27. marts 2011

Fødselsdagskort og ditto barn / Bday card and Bday boy

I går var vi til Elias' 8 års fødselsdag - vi indviede samtidig 2. salen i deres hus, som nu er under tag igen og klar til resten af det store projekt - derfor de lidt vanskelige fotoforhold - men billeder skulle der jo være fra dagen.

Først mit kort til Elias - og hvor HELDIGT at han kunne fortælle mig at præcis nr 8 er en af verdens dygtigste fodboldspillere - det var jo godt!  =0)

Når man gerne vil have der bliver råbt HØJT HURRA - kan man jo altid selv hjælpe lidt til, ikke? =0)


Og travlt havde Elias haft med at skrive navneskilte til alle glassene:

1 2 3 PUST og væk var alle 8 flammer:


En af vores gaver var et helt nyt Lego byg selv spil med Samurai'er mod skeletkrigere. Købt i den lækre Lego Flagship butik på Strøget (også et besøg værd for voksne legebørn - de har en pick and mix afdeling - GENIALT). Spillet kom straks i brug - og næste gang vi ses, må vi se om morfar kan slå dig Elias!


TAK for sidst til mor, far og Elias.

A couple of photoes from our DGS's 8th b-day. How lucky was I to have made a card with no 8 one of the best players!!  =0)

26. marts 2011

Guldbryllupskort til venner i udlandet / 50th wedding anniversary card for friends abroad

Et ganske enkelt kort med min nye MS kantpunch og en masse guld:


Guldkartonen har jeg fået af Margit på et tidspunkt - og var lige hvad jeg manglede i dag - dejligt med et "lille lager" ikke - især når man kan huske hvad man har.  =0) Det gyldne bånd med vielsesringe på er i sin tid købt i La temple du Scrap i Paris og har været SÅ anvendeligt da vi har haft en del bryllupper de sidste par år.


Og lille zoom for at man kan se den svirl jeg stemplede på mønsterpapiret og blomsten med guldhjertet i. Prøvede først at sætte det fast med en hjertenål - men det blev for klodset så det har en gluedot bagpå og så er perlen limet fast i det lille hul man normalt kan hænge de i.

God weekend allesammen og tak for besøget.

This card is on its way to Scotland to Netta and Alec to celebrate their 50th Wedding anniversary.

24. marts 2011

I dag fylder vores barnebarn 8 år og her er Moster Mies kort / Happy 8th bday to our DGS

Den unge mand er begyndt at spille fodbold og er MEGET up to date med hold og spillere osv. Så Mie var slet ikke i tvivl om sit kort  - og da vi så fik en indbydelse til fødselsdag med foto af Elias med sine læsefiduser (aber for jer der ikke har børn i den alder) skulle der også sådan en med på kortet.

Det fine flagpapir har jeg fået af Annette (aka) - TAK og det kom hurtigt i brug kan du se - men kun et lille stykke.


Jeg troede jeg var smart da jeg foreslog otte fodbolde - men HALLO mor - hvad ligner to fodbolde sat ovenpå hinanden??  Nå ja - selvfølgelig Mie - så her er et ægte fodboldsottetal.

As DGS is very interested in football and this is his 8th bday his Aunt Mie made him this card. What a clever way to show the figure 8 using balls - isn't it??  And the tiny monkey looks like his favourite toy monkey. TFL

22. marts 2011

Lidt kreativt herfra... / A few small post it note holders

Tja - beklager den lange pause - 1 hel uge - men jeg ligger lidt vandret ovre på den anden blog og har også skullet til nogle spændende møder i mellemtiden, så tiden er løbet fra mig.

Men i weekenden havde jeg besøg af en veninde fra Tyskland og det var som altid hyggeligt. Sørme om hun ikke havde en SU-punch og et stempel med til mig - hvor heldig kan man være??  =0) Når jeg har lavet noget med stemplet for I det at se.

For at vise hende at mit scrapværelse ikke bare var en udstilling, lavede vi et par små blokke - 1 til hendes køkken og 1 hun kunne forære til en ung pige hun kender der hedder noget der begynder med M. Her er de:



I had a friend from Germany here this weekend. To proove to her that all my scrap-stuff was NOT just a collection I taught her how to make Post-it holders using my Bind-it-all. One for her own kitchen - and one to use a present for a young girl she knows.

14. marts 2011

Foto fra convention og irsk kort / Convention and card for St. Patrick's day

Hovsa - der skulle blogges så meget hos OSH at denne blog blev lidt forsømt - sorry ladies!

Men der var jo Convention på Fyn i lørdags og førscrap fredag aften for de der havde valgt det med i pakken. Her kommer to fotos - der tydeligt viser forskellen på antallet der sidder ned og laver noget når der ikke er butikker der frister og når der ER!  =0)

Fredag aften - bordet fuldt (bortset fra fotografen = mig). Der snakkes, hygges, grines og ikke mindst ARBEJDES. Uvist af hvilken grund var det blevet "mor og datter" bord med visse undtagelser. Pia Bau og Anja, Mette og hendes mor, Lisbeth fra Lystrup og datter Rikke (helt nye i faget), Lisbeth Z og IKKE datter Rikke B. og Gitte og jeg og så Fifty ikke at forglemme. TAK for hyggeligt selskab til jer alle.

Og hvad skete der så lige her - grøn jakke og pink rullemarie = min plads, men jeg står og sludrer med Annette (aka). Gitte sidder næsten på sin plads og Sarah - ellers er alle PIST væk - ude for at svinge med dankortet. Men der var også mange spændende fristelser i butikkerne.

Og for at vise det stadig er en blog om min hobby er her et kort jeg har lavet til min veninde helt fra 1. klasse, hun har nemlig fødselsdag på St. Patricks day og skal (det heldige asen) faktisk fejre den i Dublin - hvor sjovt bliver det lige!!! Derfor et passende kort med et ægte Irsk citat og GLIMMER på trekløveret:

Den tekst kunne jeg da ikke stå for og papiret er fra en goodiebag for LÆNGE siden - og passede bare perfekt - så det blev der ledt længe og grundigt efter - men jeg FANDT det - for jeg vidste det var der - bare ikke liiige helt hvor!

Og så måtte der bare grønt glimmer fra en Pink Paislee Pixie Stix på og en orange blomst -så bliver det ikke mere Irsk.

Sorry I have been MIA a bit but life was busy on my other blog due to Convention and deadline for next shipment of OSH-cards is this week. Pictures shows you the Scrapbooking Convention at Fyn - Friday we were ever so busy - as there were no shops to distract us - but look what happened on the Saturday - LOTS of empty spaces - my space is there the pink trolley and green jacket is.  =0) Lets just say creditcard got used more than the chair did.

My best friend from 1st grade and I are still good friends and her birthday is March 17. Little did we know that was St. Patricks day back then - but we soon learned when we started to visit pubs and this year I know her DH is taking her to Dublin to celebrate her bday. Lucky her. I made her this card and included a cute Irish saying - very appropriate for a bday card IMHO.  TFL.

9. marts 2011

Hvad er oddsene for det?? / Oops they did it again !

En lille collage fra weekendens tøndeslagning. Elias var Darth Vader, men måtte lægge noget af kostumet under tøndeslagningen da det er svært at se (og trække vejret) under sådan en maske. For to år siden var han med for første gang og blev sammen med vores venners barnebarn hhv. kattekonge og -dronning. Og sørme om ikke de samme to drenge rendte med æren og præmien i år. Men de slog også en proper næve og var meget stolte bagefter.  =0)

Det lykkedes mig at fange øjeblikket hvor der går hul på tønden og bunden (og slikket) ryger ud. Nu skulle man tro alle ungerne kastede sig over slikposerne - sådan husker jeg det var - men næ-nej - man vogtede så meget på sin plads i køen af skræk for at gå glip af et slag at alle blev stående - så slikket blev lagt til side til tønden var pulveriseret. =0) Tigerdyret slagtede de små's tønde og fædre/bedstefædre nåede kun 1 omgang rundt - så var den tønde væk. Drengene sad langs kanten og lurede fiduser af og heppede på de voksne.
Og så var den en FIN fastelavnstønde-kage  - MUMS!!

Da billederne også bliver leveret til Grundejerforeningens hjemmeside var det OK at man kan se ansigter - flere er også klædt så godt ud at de ikke kan genkendes.


Every year in February we celebrate "Fastelavn" or Shrovetide. And as you can see you're never to young or to old to dress up and have fun. For the second time our DGS and our friends DGS became king and queen. This title is for breaking the barrel to let the candybags out and for managing to hit the very last piece of the barrel down from where it is hanging. I'm sure someone has explained this better on the internet - feel free to look it up if you're interested.  =0)

5. marts 2011

Et LILLE stykke af Mimoseruten / The "route de Mimosas" or in fact just ½ hour of it

Som nævnt tog vi en del mimosebilleder, fordi det var SÅ fantastisk at køre rundt i dette gule farvehav, især med tanke på, at det stadig var vinter i Danmark. I får en lille collage, da jeg ikke har besluttet endnu hvilke fotos der skal scrappes!! En del er taget gennem vinduet  under kørslen - da vejen mod Tanneron snor sig i et spor gennem MimoseSKOVE, så K holdt øjet på vejen og jeg knipsede, indtil vi nåede et stykke, hvor vejen var tosporet og man kunne holde ind til siden, så K kunne tage nogle fotos selv.



Som øverste række fotos viser havde K blikket på vejen - og det er jo godt - for bemærk det tit er i svingene de har måttet reparere autoværnet (de gange der overhovedet er sådan et). Vejskiltet med alle mimosebynavnene. Tanneron som vi var i var en mikrolille by, der nok lever en del af de besøg den får på denne årstid - det var ihvertfald svært at se, hvad man skulle komme der efter på andre tider af året - men sødt var der lige nu. De grågrønne blade i billedet under Kjel var faktisk noget der meget lignede rundbladede eucaluptus træer. Nederste hjørne er den lille gren vi havde liggende i bilen resten af turen - Annette (aka) skal holde sig for næsen nu! - men I andre må tro mig, når jeg siger det er en berusende duft og når der er så mange hænger den i luften - selv ude i naturen. Lad jer i øvrigt ikke snyde af fotos af veje med en midterstribe - det er ikke altid fordi de er ret meget bredere end de ensporede - man har bare besluttet at male en stribe og signalere at to biler kan passere hinanden - til tider med forsigtighed. =0)

Og så vil jeg gerne have nogle point for at Fru Johansen optræder både i header og i et indlæg - Cecilie M. har jo udfordret mig - så nu er vi næsten kvit da jeg også er på 2 gange - konkurrencen fortsætter??  =0)

Visiting Provence and Cote d'Azur in February means feasting your eyes on yellow whereever you look. If you a normally visiting as a summerguest you have NO idea how large a part of all the green you see then is mimosa trees - but in February there is NO doubt - you can see them everywhere and around the tiny town Tanneron there is forests of them. I made you a small collage - as you can see my DH was driving and keeping this eyes on the road as it was narrow and serpentined most of the way. I managed to take a lot of the photoes through the window and as the road got a bit wider we found a space to park and went for a walk. The view and smell was breathtaking. The last photo shows the little twig we left in the car all week - as a reminder and to enjoy the smell.  Have a nice weekend. TFL

3. marts 2011

Babykort bestilt af en ex-kollega og ven/ Babycard made to order..

Det første barnebarn er nu også kommet hos denne familie og så går Mormor jo i selvsving. Jeg har set et foto af det yndige barn og hørt hun har STORE fødder - og så måtte jeg jo bare låne et par tryk af dette skønne stempel (TAK Gitte). Har prøvet at zoome for at vise at der er gult velourfnuller i blomstermidten.
Og da papiret var sødt og babyet og med indbygget lak og glimmer valgte jeg at flytte navnet til indeni og med hvidt på rosa.  Bagsiden fik denne gang dette stempel med mine initialer - syn's det passer godt til babykort. OG jeg fik brugt lidt perler og knapper igen. AHHH... Det søde pink og hvide bånd kom med
hjem fra Frankrig SPECIELT til dette kort!

 Jeg elsker at lade sommerfuglene følge en lille hjerterute...  =0)

Ved ikke om "fnulleret" kan ses - så I må tage mit ord for det.


Nåjo - og så har jeg en lille lokal PINK scrapbogsbutik i en naboby - så der skal jeg altid ind for at købe et fransk blad og snuse lidt - 30 % rabat på et lækkert dybt, rødt gummistempelark til drenge med stjerne og ordet SUPERSTAR på engelsk. Et nuttet lille fransk sommerfuglestempel med en tekst der bare passede så godt på vores dage i mimosetiden - 1 fugledie med svaler og en tøset skildpadde af fransk producent af dies - lidt kuverter som jo bliver hurtigt brugt her i huset og 1 fugledie jeg glemte at købe til S-n-D og måske synger denne på fransk??  =0) FINE ting ikke!!  Og fyldte og vejede nul og niks i kufferten.


Above a babycard I made for my good friend from my former job. She has just been a gran for the very first time and asked for a card for the little princess. She told me baby had big feet like her own daughter had when she was born and I instantly tought of this stamp. Hope she likes it. I used velvetpowder for the yellow in the flowers - hard to see - you'll have to take my word for it. When in France a few weeks back I HAD to do some stash shopping - this is what I brought back. The star rubberstamps will be perfect for cards for boys. I could have bought the bird on the branch here - but who knows if this one sing in French??  TFL