30. oktober 2011

BOOOH - så er det næsten Halloween / BOO to U =0)

Ja det er F.....  UHYGGELIGT du!  Altså hvor svært det var at finde passende Halloween slik i år når vi ikke havde været en tur i udlandet - men det lykkedes at sammensætte denne lille portion (+ en lille pose vampyrer fra Haribo) og i forskellig blanding kom der noget af dette i de små Halloween kurve jeg i år har lavet til husets små venner. Nogle får dem i dag - andre kommer måske og forskrækker os i morgen aften og får dem så der. Det blodskudte øje fandt jeg hos Lidl, Netto havde små chokolade skeletter, i Sverige fandt jeg halloween farvede jelly beans (sort=skovsnegl, rød=blod, gul=bussemand, grøn=slim, orange=græskarfrø), vingummirotten og lakrids/vingummi dødningehovedet. De små kurve er tyvstjålet fra nettet - mener det var hos Andrea Walford - prototypen fik Boo skrevet med Dymo - men så kom jeg i tanke om mit ældgamle stempelsæt fra Making Memories, edderkop og spind er fra et sæt Halloween stempler fra Panduro.


Her en lille fotocollage fra fremstillingsprocessen og med det færdige resultat - med en Scorpal og nogle Spellbinders er de rimelig hurtige at lave. Og ret sjove med den lille "hemmelige" hilsen. Her er brugt en QK die der laver en kalenderlåge. Skeletter og spindelvæv er en rest fra en shoppetur i Skotland sidste år.

BOO to You .  Thanks to an idea from Andrea Walford and a couple of hours fun I made these Boo to you boxes to our DGS, the kids next door and a few other friends of the family. Halloween candy is not easy to find in Denmark - but I managed to find the above things and included a tiny bag of Haribo Vampyres too.
Happy and safe Halloween to my international readers.  =0)

25. oktober 2011

Et af OSH-s 14 dages FIF her i drenge-udgave /A Birthday card for a boy

Min nevøs søn ønskede sig penge til en fodboldklubtur til Spanien - og de passede lige inden i dette kort - STÆRKT inspireret af et af Cecilies 14-dages fif fra OSH bloggen.


Rester af Karen Marie græspapir, små fodbolde klippet fra engelsk blog med drengepapir, to firkanter med flag og til lykke papir som jeg utroligt nok STADIG har rester af (tak aka) og tallet 13 (QK Aquarius). Ikke "rocket science" man præcis hvad jeg skulle bruge til den unge mand den dag.  =0)

Look what a few scraps can end up as when you desperately needs a birthdaycard in a jiffy for a boy going to Spain on a trip with his football team. Feel free to copy this layout - it is suitable for SO many ideas and I lifted my talented friend Cecilie when making it.

19. oktober 2011

HOVSA - sikke en lang pause/ Sorry - I have been a BAD blogger!!!

Jamen dog - hvor blev de 9 dage lige af??? Og jeg havde ellers godt set jeg nærmede mig 100.000 besøgende mærket - og VUPTI så er jeg over nu!  MEN derfor fejrer vi det alligevel JA vi gør.

Jeg trækker en vinder af en lille hyggelig overraskelsesgave blandt de kommentarer, der kommer fra NU og til og med 31. oktober.

Derudover har jeg et kort at vise til en helt speciel scrapven. Nemlig Cecilie, som sidste weekend fejrede at hun  havde afsluttet sit studie med et imponerende flot resultat. Her er hendes kort fra Margit og mig. Vi trak lod om hvem der skulle lave kortet og jeg vandt =0). Jeg har som så ofte før prøvet at indbygge så meget symbolik som muligt og her er det (med forklaring nedenunder - spændende om Cecilie selv spottede alle tingene)?

Allerførst en bunke bøger og et æble som studiestart - den KLOGE ugle sidder i sit EFTERÅRStræ (Cecilies yndlingsårstid) og skuler lidt til bøgerne, målet (det spiste æble) ligger på toppen af en bakke. Mickey Mouse stempel viser "thumbs up" fordi det er godt klaret og farverne sort,rød, gul er det tyske flag. Da et af fagene var engelsk står der både til lykke på dansk og engelsk. Og den lille myre - tja det er kunstnerisk frihed - fra min mand, som altid gerne vil have en myre med på et kort. =0)

Above card was made for a good friend. She recently passed her final exams and now holds a major in History and English. Card represents all sorts of little things I know about her and her life. TFL

10. oktober 2011

Bestillingskort til kollegas moster (også i USA)/Card made to order.

En af mine søde nye kolleger skulle bruge et kort til sin mosters fødselsdag. Moster er dansk men bor i USA - så det måtte gerne være meget dansk. Så er det jo godt man har nogle MEGET danske ting fra Quickutz, ikke? Og samtidig et sødt stykke lyseblåt med ordet HAPPY over det hele. Da Moster bor i et område med mange lækre hummere kom der sådan en inden i sammen med XO - symbolet for knus og kram.

Her er kortet - der måtte lige lidt blomster i cykelkurven:


Og endnu engang TAK til Annette (aka) for det fine flagpapir - der bliver brugt ofte. og her er kortets inderside.

Made this card to order. My colleagues aunt lives in the United States and her card should show some very Danish symbols. As always QK came to the rescue. Auntie lives in a state famous for their lobsters, hence the little blueeyed lobster inside and the XO sign. TFL

6. oktober 2011

Til lykke til vores lille ven i Texas/ HAPPY 8th Bday to Kyla Mae!!

Ja vi så hende sidst da hun rejste med sin familie retur til Texas efter ½ år i Danmark - og da var hun en lille baby - men nu bliver hun OTTE år.  Desværre når vores kort nok ikke frem på dagen - det er supersvært at ramme over den afstand - men så kan det da komme på bloggen så det er klar til i morgen hvor det er hendes fødselsdag. Hun skal holde fest med et par veninder hos Build a bear - derfor bamsen - og den ser samtidig tilpas sørgmodig ud til at den kan undskylde hvis kortet kommer for sent.


Jeg fik samtidig brugt min fine, nye MS kant - som jeg har været på jagt efter længe - og fandt hos Scrap-is-Fun til Convention. Den er jeg bare så glad for - og her titter den lille kant fra mønsterpapiret der også kom indvendigt lige igennem. Stemplet og den tilhørende die er også ny - den købte jeg hos Pia (Kreative fornemmelser) og det sæt bliver jeg da helt sikkert glad for. 8 og late rimer - så det kunne fint stå på den måde.

HAPPY 8th Birthday to our friend Kyla Mae in Texas. We hope your birthday will be GR8! Unfortunately your card will not arrive in time - but at least you can see it here on your birthday and read it when it arrives. All the best to you and your family and have fun at Build-a-bear! 

2. oktober 2011

Convention i går .. / What I made and retail therapy from yesterday

Vi elsker jo at dele vores oplevelser når vi er ude i landet - så her lidt fotos fra mit kamera fra Convention i går. TAK for selskab på køreturen til Heidi Sivsko. Jeg glimrede med at glemme mit navneskilt derhjemme- men det kunne nu også godt trænge til at blive fornyet.  Godt hjulpet og ivrigt presset af flere gode venner fik jeg lavet denne nye udgave. Selve tag'en blev købt hos Unik Scrap - Annette M. donerede et fint GULT glimmer C fra sit ganske lille, ubetydelige lager af Thickers (fnis). Heidi havde de andre små bogstaver, jeg købte et nyt lille bamsestempel hos Scrapper.dk, så Fifty også kunne være repræsenteret og OSH-labels har man jo altid på sig. Jeg blev faktisk rigtig glad for resultatet af dette teamwork!


Hyggeligt at møde så mange både nye og kendte ansigter. Mit kamera kom ikke just på overarbejde - så godt der er mange andre der var mere flinke med kameraet - jeg havde jo kun 1 hånd ledig - den anden blev jo brugt til Dankortet: Men bla. hos Annette (aka) min søde scraptvilling kan man se en fotocollage. =0)


Allestedsnærværende Fifty stod som altid vagt ved indsamlingskassen og gjorde sit arbejde godt!!. Hans nye sunde stil kan ses ved det fine grønne æble han havde med - kig her hvis du vil se hvad der var indeni det.

Og med alle de fristende butikker og fine ting, så blev det da til lidt shopping - det indrømmer jeg gerne:
 
 Vi nævner i flæng, LÆKRE nye julestempler og tilhørende dies fra Sizzix/Hero Arts (købt hos Kreative Fornemmelser og det var Gitte Y der havde lokket mig). Samme sted røg der også en stempelpude, og et par Dienamics dies med i posen - se bare lige den nuttede lille ticketstrimmel - MUMS. En blok julepapir røg samme vej - og jeg som egentlig ikke mangler julepapir!!. Scrapper.dk havde doneret 2 ark karton og 1 Donna skabelon til alle siddende scrappere - og når man så alle Donna's fine kort blev man fristed til at anskaffe lidt af hendes skabeloner og en æske perler var også på mangellisten herhjemmefra og så faldt jeg pladask for det fine lille cykelstempel. Unik Scrap havde minus 15% på sine punches så Martha er nu  talrigt repræsenteret herhjemme - den tættest på cykelstemplet er dog fra Scrap-is-fun - og den havde jeg været på jagt efter længe. Hobbyboden bød på et sødt lille dansk julestempel, et sæt julekugledies og en embossingfolder af et nyt fabrikat. Lækre ting, som jeg glæder mig til at få i brug.


Og blot for at bevise jeg også sad stille og lavede noget - er her et eksempel på de julekort til OSH jeg producerede 10 stk af i dagens løb, de er som I kan se STÆRKT inspireret af Fifty og af en engelsk pakke papirer med disse motiver, jeg købte i Høje Taastrup. . De sidste dog i en mere sart lyseblå udgave - da jeg fandt noget perfekt restekarton i en kasse hos Scraphouse og Bitten.

1000 tak for en hyggelig dag.

A busy day away from home - talking, shopping, creating, laughing and wait - did I mention SHOPPING. =0) Here you see my new nametag, some of the shopping I did, Fifty at work and an example of the xmas cards I made for OSH. TFL