27. august 2012

Jeg er liiige her.../Busy, busy and this is why !

Beklager den lange blogpause - men det er IKKE fordi mine aftener ikke er gået med vores hobby - jeg har nemlig haft det ærefuld hverv af at være festudvalgsformand til årets vejfest - og da vi havde besluttet os for et Wild West tema gik der QK og Sizzix i det. Så hvis I ellers gider - kan I her se hvad vores hobby også kan bruges til og jeg advarer det er et LANGT indlæg:

 Jeg skal nok vise nærbillede af banneret en anden dag - jeg havde lånt denne Spellbinder die af en god ven! =0) så tak til dig!
Mie havde velvilligt udlånt sine cowboystøvler str. 33 som havde fået et højt glas indvendigt og fungerede FINT som vaser.

Her bordkortene til børnebordet - blå bandana til drengene og røde til pigerne - jeg havde ikke noget småmønstret bandana papir - så den hvide og sorte tusch måtte på arbejde med løs hånd:


Bordkort til de voksne var til damerne - og fungerede både som bordkort og som det herrene skulle finde når de havde trukket et kort - her ser i damernes kort:


og her herrernes "hvem er min borddame" kort - der er to herrer der skulle finde to damer hver, da vi har to singler på vejen. Lad os lave en sjov konkurrence - kan I parre kortene rigtigt ?? Ideen er at en herre f.eks. trak et kort med en saloon og så skulle finde en dame med en saloonpige på sit bordkort! Jeg trækker lod om en lille præmie blandt de indlæg der har gættet rigtigt inden 1. september  =0). Der var et par herrer der måtte klø sig i nakken - men kabalen gik op!


Det nye kuld børn på vores vej er fra 10 år og ned til 4 - så der skulle også være noget for dem. Derfor havde jeg haft gang i mit gamle hulleværktøj til at sætte eyelets i med og nogle foliebakker - og TRYLLE havde vi de fineste guldgraver sigter.


En plastkasse med sand og nogle små plasticguldstjerner og en spændende guldgraverby var skabt.


Når man havde fundet sin stjerne kunne man bytte den til en RIGTIG Guldbarre (af dem fra Toms naturligvis).

For at få de voksne med i legen var der også et Ponyræs mellem børn og voksne med disse to fyrige gangere  og som billedserien viser gik alle til sagen med liv og sjæl:



Børnene vandt og det vindende hold fik en pose minigulerødder - så var der også noget sundt til de små.

Alle festdeltagere var naturligvis efterlyste forbrydere med forskellige skøre ting skrevet om dem. Denne slags Wanted posters kan du lave selv på nettet her.

Vi havde tørvejr indtil vi skulle spise - SÅ fik Nordsjælland et skybrud - men en frisk dreng kan sagtens more sig lige indtil hans mor sender ham hjem for at skifte til tørt tøj se selv  =0):

Desserter til det fælles dessertbord og kaffekander blev fragtet under beskyttende paraplyer og indimellem skinnede solen pludselig igen - MEGET mærkeligt vejr!!

Her den buffet med tilbehør til det grillede kød, salater, hjemmerørte grillsauce, nybagt amerikansk majsbrød og som finale den fælles dessertbuffet - hvor hvert hus stiller med en ret.


Vi havde en rigtig hyggelig dag/aften - som desværre kvitterede med et gevaldigt hold i ryggen til undertegnede der kom til at gøre en forkert bevægelse under oprydningen. Gudskelov der findes gode kiropraktorer der kan fremtrylle en afbudstid på en mandag!!!  =0)

Should I still have American blog readers - just a short translation - as you can see we had an American BBQ Western party this weekend - and I was in charge of the party - hence the many QK and Sizzix decorations. =0)  Great fun and lovely to be able to use your hobby arranging such an event. TFL

20. august 2012

Et kort til en kollegas jubilæum / 20 years anniversary card

En sød kollega fejrede 20 års jubilæum på min arbejdsplads i starten af august - og det måtte fejres. Derfor dette kort til at ledsage hendes gave. Hun har fra min første dag i firmaet været meget interesseret i min hobby, så det var en glæde at stå for hendes kort:


Hun er ganske få år yngre end jeg er - så jeg kunne uden at fornærme nogen bruge TH's lækre "antikke" skrivemaskine og telefon. Baggrundspapir med stjerner - for sådan en er hun, en TH urskive fordi tiden går.., mønsterpapir med talebobler fra samme papirserie tilføjet et lille hvidt "?" fordi hun arbejder i kundeservice og får og besvarer en masse spørgsmål, igen TH med en garntrisse med "den røde tråd" fordi hun er den man kan spørge. Hun var dengang medarbejder nummer 6, så hun ved alt om firmaets historie. 


Indeni kortet skrivemaskinetaster, der staver til "20 års jubilar". Disse er lavet i Word, med en gratis font fra Dafont og de har fået glossy accent, så de rigtig ligner tasterne dengang. Den lille stump papir med en hilsen fra os allesammen er også lavet i Word med en anden skrivemaskinefont samme sted fra.


Above card was made to order to celebrate the 20th anniversary of a co-worker of mine. She works for Customer service and I tried to use the dies I had to show a day at work. Inside the card the keys are exactly as I remember them on an oldfashioned type writer. Thankfully she really liked the card. =0)

18. august 2012

Ny beboer hos naboen / A new resident next door

Vores nabo på højre side har fået familieforøgelse - på den måde at Iben der fyldte 7 år i går fik en kanin i fødselsdagsgave. Det fandt vi ud af torsdag aften da storebror sad udenfor ved et FLOT 2 etagers kaninhus og så meget hemmelighedsfuld ud. Fødselsdagsbarnet var gået i seng og overraskelsen kunne nu komme på plads i haven. Så kan det nok være mine planer for fødselsdagskortet lige tog en ny drejning og en ældre QK die kom til ære og værdighed. Så her er fødselsdagskortet:

En sød lille pigekanin og drengekanin sidder bag hver sin pakke. Kortet er holdt i sart grøn og lyserød og jeg har fået brugt et af de tøsede jordbærark jeg engang købte i Panduro. Det stribede bånd er fra SU og 7-tallet er QK med tilhørende skygge.

The girl next door turned 7 yesterday and we had heard Mum and Dad gave her a bunny with a bunny house  I had this old QK die and could whip together a suitable card in to time. As I didn't know whether it was a boy or a girl bunny I made both on the card - I now know it is a boy.  =0) TFL

13. august 2012

Og sørme om vi ikke også shoppede hos Hobbyboden i Odder/More shopping from my trip to Jutland

Sorry ladies - no translation today - but since it is all eye-candy from a shopping trip - I'm sure you can enjoy it without reading about it. =0)

Selve besøget i butikken står Fifty for at forklare her. Men mine private indkøb hører jo ikke til på OSH bloggen - så dem får I her. Der var mange fristelser - og dette kom med hjem:


Først varmede vi op med at kigge hele kassen med tilbudsark igennem - det blev til disse 20 ark - og så havde vi jo sparet penge - som vi straks måtte bruge  =0)

Det blev en cirkeldie jeg manglede i de størrelser jeg har derhjemme, en cykeldies, embossingfolder, et sødt sæt julestempler med små huse, graner, snemænd, en lille julekrybbe og en bod fra et julemarked, et Forever Friends stempel - en håndfuld små velegnede danske tekststempler af Gittes egne, en rulle med julerød snor, nogle lækre drengebånd med værktøj og søsportsmotiver og en lækker MS acrylplade med tern så jeg kan stemple lige - og så er den til det modsatte er bevist idiotsikker - fordi den har må fjedrende "fusser" - så du kan dimse rundt med stemplet uden at grise  og så først trykke ned når du er tilfreds med placeringen - fås også i nummeret større!!


De nye ark med Paris motiver og nogle skønne slips og fugle, sommerfugle og blomster hoppede også i kurven.

Og så fik Fifty pungen op af lommen igen - for at købe dette FINE Bamsepapir og noget bånd med hans små venner fra skoven - men hellere det end alle de vingummibamser han plejer at købe!  =0)


Sorry - ingen kort i dag - jeg har lige lavet et jubilæumskort til en kollega - men det skal lige afleveres før det kan vises.  =0)

11. august 2012

Indkøb hos Unik da vi var på Tour de Scrap 2012

Og hvad er så det for et event jeg er gået glip af tænker I måske. Men bare rolig - det er navnet på den fødselsdagsgave min søde mand gav mig i april. Nemlig en forlænget weekend med kurs mod Lønstrup Badehotel og en middag på Villa Vest - og som sidegevinst - et par besøg i scrapbutikker undervejs (og besøg hos to søde scrappere ud og hjem - som man kan læse på OSH bloggen i løbet af denne måned).

Men her mine helt private indkøb hos Unik Scrap:
Some serious shopping at Unik Scrap:

 Den lækre pink boks (og en turkis og en hvid i samme serie) blev købt af min mand - som sjovt nok mener jeg godt kan bruge mere lagerplads - hvad han så end mener med det ???? Men FINE er de da!
Snow pen (der blev faktisk købt 2 - var til gaver) og der var også en Pearl pen mere som fik nyt hjem på vejen hjem - DEM er jeg spændt på at bruge - tænk at kunne lave sine egne halvperler i valgfri størrelse UDEN at tabe en æske perler på gulvet - DET er da smart. En lille blok med maskuline papirer. Lækre twine i flere farver (hov der var to turkise - det er nok fordi det også er en gave) brads, dies og et drenget stempel fra skønne Mo Manning! MUMS!!

Nederst lidt julepapir fra restekassen og nogle forskellige nuttede ark som på mystisk vis fandt vej ned i indkøbskurven - men nu har jeg jo også nogle fine, nye lagerkasser der kan blive fyldt op, ikke???  ;0)

Og Fifty havde selvfølgelig fået lommepenge med - og fandt en pose "Fifty-pote brads" og et fint stempel som han siger jeg gerne må lave OSH kort med - er han ikke flink??
Fifty found a cute teddy stamp and som bear paw brads (PS. don't tell him they might be dog paws!!)

Et enkelt kort kan jeg da også vise i dag - nemlig et julekort med en ide jeg har set på nettet og i skyndingen ikke kan huske hvor i den store scrapverden jeg så - men jeg var glad for at se at MS fuglepunch også kan bruges til julekort - med puf-sne på telefonledningen:

 Man tager et ark med hjemmelavede tekster - sine SU word punches - en Snow Maker pen (der skal være tør og derefter varmes med varmepistol til den puffer  - STOP inden det bliver FOR varmt ellers ligner det sneen på Vesterbro) og en række sorte fugle - tilsat en enkelt rød. (Og kan jeg se nu - man GLEMMER at rotere sit foto i Picasa - sorry - men I kan jo se de ting der er med - ikke??  )    =0)

 Her den lille røde fugl og et rødt hjerte med Glossy Accent - baggrunden er embosset snevejr.


Og sådan ser kortet ud - samme model har jeg lavet med teksten "Dare 2 be U" fordi den lille fugl skiller sig ud fra de andre - og snevejret kan selvfølgelig udskiftes med blå himmel.

I has lifted above card from SOMEWHERE - sorry totally forgot where - I made some as Xmas cards and some with the sentiment "Dare 2 be U" as I quite liked the fact that the tiny red bird is different than the others. Same idea can be with a cloud background instead of the embossed snowy background. TFL

9. august 2012

Mies kort til sin veninde / A card from Mie to her friends birthday

Mies veninde er i gang med et Vægtkonsulent forløb og ønskede sig nye lækre skåle til sit køkken - og Mie fandt et fint sæt med limegrønne Margretheskåle med låg. Og så skulle hun jo bare lave et passende kort - og sørme om hun ikke selv havde en QK Revolution die med skål og grydeske. Så var det jo kun karton og papir der skulle suppleres med herhjemme.


Jeg havde karton i farven og noget sødt grøntsagspapir fra en mønsterblok som dug - tror det var BG og noget millimeterpapir som baggrud og med Hero Art stemplet lignede grydeskeen en af de gammeldags træskeer - men frøken Johansen var i "mit kort skal kunne noget"-humør, så for at huske veninden på at spise sundt - fik vi lavet en QK gulerod som kom frem når skeen blev drejet (den sidder kun fast med den limegrønne brad). Skålen sidder på 3D puder så der er plads til ske og gulerod.

Både gave og kort vakte jubel hos veninden - så er alt jo godt.  =0)

My DD Mie made this card for her best friends Bday. She is on a diet and had new nice bowls for her kitchen on her wishlist. Mie bought her a lovely set of 3 sizes in lime green and made this card to match. QK Revolution bowl and spoon (stamped with a woodgrain HA stamp) and a QK carrot is acting as the SURPRICE part when you move the spoon. Fun and simpel card. TFL

6. august 2012

Housewarming - ja gæt hvor vi har været ? /Housewarming at a friends house

Som ganske få måske ved (tihi) er min scraptvilling Annette flyttet nordpå og vi var så heldige at få lov til at kigge forbi på vej hjem fra min "Tour de Scrap". Annette havde "vilde kaniner" i haven da hun boede i Haderslev - og som man kunne se på hendes blog fornylig var "nissen" flyttet med - selvom det vist var en harekilling denne gang. DET havde jeg lige det rette stempel til - så her er hendes kort - og jeg er helt sikker på at hele familien "aka" vil "blomstre hvor de nu er plantet", så det blev teksten på kortet
.

Her først - så jeg ikke glemmer det - de farver jeg har brugt til motivet - det var en åbenbart en uoverstigelig opgave at fokusere på både Copic penne og motiv - så nedenfor et zoom - så man kan se den blanke snegl og de lådne fusser og hale. Den lille grønne kløverbrad symboliserer held og lykke - selvom den kun er en trekløver =0):


Og her er så selve kortet. En ægte Spellbinder ekspert har sikkert gennemskuet, at jeg har snydt med min die. Nummeret mindre var ikke bred nok og denne var egentlig for høj, så der var for meget luft over og under motivet - men så lagde jeg den på igen så den nederste kant kun lige blev kørt ind i Bigshotten og TRYLLE så passede den i højden - jamen på en god dag overrasker jeg næsten mig selv!!!  =0)



Jeg er normalt ikke særlig modig med at mixe mønstret papir - men disse kom fra samme blok - så selv jeg kunne få det til at matche. Den lille trækaninknap er fra NETTO of all places!!

1000 tak for i går til Annette, Erik og Henriette - det var superhyggeligt at få lov til at besøge jer! Der kommer flere indlæg fra vores "Tour de Scrap" i de næste par indlæg med masser af fotos. Men jeg tror det bliver i kronologisk orden - så jeg skal lige have tømt kameraet. Vi kom MÆRKELIGT nok ret sent hjem i går aftes - tiden flyver jo afsted i så godt selskab.

Very short translation for those interested: We visited our friends at their new house yesterday. They had rabbits in the garden where they used to live and I had heard a little hare was visiting them daily at their new place. This made me go for this cute stamp.I love the "Bloom where you are planted" text to go with it - and I am sure Annette and her family will do just that. I used Diamond Glaze on the snails and some velvet dust to make the feet and tail soft and fluffy. TFL.  =0)  PS  AND please note I remembered to list the Copic pens I used - photo above!

1. august 2012

Flere OSH julekort - med nuttet snebaby/Xmas in August

Dette søde lille stempel købte jeg sidste år hos Picturing the world - men nåede ikke rigtig at få lavet noget særligt med det - men i år skal det bruges. For det er ret hurtigt at farvelægge og super nuttet at sne"manden" står og kigger op på en stjerne eller nogle snefnug.

Her er to forskellige kort - det første med et af mine yndlings BG julepapirer - det andet med embosset baggrund.


How about a cute little snowperson in August. This little cutie needed to be inked and I had a tiny piece left of one of my favourite BG xmas papers - but it looks OK on an embossed background too. TFL