29. oktober 2012

Mies kort til kollega /Mie made this for a colleague

Mie får i ny og næ bestilling på et specielt kort til en kollega. Denne gang den dame der sørger for alt vasketøjet i det køkken hvor Mie arbejder. Evy som hun hedder fylder 50 år - og denne gang var Mie
ikke et øjeblik i tvivl om hvad hun ville lave - hvis altså lige jeg havde en vaskemaskine-die. Jamen hvor
var det godt jeg engang købte sådan en på tilbud - for jeg har aldrig selv brugt den endnu. Men jeg havde
et foto af det fine Donnakort jeg så til Convention og sørme om vi ikke også havde en QK die med en kurv der skulle være pink for det er den de har på jobbet.

Her er resultatet - og i dette køkken går de ikke i hvidt men i orange og sort - det er Glad mads farver.

Der er selvfølgelig plasticvindue i vaskemaskinen og Tshirten skulle se ud som om den kørte rundt derinde. Banner er en MFD die tøjet fra QK og de små klemmer fra en ny die med julemandens tørresnor - men Mie har brugt en rigtig lille snor.  Det var en stor succes har jeg hørt.

My DD Mie made this for a co-worker turning 50. This is the lady in charge of washing their Tshirts and aprons in the kitchen Mie works at. How perfect is this image??? Thanks to QK for always having a die with  "whatever we need" to tell a story.  =0)

24. oktober 2012

HOVSA - sikke en forsømt blog... Beklager

Ja nu får vi se om jeg overhovedet har nogen læsere når jeg i den grad har forsømt min egen blog - men travlhed og her til sidst sygdom har været i vejen for PC'en. Men jeg har da lidt at vise - nemlig et fødselsdagskort til min søsters barnebarn Cathrine der fyldte 13 år. Hun er meget glad for en kop the og en god engelsk bog. Derfor lavede Mie og jeg i fællesskab dette kort som Mies gave fulgt af en lille dåse Kusmi te og penge til en bog - sat på en af de fine doily'er der også er brugt på kortet.


Her den søde nyindkøbte tekandebort fra Cottage Cutz (købt hos ScrapFactory) og papir med tekopper og kander fra en tidligere indkøbt 6x6 pakke papir (Teahouse fra Dovecraft). Den halve doily er en  Cheery Lynn Designs die og tal og den lille tepose er fra QK.

Og her det søde fødselsdagsbarn der er ved at få styr på håret, inden hun puster lysene ud.


SO sorry for the neglected blog - but life has been a bit hectic until now. IF anyone still drops by I am sharing a birthdaycard made as a joint effort be me and my DD Mie. It was given to the b-day girl on her 13th b-day with a tin of Kusmi tea and money for an English book as she started reading English litterature. TFL.