31. marts 2012

Mit rubinbryllupskort fra sidste weekend/Last card in March

Som nævnt kom jeg på noget af en opgave da Mie havde lavet sit flotte staffelikort og efter en del hovedbrud tænkte jeg - 40 år det er efter kobber- og sølvbrylluppet og inden man når guldet - det skulle så sættes sammen til et kort. Og det kom til at se således ud:

 Her først et zoom - så I kan se sølvet i den ene side og guldet i den anden. Det søde "xo" som jo er engelsk for kys og kram papir kom fra mit lager - love er fra en ny lille blok.

Og her selve kortet i sin helhed:

Kobberkarton i bunden med en MS bort og en råhvid sløjfe - sølv og guld karton har været en tur gennem en embossingfolder og har fået et par røde hjertebrads og lidt rubinrøde bling på. Midtersektionen er også med MS borten bare øverst og en swirl der omkranser hjertet og danner bund for de røde roser. Kortmodellen hedder et ?? (tja det har jeg så lige glemt - hvem ved det?) kort - og var i stil med staffelikortet uden at ligne for meget  =0) Og UPS - jeg kan se billedet er taget inden jeg fik klippet fiskehale-hak i tylbåndet.

I starten af næste uge bliver her nok lidt stille på bloggen igen. Jeg får lavet en knæ-artroskopi af mit venstre knæ mandag morgen og kommer efter planen hjem på krykker samme dag - jeg GLÆDER mig til på sigt at have to ben igen da det knæ jo blev smadret i august 2010 og har været rigtig tarveligt lige siden  =0).
Men når jeg kan sidde fornuftigt og ikke er på "sjove piller" kan jeg selvfølgelig ikke holde fingrene fra min dejlige hobby - det er jo heldigvis hænderne man skal bruge til den.

Above card was my Ruby wedding anniversary card for my SIL and her hubby. I decided to use copper, silver and gold to show the 12½ and 25 milestone they have had and the 50 that is waiting ahead. Not sure what this sort of card is called - but surely someone has seen something similar before. It has to vertical cuts and some horisontal folds to make it stand like that. TFL

Please bear with me next week - I will not be myself for a couple of days as I have a knee operations Monday morning.

27. marts 2012

Kort til Rubinbrylluppet / Ruby wedding anniversary card

I går var vi til lækker champagnebrunch efterfulgt af hyggelige timer i dejligt vejr. 

Her er det kort Mie havde lavet til sin faster og onkel. Et staffelikort i rubinrødt med foto af dem fra deres sølvbryllupsmorgen. Mener at det er et stykke mønsterkarton fra Panduro, røde halvperler, QK tal og indeni samme karton med MS hjertepunch kant, Sizzix swirl og en rød og hvid blomst med en hjertebrad i.

Den unge dame rullede sig rigtig ud - og da hun var færdig med sit kort en dag før jeg begyndte med mit måtte jeg virkelig i tænkeboks for at finde på noget helt andet - det får I at se en anden dag - her er Mies fine kort:


My DD digged into my stash and made this Easel card for her aunt and uncle to celebrate their Ruby wedding anniversary. Photo is them on their 25th wedding anniversary. TFL

24. marts 2012

I dag er det Elias' 9 års fødselsdag / Happy Bday to our DGS Elias

I dag fylder vores barnebarn Elias 9 år og da Angry Birds er et hit på fars Iphone måtte kortet jo se sådan her ud. Ideen har været brugt i en anden udgave til en lidt ældre AB-fan - men siden har jeg set et par spillebaner og vidste at der skulle være skyer og blå himmel og silhouetter af nogle blå træer med græskant forneden. =0)


STORT til lykke til en stor dreng - vi skal først fejre ham 1. april men kortet skulle han da have på dagen.

I made an Angry Birds card for E as it is one of his favourite games on his dad's mobile phone. Happy 9th Bday to you Elias.

13. marts 2012

Beklager den lange pause - hjemme igen /BACK home sorry for long silence

 Så er vi hjemme igen efter en skøn forårstur til Sydfrankrig. Her ses K i færd med morgenbordet den 1. marts og vi sover vel at mærke ikke hele dagen væk så her er kl. ca. lidt i 9:
Home again after two lovely weeks in Southern France. It is March 1st and time for the first breakfast outside in 2012 - nice and sunny:

Og termometeret på væggen bag Kjel viser 16 grader i skyggen - tid for årets første udendørs morgenmad!
And 16 degrees Celcius in the shade at approx 9 in the morning:

Samtlige dage kunne der spises frokost i det fri - her en af dagene hvor vi har været i Draguignan. Kjel valgte en omelet med frites og salat - jeg var ikke så sulten så jeg "nøjedes" med en kyllingesalat med feta - jeg glemmer hver gang hvor store sådan nogen salater er dernede - så jeg kunne ikke engang klare halvdelen. Godt man så har lært at fiske de ting man ikke vil levne frem af dybet. =0)
All meals at lunchtime could be enjoyed outside - here at a small cafe in Draguignan. Kjel went for an omelet with french fries and a salat - I was not that hungry and asked for the chicken salad - look at the size of it!!


Vi tager lige et zoom på den lille lette anretning:  =0)
So much for a small portion of salade  =0)


og fordi jeg af gode grunde ikke selv har noget nyt at vise - en fin invitation fra min svigerinde og svoger der fejrer rubinbryllup lige om snart: