31. januar 2012

I dag er det Bodils fødselsdag / Happy Bday to my SIL Bodil

Og da jeg ved hun altid følger med herinde måtte jeg vente til i dag med at vise hendes kort. Nysgerrig som det søde menneske er har jeg ovenikøbet sendt det i en kuvert med hendes MANDS navn udenpå så han kunne gemme det til dagen - hvis det skulle komme for tidligt - for TÆNK jer - hun åbnede engang sit kort dagen før den snyder..  =0)

Bodil har lige fået en fin ny mobiltelefon som kan en masse man gerne vil og en del man lige skal lære - så jeg sender hende derfor et kort med en god gammeldags telefon som de så ud da hun og jeg var unge.


Sizzix die til telefonen - papir fra lageret og min fine nye hjertebort - som jeg glemte at bruge til naboens kobberbryllupskort (tsk, tsk... så har man for mange dies...)  =0)  Brugt ticket punch i hjørnerne og de små "gratis" hjerter der falder ud af den die når man bruger den. Tak for kigget og god tirsdag

Made this card for my dear SIL's birthday - she just had a super new cellphone with loads of new stuff she has to learn how to use - and having listened to her moaning about all the new stuff she had to read about in the instructions I decided this good ol' phone was just the thing to send her as a B-day card (giggle). For those of you not old enough - this is how any phone looked when we were young. TFL

27. januar 2012

Pause i fødselsdagskortene - så her er et babykort / Babycard in pink and white

En baby i omgangskredsen (i dette tilfælde et nyt barnebarn) må jo fejres - især når vi har kendt moderen til babyen siden hun var 2 år gammel - så her er et kort med høj tøsefaktor. Hvid bling karton og lyserødt. På midten en doily og et sødt A star is born stempel og i hjørnet 3 små lyserøde bling-stjerner. 

 Doily består af 6 lag - heriblandt et med lyserøde tern - som her går igen indvendigt i kortet - med kantborten vendt ind mod midten - så den kan holde det hvide ark teksten står på i det lyserøde kort. Stemplet med hagesmækken har jeg lånt af Mie:


A white and  baby pink card for a new little girl. We have know the mother of the baby since she was a toddler - gee time flies. Quite like the details with the checkered paper inside the card. TFL.

25. januar 2012

Glemte at vise Mies kort til Maysas 1 årsdag / Forgot to show my DD's card for a 1 year old

Her i myldretiden for fødselsdagsindlæg glemte jeg helt at vise det søde kort Mie havde lavet til Maysa :

En Sizzix bamse og et hjemmelavet chipboard 1tal med en lille fin sløjfe og et Love vedhæng. Den søde farvede noderække er fra et mønsterark vi havde på lager og Mie valgte at samme farver skulle bruges til Maysa's navn. Et lille velplaceret Happy day stempel på en prikket scallop kvadrat og med lyserød matte bagved - det var vist det. Nå ja og et par røde bling i hjørnet.

Mie used a Sizzix teddy - made a chipboard 1 and embellished it with twine and Love. Maysa's name was made using the same colours as the music in the tiny strip of patterned paper. Thanks for looking. =0)

23. januar 2012

Fra min nevø og min søsters fødselsdag / Two more birthdays this weekend

Hvad har vi så her:
?????

Jamen det er såmænd bare vores kort til min nevø der fejrede sin 32 års fødselsdag i går, søndag. Han måtte bare have dette kort -fordi han for nyligt viste mig sin fine nye Ipad og straks sagde - og man kan spille Angry Birds på den!! Vi har ikke ry for at blive hurtigt voksne og kedelige i vores familie =0) - så han blev da også passende glad for dette kort og det var nemt og sjovt at lave:

Vist ret selvforklarende - men der er brugt en cirkelpunch til den røde cirkel og den beige "cat-eye" form, en lille gul kvadrat punch til næb, to google øjne, 5 strimler sort karton - 3 til halen og 2 til øjenbryn og to kronblade fra en magurit punch til fjer øverst på hovedet. QK plankeværk med lille navneskilt med hans alder som husnummer og QK border som buske bag hegnet. Den meget eftertragtede Stampin Up Word punch er brugt som slangebøsse med en elastik på.  Jeg kan ikke tage hele æren for ideen - for jeg har set nogle Angry birds et sted på nettet - men sjovt er det da, ikke??

Og her lidt fotos fra fødselsdagen - først de tre Bo Grønt gavekort min søster fik 1 til forår - 1 til sommer og det med rosen bare til en dag man trænger til en blomst:


 Min søster der også blev fejret med sine søde børnebørn!

 Den fine kage - MUMS ! og nedenfor min fjollede nevø!!


How about making an Angry bird card for someone to know who loves that silly game?? I did for my nephew's birthday as he loves playing that silly game. Easy to make and great fun. Also made a set of tags for the gifts for my sister - she loves flowers and the three green boxes hold vouchers for the local garden center. One for spring, one for summer and the last with the rose for a day she just feels like buying flowers.
Other pictures show my sister with her two grandchildren and my nepher

21. januar 2012

Fødselsdagskort til vores ældste datter / Yesterday was another Bday in our family

Januar har vi RIGTIG mange fødselsdage og i går var det Mies storesøsters tur. Her kommer de to kort posten havde bragt til Mette:

 Mit var i den lidt fjollede udgave - men de har jo lige fået familien forøget med to skønne killinger, så et kattekort måtte være på sin plads !

 Mie fik afprøvet den lækre teknik med at duppe stempelpuden på den glatte side af sin embossing folder inden man embosser. Her Tim Holtz' folder med urskiverne - fordi vi også godt kan lide den til fødselsdage. Forsynet med en MS kantpunch nederst og sat på en rød forside. En lille label punchet ud af et stykke papir med roser fra en Panduro blog og pyntet med lidt noder fordi Mette er meget glad for musik.

Lige et zoom af en lækker urskive med lysegrøn bund.

Above the two cards we made for our eldest DD Mette's birthday. Mine a bit silly but with two kittens in the house it seemed like an obvious theme for a card. The other is Mies first try with embossing and inking - super technique and very effectful.  TFL

18. januar 2012

Til lykke til lille Maysa i dag / Happy 1st birthday Maysa

Dagens kort er mit kort til lille Maysa's første fødselsdag. Papiret er mærket Japansk papir hos Søstrene Grene - så det håber jeg det er - men sødt og lyserødt med guld var det - og derfor fint egnet til dette kort. Guldkarton jeg engang har fået af Margit (tak for det) og stort, hvidt kort med scallopkant som Vikki har sendt mig en pakke af.
Lille strimmel med babyord fra en blok jeg havde på laver - MFT's lille tag med guldhjerte og en cupcake brad  og så hendes navn med dette LÆKRE alfabet. Fotos af fødselsbarnet kommer når vi har været til fødselsdagsfesten. =0)

This is my card for little Maysa's 1st Birthday. The paper was bought especially for this card as it was marked "japanese paper" and I liked the pattern and the colours. Matted it with gold and added a teddy, a cupcake brad, a MFT tag with a little stamped sentiment and a gold heart. QK letters spell out her name. TFL

17. januar 2012

Jeg lavede også et kort til min søster / And this is MY card for my sisters B-day

Jeg brugte matchende papirer fra Basic Grey og en af de lækre All over the page punches jeg var heldig at vinde på SAM hos Unik Scrap =0). Da min søster jo elsker blomster var det selvfølgelig hjertepunchen der kom i brug, den med den fine lille hulkant. SMART at man helt selv kan bestemme hvor på sit ark papir man vil lave et "hul" og super nemt at bruge:


Derudover den lille søde ticket-die fra MFT og et lille SU-hjerte med en miniperle. A happy hello er et clearstamp fra lageret, her er kortet i sin helhed med en lille sommerfugl og lidt rosa bling i hjørnet.:


Used my Martha Stewart All over the page punch, a MFT ticket die and a SU heart punch, some stamps, bling and a butterfly. Love it when the papers are easy to mix and match. 

16. januar 2012

I dag er det min søsters fødselsdag HURRA x 3 / Celebrating my sisters Bday today ...

Min storesøster fylder år i dag og Mie og jeg har haft travlt med at lave kort og få indviet nogle af vores nye ting/teknikker. Teknikken med at stemple på et kort og lade en kvadrat stå tom bl.a. set hos Karina så spændende ud - så jeg fandt nogle velegnede Hero Art blomster frem, 1 stk postit-blok til afdækning, Versamark stempelpude og hvidt embossing pulver og så var det lige frøken Johansen sagde "DET vil jeg gerne prøve til mit kort! =0) Hun kunne dog ikke helt forliges med ideen om et tomrum midt på kortet så jagten gik efter et passende stykke mønsterpapir - pyntet med en bling-brad og små perler, her først et zoom-foto så de blanke, kridhvide embossede blomster kommer til deres ret:


Og her kortet i sin helhed - min søster ELSKER blomster så motivet var nemt at beslutte sig for:


Tak fordi du kom forbi for at lege med mine ting Mie - det blev bestemt et fint kort!  =0)

Mie decided to steal my idea of embossing a frame of flowers on my sisters card - she won and I went for a different card you will see later. My sister loves flowers and that made the motive easy for Mie to decide. Little pearls and a scrap piece of patterned paper to finish it off. NOT the last time she is into this heat embossing technique. 

15. januar 2012

Lidt indkøb og hyggeligt møde i IKEA / Shopping at IKEA and parcel in the mail

Selvom weekenden er gået med MEGA kortproduktion kan jeg intet vise endnu - vi har ikke mindre end 6 fødselsdage i januar og et nabo-kobberbryllup + en ny genbo baby - så der er lidt fuldt i ordrebogen p.t.
Glæder mig til at kunne vise noget af det frem.

Jeg hyggede mig lidt med at kigge forbi Anja's hobbyshop under hendes udsalg - bla fordi jeg var løbet tør for kvadratiske kuverter til de OSH-kort der ankommer "nøgne". Her er hvad jeg faldt over til mig selv udover kuvertindkøbet:
Ny spellbinder jeg får brug for til naboens kobberbryllupskort, julepapir fra tilbudsbunken (selvom jeg så sandelig IKKE mangler julepapir), stempler, bånd og små søde stickers med drengemotiver bla til brug på hurtige OSH kort.

Og så var Anja så sød at komme nedenstående ekstra i pakken med besked om at det kunne OSH måske bruge til produktion - og JA det kan vi da bestemt så 1000 tak til Anja for den søde tanke:

Nedenfor en fin lille japansk hilsen - vi tror foreløbig der står til lykke med fødselsdagen - den stod i kortet der fulgte med to fine poser med hjemmebagte blåbærsmuffins som Isami havde bagt til Kjel:


Og her en lille serie fra et hyggeligt IKEA besøg, hvor Maysa hyggede sig med et elektronisk huskespil =0)

"Sikke fine farver - hvad mon det er"

"HALLO - kig lige - jeg fik to æbler - hvad har man så vundet?"

Koncentrationen var stor i betragtning af at hun først fylder 1 år om 3 dage.

I did some shopping as I needed square envelopes for some of the OSH cards I receive and accidently bought something for myself too.  =0)  Above you see what I bought and underneed the free gifts for OSH Anja was kind enough to add to my parcel. Thank you so much Anja.


Little note in Japanese was a greeting from Isami and her family for K's birthday. She made him blueberry muffins and they were YUMMY and wrapped in pretty gift bags.


Last week I met with Isami and Maysa at the local IKEA and we did some shopping together - LOOK how much fun Maysa had playing a memory game on a computer for children. She will be one in a few days - but she looks like such a big girl in these photoes. And I can assure you she is one smart cookie....  So much fun to be a part of her life while her parents work in Denmark. =0)

12. januar 2012

Årets første indlæg - og en fødselsdag / First entry in 2012 and DH's birthday

Det nye år er allerede 11 dage ungt - men vi har haft lidt travl her i huset. Både med OSH og med at huske at fejre familiens første fødselar - nemlig min søde mand Kjel. Nu har han i mere end 7 år haft forståelse for at vi scrappere "ikke skal gå ned på udstyr" - så da han er husets eneste kaffedrikker gik Mie og jeg i byen og købte ham en lækker lille køkkenmaskine - en Nexpresso Pixie hvortil der findes et væld af lækkert udseende små kaffekapsler, der nærmest ligner små fyldte chokolader:


Og så blev der lavet et fælleskort der matchede gaven. Papiret har blank emalje på alle de turkise kopper - så vi var nødt til at male koppen og give striberne lidt Diamond glaze så den også skinnede.


God uge til jer allesammen