24. juni 2012

ØV "sommer"forkønense" og et Mie kort/I HATE this wet and cold weather and a card

ØV - om man overhovedet kan kalde det en sommerforkølelse i det møgvejr vi har ved jeg ikke - men i dag er mine faste opgaver at nyse og sprutte og pudse hjernen ud med jævne mellemrum. Ikke mange kreative tanker på den konto...  =0(  Men jeg ofrede en pakke af de fine Hello Kitty lommetørklæder på mig selv og har dimset lidt med mine nye stempler (altså kun klippet dem til og sat dem på EZ mount) så det var da lidt hyggeligt i mangel af bedre.

RATS - I ran into a summer cold - HATE it - no time to be unwell right now but have to accept facts and sneeze and cough my way through this Sunday - at least my tissues can make me smile and I kept a parcel from LOTV for a rainy day - and that's today. All I will do today is trim them and put them on EZ mount - no brain for creativity today :  =0(

Nuttede ikke??  
To cute to sneeze on??

Lækre stempler fra LOTV - Fifty fik lov til at vælge motivet på 2 af dem! =0)
Stamp delivery from LOTV - Fifty chose two of them  - silly bear !!  =0)


HELDIGVIS var Mie herhjemme for et par dage siden for at lave et kort til en kollega der fylder 40 i næste uge. Så jeg kan pynte mig med lånte fjer og vise noget nyt i dag.


BUT my DD Mie was here the other day to make a GOLF card for at co-worker and in lack of own production I can show you her card today.


Simon, som han hedder - er meget glad for at spille golf og kan godt lide blå og grønne farver. En nyindkøbt golfkølle og et GAMMELT ark fra Karen Marie kom i spil og vi googlede os frem til den lille nuttede golfvogn. Simon var jo et perfekt navn til at udskifte O'et med en golfbold og med et lille hjerte på viser det jo klart at han elsker golf, ikke? For at vise forskellen på "roughen" og greenen fandt vi noget gavepapir med mere rodet græs. En plastictandstik med washitape på blev flaget. Da jeans er hans yndlingsbeklædning er hans navn i jeanspapir (igen ældre Karen Marie ark). 


Og her et zoom for at vise det fine embossede stykke der efter vores mening ligner en golfsweater - de er jo tit klædt i tern ikke?? Embossingfolder sværtet med mørk grøn sværte inden embossing på lyseblåt karton.

Cute little golf buggie was found and printed from the internet - rough grass is gift wrapping - grass for the green is scrappaper. His name was perfect as the "O" could be a golfball with a heart on it - saying Simon loooves golf  =0). TFL 

22. juni 2012

En venindes fødselsdagskort/Bday card for a good friend

Min veninde Lene er en ørn i en have og meget glad for blomster - så valget faldt på denne type kort til hendes fødselsdag.

 Selvom det "skar mig i hjertet" skar jeg min baggrundsfirkant ud af et ternet ark så jeg fik ternene på spids fordi det ser så lækkert ud. Og teksten i blomsten er en QK rubon jeg har haft på lager længe. Nedenfor et zoom så I kan se hvor fint kortet glimter.


My good friend Lene looves her garden and flowers - which made choosing a card to make for her was no problem. I zoomed to show you the yummy glitter on the flowers. Text in flower is an old QK rubon. TFL.=0)

19. juni 2012

Bestillingskort til SPA-gavekort/Card made to order

Hvad gør man når man får en bestilling på et kort der skal følge med et gavekort til en "perlemassage" behandling på Skodsborg Spa og Sanatorium?

Man kigger dybt i sine dies - og får stykket nedenstående sammen. Agurkeskiverne er alm. huller fra en hulmaskine farvet med Copics. Ansigtsmasken er en sten fra en QK die der laver en stensætning. Muslingeskallen er en Sizzix (ældre model) og håndklædet og badekåben er også en ældre Sizzix model - her lavet lidt mere feminin med hvid besætning med embossede prikker. Dukke, klipklapper og hår er QK. Hero Arts baggrundsstempel med noder i lys gråt og mønsterpapir fra en Panduro blok. Lille badeand er en brad fra mit lager.

Fødselsdagsbarnet hedder Anette - men må nøjes med sit forbogstav på håndklædet. =0)

This is a card made to order. It will be used together with a voucher for a spa-treatment with a special "pearl massage". I went directly to my stash of Sizzix and QK dies and this was the result. =0) TFL

16. juni 2012

Weekend og sommerkort til søskendepar/A card and gift for 2 sisters

Vi var kommet bagud med fødselsdagshilsen til vores genbo's børnebørn (2 piger på 9 og 11 år) så jeg besluttede at finde en lille ting i Frankrig og give dem en fælles sommerhilsen i stedet for. Jeg fandt de sødeste små sommerpyjamas'er med korte ben og korte ærmer dernede og heldigvis to forskellige modeller og mønstre  - for i den alder gider man altså IKKE være ens.

Her de to pakker med sommerkortet:

 Jeg fandt også en cola mentos og en bubble gum mentos og nogle Hello Kitty papirlommetørklæder - hvor ikke kun omslaget men også selve indholdet har Hello Kitty mønster på.  =0)

Og her et zoom af kortet - ret gammelt papir fra en tyk blog - en orange, pink, lime og turkis går jo aldrig af mode - og heller ikke solbriller og klipklapper.  =0)

A summer card I made for two sisters (9 and 11 years old) I know. Their mother was our oldest DD's good friend in school and as her mother still lives across the street I see her and her family often. I bought two cute summer PJ's in France and gave them just in time for their summer holiday. And a card to match the summer theme. TFL

12. juni 2012

God bedringskort og TIL LYKKE til Annette / Get well soon wishes and happy Bday to a friend

Nu hvor jeg HAR hørt posten har været på besøg hos Annette (aka) kan jeg vise mit god bedringskort som samtidig er en fødselsdagshilsen. Margit og jeg ville nemlig først have sendt en buket blomster men kunne så læse mellem linjerne (hø hø) i hendes indlæg at Promarkers var en mangelvare - så vi sendte sådan en buket i stedet for.

Det kan det trænede øje så se på mit kort. Jeg har stemplet Hero Arts Friends definition som baggrundspapir og brugt den nuttede lille "ÅHHH jeg har det ikke godt" kanin - i mit tilfælde dog koloreret med Copics. I min familie skal man ALTID have blå druer med på sygebesøg - det kan jeg huske lige fra jeg var lille - så de blå druer fik lidt Glossy accent og så var de faktisk lige til at spise =0). Små QK plastre holder motivet på plads, for jeg kan jo huske det skønne plasterkort Annette sendte mig da jeg var patient.

Og nu kommer det skjulte budskab - for den lille række QK "boller" er skåret af en strimmel papir med MANGE FARVER på og så er der en ægte Annette sløjfe sat fast med en "diamant-brad".

Er han ikke nuttet - som han sidder der med sin gulerodsmedicin ??

Overraskelses"buketten" kom i et brev for sig med god hjælp fra Gitte (Hobbyboden) så TAK for det Gitte!
Fortsat RIGTIG god dag til fødselsdagsbarnet - og tak for dit ring søde Annette - det var en fornøjelse at overraske dig!!

A get well soon card for a good friend with a new hip. Difficult to see but the grapes have been "polished" with Glossy Accent - looks so good I nearly ate one of them.  =0) Background stamped with Hero Arts Friends stamp. Lili of the Valley get well bunny, QK band aids, QK border, ribbon and bling. TFL

10. juni 2012

Hyggelig gave og et liftet kort til en firmababy/ Cute gift and lifted card

Sammen med en kasse LÆKRE kort fra Vikki på Fyn var der en lille hyggelig gave til mig og Fifty. TAK Vikki - og det er så søde stempler præcis til mig og Fifty at I da lige skal se dem - især det med teksten - kloge ord ikke???

Og blandt de mange, fine kort fra Vikki lagde jeg især mærke til dette - fordi hun ikke "bare" lader den hvide kant være symmetrisk men vælger at lade sig motivstykke "hænge fast" øverst ved kortfolden - den ide måtte jeg da lige lifte - og jeg havde heldigvis et hvidt kort helt magen til.

NUTTET hello Kitty kort lavet af Vikki T.
Cute card made by Vikki T.

Og her i min liftede udgave - jeg stod nemlig lige og manglede et babykort til en sød kollega der har fået sit første barn - en søn! Og da jeg giver ham en lille body med en elefant på måtte der en elefant på kortet:

Mit kort
My version 

Materialer: hjemmelavet ble af hvid engangskarklud, lille bamse træknap fra Netto, Rikrak bånd i lyseblåt, Sizzix tekst Boys rock, Sizzix scallopbort - her to ovenpå hinanden, elefantdie fra Cuttlebug og lidt diverse dims. Valgte papir fra lageret med små kløvere for at bryde det lyseblå.  Tak for kigget og god søndag aften.
Vi har hygget med Margit og hendes J i dag og jeg fik en kasse OSH kort så lageret steg lige med 600!!! Imponerende hvad et dårligt ben og nogle flittige hænder kan betyde for en god sag - TUSIND tak søde ven.

With a box of cards for OSH I received the above cute stamps as a gift for me and Fifty. How clever is the text about teddy bears??? LOVE IT...


The lady sending me the cards is a wonderful card maker - and this time I noticed one of her cards and really liked the way she places the part with the decorations leaving only white on the three sides. HAD to try that on a babycard I needed for a colleague. I really like this idea. TFL.

5. juni 2012

Hjemme igen / Home again...

Vi har lige nydt 15 dage i Sydfrankrig og vendte hjem i lørdags. BRRR det er lige blevet køligt igen herhjemme skal jeg love for - så er det jo godt man har en hobby med indendørs sysler. Men her lidt fotos fra de første par dage i ferien.  Vi fløj fredag morgen 18. maj og med i flyet var Mads Mikkelsen, Peter Ålbæk og Thomas Vinterberg, så de var i fint selskab.  =0) Da alle skal have lov til at være morgengrimme - også de kendte tog jeg ingen billeder, så I må bare stole på mig.


Vi overnattede en enkelt nat i Nice på dette lille hyggelige hotel Anis.


Og dette IMPONERENDE vækst på terrassen er såmænd det vi herhjemme kalder et gummitræ, som mange har haft i deres stue på et tidspunkt i en noget mere beskeden udgave - FLOT ikke??


Og her sidder Mie under gummitræet og erklærer ferien for begyndt - SKÅL far!


Og her er vi så fremme hos os selv og Mie tryller en lækker frokostret frem efter at have sagt "Ud af mit køkken" til sin far da han skulle snuppe billeder af processen - men se lige hvor lækkert det blev og en blanding jeg ikke lige selv ville have fundet på - SUPERGODT smagte det - det er Røget laks, friske jordbær, bøffelost på et leje af rukkola salat, Balsamico creme dryppet over og krydret med lidt peber. MUMS!!!


Jeg har ikke noget at vise jeg har lavet endnu (med mindre I vil se fotos af vasketøj og kuffertudpakning) - men her er et billede af mine franske scrapindkøb - det kan I jo også godt lide ved jeg  =0)


To franske blade - det ene med et lille gratis uglestempel - og dem kan man aldrig få for mange af!


Og fra min lokale butik i Draguignan et sæt lækre clearstamps med alle mulige kameraer, nogle lækre bånd med motiver fra Paris, en frimærkedie med et hjerte og et skønt rundt stempel der kunne være sjovt i forbindelse med nogle fotos fra de mange hårnålesving i vores område - der står "direction" altså den vej og så er det en pil der bugter sig fra side til side.

Back home again after 2 lovely weeks in France. We spend one night at the above hotel in Nice before driving to our house. Look at that GIANT plant at the terrasse. Mie sits under it and is ready to start the vacation - "Cheers Daddy". Back at our house she is busy in the kitchen and the result was this lovely lunch plate with salmon, ruccola salade, mozarella cheese, smoked salmon, balsamico and lovely ripe strawberries. YUMMY...  Last two pictures are the stash I bought - never say NO to a good shopping experience.  =0)