to put under the tree - nice gesture toward a bear with only paws.  =0)
Og her i huset er det selvfølgelig også op til flere bjørne på juletræet - her en af dem - en Cherished Teddy isbjørn med nuttede små bamseørevarmere.
At our house - bears are also a part of the tree ornaments - here one of them - a cute Cherished Teddy polar bear with cute little teddy earmuffs.
Det traditionelle "Elias og juletræet" foto viser med al tydelighed, at han om få år vokser fra træet og kan nå stjernen.
The annual picture of Elias and the tree - GEE at the speed he is growing the tree will soon be to small.

TAK for en hyggelig juleaften til Elias, Mette & Steen og Mie og tak for julegaverne.

Håber alle der læser med her også har haft en god Jul.
Hope my readers also had a lovely Christmas with friends and family.

23. december 2012

Julehilsner til vejens børn og næsten klar til i morgen.

Så er vi ved at være helt klar. Og i morgen kommer jeg HELT sikkert ikke på bloggen - så her er mit juleindlæg:

SNEMANDSSUPPEN er lavet og delt ud på vejen:

Skulle der være en enkelt stakkel der ikke aner hvad Snemandssuppe er ses indholdet i mine poser her.
Skønt at blive reddet af noget perfekt papir når man er lidt i tidsnød - SÅDAN blev poserne i år.
Med dette kort til min søde nabo Heidi - som jo heldigvis også er scrapper og kortmager.
Og dette til nabobørnene til den anden side - skønt julepapir fra Scrapfactory hvor man kun behøver at lave ganske lidt selv.
Næstsidste kalenderpakke indeholdt denne skønne STORE, TYKKE blok med syrefrit karton der er perfekt til at stemple og male på - LIGE hvad jeg manglede. (PS Købt hos Stelling i København ved jeg)
Min slidte og ikke særlig kønne - men UUNDVÆRLIGE nissemand jeg i sin tid fik af en sød, ældre nabo  med chokoladepastiller i maven - og sådan har det været LIGE siden.
Julepyntet ved mine forældres billeder  - min mor ønskede sig ALTID 3 søde piger - og jeg var ret gammel før jeg forstod at det ikke betød vi skulle være 6 derhjemme  =0)
Og Mie har været hjemme for at hjælpe med at pynte juletræet - og se Annette - 2½ meter kan godt nå loftet her hos os - for vi snyder og sætter det i pejsestuen hvor der ikke er så højt til loftet som i resten af huset. De fine stofflagranker har jeg for snart mange år siden fået af søde Stine66.  =0) og de bliver beundret hver jul.

Rigtig Glædelig jul til jer alle rundt om i blogland. 
Wishing everyone visiting here a VERY Merry Christmas by showing you some of my last minute preparations for the season. 

22. december 2012

22. december - Mies julekortproduktion /Mie making her xmas cards

I sidste uge lagde Mie sidste hånd på sine julekort til de "Specielt udvalgte".
Producenten og produktionen (næsten) - mener hun nåede op på 6-7 stk.
 Hun var som sædvanlig med lynets hast ude af huset igen og på vej i postkassen - men disse 2 som skulle til Skotland kom med i vores kuvert og jeg nåede derfor et nærbillede:

SKØNT med venner i udlandet - så man får brugt de engelske papirer
og det der stykke hvor der står 25. december - det har generet hende rigtig længe =0).
Men se lige alle de små nuttede motiver der er på det papir - og så kan jeg rigtig godt lidt den lille prikkede strimmelbort og samme papir skåret med en Memory box die.
 Og sidst i dette indlæg min fine stempelgave fra dagens pakkekalender - MUMS:

MASSER af muligheder i dette stempelsæt fra Byernes by - både til kort og (tør jeg skrive det..) LO's.

A couple of snapshots from the annual - make your xmas cards at Mums house and use all you want-day. Mie was busy and made some lovely cards for the chosen few! Meaning I will not get one - as we spend Christmas together =0)

20. december 2012

20. december - Et naturtalent folder sig ud / First project by newbie

Pynter mig med lånte fjer i dag - men dette må jeg bare dele med jer.

Min søde, unge kollega Mie (ja jeg omgiver mig meget med Mie'er) =0) spurgte for nyligt om jeg måske havde "noget" hun kunne bruge til at lave et skattekort til sine små nevøer.  I går havde jeg så min Revolution, nogle kartonrester og en håndfuld QK dies med på job. Vi blev efter fyraften og fik skåret diverse figurer ud - og Mie blev sendt hjem med diverse små dimser i en kuvert - et stykke brunt indpakningspapir, lim og en rulle dobbeltklæbende tape.

SE lige her - hvad hun stolt fremviste her til morgen:

Så er der lagt op til en hyggelig aktivitet med de små nevøer.
Jeg elsker bare - når man deler sin hobby med nogen der forstår den - og i dette tilfælde virkelig har flair for at kunne blive en god scrapper eller kortmager.  =0)  Mon ikke der er nogle små nevøer der bliver ellevilde når de får deres gave præsenteret på denne måde.?? Det tror jeg.

Sometimes you meet a person who instantly "Gets it" when you talk about your hobby. My young colleague Mie is a person like this. She asked me the other day if I could bring some tools with me and show her how to make a treasure map for her two nephews as she wanted to arrange a treasure hunt instead of just giving them their presents for xmas.  LOOK how clever she was when she got access to my QK Revolution machine and dies - who wouldn't love to receive such a work of art.
Well done Mie.

15. december 2012

15. december bordkort fra firmajulefest / Made these for our office xmas party

I et øjebliks vanvid =0) meldte jeg mig som bordkortmager til årets firma julefest - fordi jeg havde denne ide - som samtidig kunne fungere som skjult udpegning af de 5 personer der skal stå for næste års julefest. Det blev en STOR succes - og jeg fik virkelig anvendt alle de dies jeg overhovedet kunne få noget julet ud af - her et nærbillede af et færdigt bordkort. Ideen er også sød til en lille gave til skrivebordet (fordi det jo er en gammeldags kontorklemme) så kan det være et foto af barn eller barnebarn der er sat i holderen:

Julemandens tøj blev fordelt på 5 bordkort, dvs. jakke, hue, støvler, vanter og bukser.
 Der var 56 forskellige motiver (nok lidt ambitiøst - tror ikke der var nogen der havde mukket hvis der var flere ens) - for at holde spændingen var der et par andre ting der KUNNE have været julemandens tøj - f.eks. prikkede boxershorts og et stribet halstørklæde (fnis) - så der var et par stykker der åndede lettet op undervejs. Jeg havde så lavet en STOR fotostat med en julemand der kun havde røde shorts på - og forstørret tøjet på en kopimaskine - så han kunne blive klædt på undervejs. Det var blevet annonceret som "omvendt mandestrip".

Bordpynten var i rødt, grønt og guld - så hver anden bordkort var med grøn ramme.
... og hver anden med rød ramme.  I nederste række midt for ses min hovedløse snemand (a la Steen fra Steen og stoffer) - der var klokken MANGE og jeg var løbet tør for ideer - men han var MÆGTIG populær den aften. Topscorer var dog det bordkort med Misteltenen - en meget glad og lidt overrislet mandlig kollega havde en fest og fik placeret mange kindkys i aftenens løb.


 
I used my entire collection of dies to make these place cards for our annual xmas party at work.
The idea was to use them as placecards as well as a hidden message as to who was part of the new team for next years party. A cute die from Cottagecutz delivered a full set of clothes for Santa - and I used 5 of these to form the team. That way we dressed the new Santa for next year. Everyone commented on the placecards and took them home after the party - which was a nice gesture - I did not expect the men to care about them - but they did. Especially the guy who had the mistletoe - he ran around all evening trying to hold it over a female colleague and steal a kiss, bless him.  =0)

11. december 2012

11. december - et lille pip herfra

Hver morgen her i huset starter med tændt kalenderlys, morgenmad og dagens pakke - og her er min søndagspakkes indhold:
 

Sødt lille julestempel - der ser ud til at kunne farvelægges rimelig hurtigt og nemt. SKØNT
Og her kommer så pakkerne fra den 9. december - som I kan se har min mand og jeg uafhængigt af hinanden valgt næsten samme papir i den lokale Netto: 

Hvad mon der gemmer sig bag papiret??
Kjel fik dagens flaske - her en Svaneke Julebryg (I drømmer ikke om hvor mange forskellige juleøl man kan få nu om dage) =0)
Og sørme om ikke jeg blev begavet med dette dejlige idehæfte om KORT - ja ja - han ved jo nok hvad mit hjerte banker for at lave.
Rigtig god uge til jer allesammen herfra.

PS - skulle det blive fornuftigt kørevejr søger jeg et par flittige hænder eller to til at hjælpe med at pakke OSH-kasser færdigt torsdag og fredag aften her i HQ.

6. december 2012

6. december endnu en scrap kalenderpakke/more parcels

Udover en pose Nørregade bolcher (de gode sorte med kakao på) og en julelighter med lang tut så jeg ikke brænder mig når jeg tænder fyrfadsstager og en sød rulle ternet bånd fik jeg i dag dette lækre julestempel fra Inkido - købt hos Love2scrap til SAM har jeg fået at vide af Kjel:



Det ser rigtig lækkert ud - og jeg glæder mig til at afprøve det. Nu skal firmajulefrokosten i morgen og Mies fødselsdagsfest i weekenden lige nydes - så får jeg måske lidt bedre tid til at lege i.

HAPPY B-day today to my friend Erica in Texas - and happy anniversary too.  HUGS:::

2. december 2012

2. december og vi skal fejre Mie på dagen/Happy Bday to Mie

Ja præcis i dag for (host) 35 år siden - valgte Mie at komme til verden 1½ måned før sin planlagte fødselsdag - for som hun senere sagde - ellers var hun jo gået glip af juleaften. =0)

Hun holder selv sin fødselsdag i næste weekend - men far og mor har fået lov til at fejre hende lidt i eftermiddag og aften - så hun kan få sine gaver på dagen.

Og her er hendes kort (som jeg roligt kan lægge på nu - for hendes internet er i uorden pt.):

Mie er god til at bage kager - så jeg har lavet et lille kagefad med en stor, lækker Cupcake. Fadet er lavet med en Sizzix kant. Ordet Happy er også en Sizzix original die (nys købt på SAM) og her embosset med bobler. 
Jeg skulle bruge et lillebitte birthday til en lille tag - og rodede alle mine stempler igennem uden held. Men så nærlæste jeg et Hero Art stempel med små tekstbobler (det hvor 2 af dem kan tages op af stemplet) og SØRME om der ikke stod birthday midt i en masse anden tekst. FREM med en af de tuscher man gerne må bruge på et stempel (rød Memento marker købt hos Kreative fornemmelser) og TRYLLE et lillebitte stempel uden at ramme anden tekst.
 Og heldige mig har ikke adventspakker men en RIGTIG julekalender fra min søde mand i år - i går fik jeg en pink sprayflaske med væske til at have i bilen når ruderne er frosset til (men blev jeg også glad for - men mente ikke jeg behøvede at fotografere den til bloggen - I vil nok helst kun se scrapgaver?) Men i dag blev jeg søndagsforkælet og fik denne som jeg virkelig havde ønsket mig siden jeg lånte den at Gitte Y til vores vejfestbanner. Sådan kan man få skabt et behov.
Sjovt nok har vi begge valgt HO HO HO papir fra Netto til  årets kalenderpakker.
God 1. søndag i advent til alle jer derude - og tak for besøget selvom jeg ikke kommer til at blogge fast hver dag er det hyggeligt at juleblogge lidt og prøve at nå rundt til en del af jer. =0)

My card for our youngest DD Mies birthday today - and my present from my DH who has made me 24 secret parcels and placed them next to our fireplace. I feel like a child on xmas eve again.  =0)