31. august 2011

Kort til nevø Kim /Card for our nephew Kim

Kortet her er til Mie's fætter Kim - som er blevet udnævnt til butikschef i en Jem og Fix butik. Han ønsker sig penge til en ny, lækker mobiltlf. Så han får "telefonpenge" dvs. ruller med mønter med hul i. For da vi var børn og der ikke var noget der hed mobiltlf. havde man altid 2 stk 25-ører så man kunne ringe hjem fra en telefonboks, hvis der skete noget - tja - tankevækkende at informationsniveauet ikke var højere, ikke??

Her er hans kort:
TH embossing træstamme med tommestak label og -bånd skruer og hæfteklammer - det er jo til en gør-det-selv mand.  Og da teksten ikke er mere personlig end at den kan tåle at blive vist - får I den her - mere fordi Mie og jeg syn's ideen med dymo-fonten og vores navne i rigtig Dymo var lidt sjov. Joken om Silvan er fordi min mand arbejder i sådan en - så onkel og nevø er konkurrenter!


We made this card for our nephew to celebrate his promotion. He is now branch manager in a DIY store, hence the card with wood, nails, measuring tape etc. =0) TFL

29. august 2011

Fødselsdagskort til min svoger / Male b-day card for DIY man

I går var vi til familiefødselsdag hos vores svoger, Ole. Han er ALTID i fuld sving med at bygge, lave om, reparere og SUPERdygtig med sine hænder til alt han tager fat på. Men da jeg ved han var ved at være helt færdig med en kæmpe træterrase med en million skruer i fandt jeg denne kombination passende til hans hilsen. Og jeg har de tidligere år lavet kort med tommestoksbånd, boremaskiner osv - så dette er en ny vinkel at anskue det fra.  =0)

1 stykke Karen-Marie fra lageret med søm og skruer på
1 rest grønt papir der ligner trykimprægneret træ
1 udstandset SU-figur med et LOTV drengestempel på (tak for lån Heidi)
1 lille MFT tag-die med firkløver og en lille udstanset fugl
1 MS bladranke kantbort og lidt twine i brun og naturfarvet.

 Teksten i kortet lyder - HUSK omgang med træ også kan være afslappende! (for det er jo det den lille søde fyr her viser).

Detalje af sløjfe og den lille tag vi bare rækker ud efter igen og igen - og HURRA for det lille stempel der laver stikningen rundt i kanten. SUPER nemt.

I made this card with one of the cute LOTV boys for my BIL. He has just finished a beautiful wooden terrasse in front of this house - and this little fellow is to remind him that a tree can also be something to sit and relax under. =0)

26. august 2011

Et bryllupskort og vores bonus-barnebarn / a wedding card and my bonus granddaughter

I dag har vi haft besøg af en lille snut og hendes mor og er blevet udnævnt til reservebedsteforældre. Lille M er 7 måneder og er lige kommet til København med sin mor og far. Mor har boet her hos os for 6 år siden da hun besøgte Danmark og ønskede allerede dengang at komme hertil igen. Nu er hun gift og har en skøn lille pige og hendes japanske mand har fået job her i nogle år. Hvor heldigt er det ???  Så idag var de på besøg for første gang - og man er langt væk hjemmefra når ens forældre kommer på besøg om ET ÅR!


Her er lille M på sit første besøg her hos os og hun var bare verdens dejligste lille nemme pige som både sad hos Mie og mig og hyggede sig. Babyer må tale samme sprog - for hendes små snakkelyde lød præcis som de babyer jeg ellers kender selvom hun "taler" japansk.

Our new house-baby. Her mother stayed with us 6 years ago when visiting Denmark and we are very happy to see her back here with her little family. We are happy to be her extended family as her own family lives in Japan and she will be here a couple of years.

Og så kan jeg endelig vise noget igen - nemlig et kort til Margits mellemste søn og svigerdatter der holder bryllupsfest i morgen. De blev gift tidligere på året hvor kun forældrene var med - men holder festen nu - så jeg har ikke sat dato og initialer på kortet men en lækker lille amor-bamse og noget gyldent bånd med vielsesringe fra Paris.
Baggrund embosset med Sizzix folder og hjertepapir punchet med MS kantpunch. Bamse-amor malet med Copics, glimmer på vinger og snude og pilespids er blevet glaseret.

Card for a young couple celebrating their marriage earlier in 2011 tomorrow with friends and family. I love this little teddy and decided to use him for their card. Golden ribbon with rings was bought in Paris some years ago. TFL

17. august 2011

Til lykke til vores nabo-pige ! / Happy bday to the girl next door!

I dag fylder Iben 6 år og hun er lige startet i skole, så jeg er sikker på hun både kan stave sit navn og tælle til 6. Lilla og lyserød er hendes favoritfarver - så i år kom kortet til at se sådan ud - ikke et fantastisk nytænkt restekort - men alligevel en lille ide til at få brugt de små ting man ligger inde med. Cirklerne er fra restekassen og fuglehusarket er fra en blok fra Panduro sidste år, det er lækkert tykt og med "glasur" på nogle af tingene. 

Kortet åbner bag MS doodlekanten og har et hvidt skrivefelt! Tak fordi du læser med herinde - jeg er ikke helt så stabil med nye ting som jeg plejer - men jeg laver hele tiden et eller andet - noget kan vises - andet må vente.  =0)


Happy Bday to Iben next door. Just turned 6 and started school. This is why I used 6 different small embellishments on the front of her card. Lilac and pink are her favourite colours. TFL

9. august 2011

Fødselsdagsbarn i Texas / Happy 10th Bday Elisan in Texas, USA

TAK for alle jeres søde kommentarer til Mies kort - hun kan da slet ikke få armene ned - så nu går der nok et par dage før hun er kreativ igen!  =0)

Derfor er jeg selv på banen i dag med dette kort. Jeg har hørt at det er nået over til fødselsdagsbarnet i Texas, så nu kan jeg vise det. Det er til den ene af de to små piger vi lærte at kende da de var i Danmark i 6 måneder med deres far og mor. På MYSTISK vis er den ældste nu allerede 10 år  - og jeg havde hørt hendes tema til fødselsdagen var noget med regnbuer, peace, love and happiness - så det måtte jeg jo se om jeg kunne matche.

Teksten fra en af mine Just Rite stempelpakker passede rigtig godt - men den så lidt for seriøs ud i sort - så den blev grøn og kom på en punchet baggrund og blev sat på et Spellbinders baggrund i lyslilla karton hvor jeg havde stemplet et par swirls med Versamark så det blev en mørkere nuance. Den lille MFT tag er igen i brug - den er jeg superglad for - her med en lille plastic smiley jeg engang købte en pose af - den sort punchet cirkel bag og ansigtet bliver tydeliger. Filt skyer og en bort af fint Happy B-day papir fra en af mine små blokke. Nå ja og lidt af de meget anvendelige små Netto bling jeg havde i en skuffe.  =0)

Since I have heard the card has been received it is now OK to show the bday card for my little friend Elisan in Texas. Wonder how she can be 10 now - she was just a toddler when I waved goodbye to her and her family a few years ago??  =0)

4. august 2011

Pynter mig lige med lånte fjer igen / Another of DD's creations..

Da Mie ikke selv har en blog - og jeg ikke kan vise de ting jeg har lavet før lidt senere (pga fødselsdage hos folk der læser med herinde) er dette et spritnyt kort lavet i går aftes af Mie. En kollega havde bestilt et kort til sin far der fyldte 50 år - gerne med cykler, flag og blå og grønne farver. Jeg havde noget fint flag og cykelpapir fra Annette (aka) men i første omgang MANGLEDE der noget smart i den ene side. Så kom embossingfolderne frem og TH med tandhjul blev udvalgt. Men tro nu ikke bare den unge dame stiller sig tilfreds med en strimmel ned langs kanten - næ næ  - tandhjul er tandhjul - så her blev klippet til den store guldmedalje - og jeg fik for første gang lov til at introducere kunsten at sværte lidt kanter. Det blev et fedt
herrekort syn's jeg - og jeg er jo ikke det fjerneste uvildig i min bedømmelse.  Døm selv!!


Tak for jeres søde kommentarer til Mies andet kort - jeg kan garantere de bliver læst allesammen og de gange hvor den unge dame har flere kommentarer på et at sine kort end jeg har på mine lever "håneretten" i bedste velgående i et par dage  =0).

DD has been here again to make a card for a collegue. I really like the way she used the TH embossing folder - makes it a very masculine card IMHO. TFL

1. august 2011

Jeg laver lige et kort... / Ooops she did it again !!!

Mie var herhjemme i weekenden fordi hun lige skulle lave et kort til sin veninde. Og som altid er der ikke så meget pjat og unødvendig præstationsangst - denne gang var det inspireret af et af Aka's kort til OSH. Og hvor heldigt - i gemmerne havde jeg jo præcis samme embossingfolder - der ikke just var blevet slidt op! =0)

Et dyk i restekasserne og en hånd i skuffen med punches senere, så dette kort dagens lys - og helt ærligt - nu kommer jeg da nok til at bruge den embossingfolder lidt oftere - for det ser da godt ud - uden på nogen måde at være vanskeligt - lad os lave lidt flere af dem ved lejlighed - også god model til at bruge de små rester. Mie har brugt 3 forskellige SU-punches - den mindste ovale kræver små søde tekster som dem jeg for nyligt brugte fra MFT-sættet - men de var på engelsk og frk. Johansen ville have danske tekster - så dem fik vi lavet et ark af - lige til at punche ud.


My DD Mie knows how to deliver and not spend hours thinking about what to make. Sometimes I wish I had the same ability! =0)  Here is a card she made in NO time Sunday. I had that embossing folder for a couple of months and never used it yet - but after this little gem - I can see potential and what a nice way to use tiny scraps of patterned paper too. 3 different SU punches used for the label. TFL

Og apropos fødselsdag - Cecilie har 1 års blog-fødselsdag på sin nye, lækre blog - og smider daglige spørgsmål op i luften i hele august - sidst var det rigtig sjovt at lære mere om hinanden på den måde, så JEG er med - hvad med dig??  Læs mere ved at klikke på billedet her