27. oktober 2010

BOO - Halloween er jo lige om hjørnet - så jeg er KLAR !! / Ready for Halloween?

Selvom julen har fyldt MEGET her i huset har jeg sneget et Halloween-projekt med GLIMMERBÅND ind så mine små naboer kan få en hilsen  =0). De børn der kommer og ringer på får lov til at dykke i en skål med resten af slikket - ser det ikke (u)HYGGELIGT ud???  =0)


Jeg har brugt alm. billigt a4 karton - der mangler en millimeter i længden for at Sizzix boxen kan være der - men de lukker fint alligevel. De farvede sider er embosset med min Cuttlebug edderkoppespind folder - men jeg lavede også en (min prototype) hvor der "bare" kom stickers på - og den kan da bestemt også bruges. Typisk mig - at finde en nem hurtig løsning og så LIIIGE få en ekstra ide eller to ;0) - men det er jo derfor det er en HOBBY, ikke?? Punchet en cirkel af Panduro halloween papir og en scallop der matcher, ordet BOO er fra en die jeg har og det lækre GLIMMERbånd er fra Skotland og drysser dejligt kan jeg bekræfte!! Skære ud, folde, 8 stykker dobbeltklæbende tape + det lange stykker der holder båndet og TRYLLE en BOO-box!

Slikket er hjembragt fra Skotlandsturen i sidste måned  - bare for at have noget alle de andre på vejen ikke har! Den lille heks er fra Føtex til en flad 10'er og kan gå hen ad bordet mens hun bevæger arm og kost. Fandtes også som Frankenstein med skrue, Vampyr med dolk og Spøgelse med kors - jamen HVEM kan leve uden ???

In the middle of all the xmas cards (more than 2.000 to be accurate) being packed and shipped to the Danish deployed soldiers, thanks to a lot of lovely fellow scrappers all over Denmark,1 in Germany and 1 the UK, I sneaked in some hours to play with my Sizzix box die and Cuttlebug embossing folder and made these for the kids in my street. Other children ringing my doorbell later this week will get to choose candy from a bowl =0) I brought back the candy from my trip to Scotland. LOOOVE having something others don't have !!
All for now - back to packing cardboxes and BOOO to U!!!  LOL

23. oktober 2010

Det var den efterårsferie... / Autumn leave nearly over now!

Vi var så heldige at have et par dages efterårsferie med vores barnebarn E. En tur i Tivoli sammen med moster Mie var planlagt og så skulle vi lave en græskarlygte - men derudover fik vi også sneget en gang pandekagebagning med morfar ind i programmet - nå ja - og så er vi ikke blege for lidt kontrolleret børnearbejde her i huset - så E var med til at klargøre OSH-kort og tælle dem - som kan ses på den fine lille seddel han har skrevet til mit regnskab  =0).  Apropos OSH-kort - så modtog jeg i dag en pakke fra Julia D en dame fra England jeg kun kender fordi hun er fast læser her på min blog, hun havde lavet julekort og generelle kort til de danske soldater, hvor rørende er det??? Her lidt collagefotos - og bare et lille men GODT råd - lad ikke de søde børn selv vælge en skabelon på nettet til at skære i græskarret!! Ret skal være ret - E sad selv fint og prikkede huller til det meste af motivet, så jeg skulle KUN skære det ud - men vi havde altså fået sat overlæggeren lidt for højt i år - men FINT blev det da efter et par timers skærearbejde.  =0) Han var ihvertfald mægtig glad for det - men sig mig lige - ser han ikke lidt "HE HE - jeg fik hende til det...-agtig" ud på det øverste billede????  ;o)

 Og her lidt fra Tivolituren - Morfar og E i skarpt trav på vej til indgangen. Vi havde fint vejr fredag - fik set det største græskar - og en af heksene - der beviser, at der faktisk ER brug for os med de lidt brede hofter på arbejdsmarkedet!! Fine blinkende Halloween-pins. Mie omringet af græskar - E og morfar i en vild karrussel og et skønt efterårstræ langs Tivolisøen.
Lucky us - we had our DGS E here for a couple of days during the Autumn leave. A trip with Aunt Mie to Tivoli for Halloween was a MUST and we had also planned to make a Jack-o-Lantern. Little piece of advice - DON'T let the kids find a template on the internet without you having the final say about it. E was ever so patient and poked tiny holes in the pumpkin through the template - and "ALL" I had to do was carve the pattern, but as you can see we had been a tad ambitious and I ended up carving on my own the last hour - but GEE it is a good looking pumpkin isn't it and he was VERY pleased with his Gran, bless him. Do correct me if I am wrong but is that a "look what I got her to do for me- smirk" on his face on that top photo???  We also managed to squeeze some making pancakes together with Grandad time into the programme and E helped me counting OSH-cards as you can see from the little note he wrote me.

Speaking of OSH-cards I was very happy and touched to receive a parcel with xmas cards and general cards from one of my readers Julia D from the UK. Thanks a million Julia - that was SOO nice of you!

Second set of photoes are from the Tivoli gardens Halloween display. I was very pleased to meet the purple witch - looks like there is a job out there for people with a big bum afterall - nice to know!!  LOL TFL and have a nice Sunday.

20. oktober 2010

Allerede onsdag - ny julekortmodel til OSH/ A revised version of a Xmascard

For nogle uger siden lavede jeg et kighul julekort der minder om det nedenfor - men jeg kan bedre lide denne model. Scallopkanten i guld er mere spinkel (og kræver en MEGET SIKKER hånd når man puncher) og det søde Justrite stempel med mistelten passede fint inden i - så nu ser det sådan ud:



I aften er jeg hos Love2scrap i Roskilde, hvor Pia har givet besked om at OSH-kassen er GODT fyldt op - det er jo DEJLIGT- så er jeg den der hopper i bilen og kører afsted. Julekortene vælter ind - så jeg uden at ryste på hånden kan garantere at vi har nået målet med 2 kort til hver udsendt soldat - og nok endda kommer lidt over de 1.500 kort - HELT utroligt flot og stor tak til alle der har bidraget til successen. =0)

This is a new, improved version of the xmas card I showed a week or so ago. I like this version better - the scalloped circle on the front looks better in this skinny version (wouldn't we all?? LOL) and I like the Just Rite text and the mistletoe. TFL

18. oktober 2010

I dag er det Gitte's fødselsdag HURRA osv/ Happy Bday to my scrapfriend Gitte

I dag var jeg så heldig at have et ærinde i København og kunne møde Gitte til frokost, så hun kunne få sit kort og sin gave på dagen. TIL LYKKE til dig søde ven - det var super hyggeligt.

Her er Gittes kort - og det ser måske ikke ud somom vi er gode venner - men det ER vi og det er en intern joke og også fordi Gitte godt kan lide Halloween og jo er et oktoberbarn.

Gitte havde et godt tip med noget lækkert karton - som egentlig er papir til farveprintere - men i 250 g kvalitet er det supergodt som basis til kort der skal være hvide indeni - ja - jeg tænker jo OSH både når jeg er vågen og sover i øjeblikket - og til 109 kr for 125 ark i A4 er det en rimelig pris for et foldet kort i A6 størrelse så jeg købte en pakke - jeg har ikke prøvet at male på det endnu - men lur mig om det ikke også er godt til Copic når det er papir til både colour laser og colour inkjet print - her kan I se pakken - jeg handlede hos Creas i St. Kongensgade - hvor de også har Copic penne i den udgave der hedder Sketch!


Sketchpennene passer så ikke liiige i den Copic holder jeg har mine alm. Copic penne i  - men i Magasin på Kgs. Nytorv havde de en lækker og rimelig serie acrylbokse - denne kostede 35 kr og hedder "nomess" - DET syn's min sjove mand lød rigtig godt - med tanke på hvordan mit stakkels scraprum ser ud i øjeblikket. TROR nu ikke det er nok bare at købe en masse kasser - jeg må nok i "muge ud" tøjet en af dagene og igang - når alle julekortene er pakket og sendt - MEN det var et sidespring - her er kassen - med låget lagt ovenpå - men det passer FINT og der kan, som sidste foto viser,  være ca 12 af den slags penne i.

Ha' en god uge - god efterårsferie til jer der holder det og TAK for besøget.  =0)

17. oktober 2010

Dagens OSH julekort fra i går / A new OSH xmas card I made yesterday

Solen skinner så man kan NÆSTEN se at julelyskæden glitrer (det er den slags papir med glimmer med LAK henover - så det smitter ikke af og kan godt bruges). Jeg lånte en håndfuld JustRite stempler af min søde nabo og blev inspireret af denne tekst og et lille stykke papir med lyskæder jeg havde i restekassen.
Sammen med min nye fine MS grangrenepunch blev der dette kort ud af det - og der står ikke JUL nogensteder så det kan også sendes hjem af en person der måske ikke fejrer jul af religiøse årsager. Men bliver det valgt af en person der fejrer jul signalerer det også til dem derhjemme at deres jul skal være Merry and Bright, selvom de ikke kan være i samme stue denne jul.
Der kan liiige blive 5 styk af den rest jeg har. Grangrenen er lidt mere busket - fordi jeg har blandet to grønne farver og forskudt dem lidt - det ser også meget godt ud på den måde, ikke??

I was inspired by the text on the stam - Festival of lights and made this card with my lovely new MS pine needle punch a QK xmas light and some paper scraps I had. TFL

15. oktober 2010

YouSee arbejder på en fejl - så igen TV - men så kan man jo lave kort!/ No TV signal - but who cares I am making xmas cards!

Jeg har ellers besluttet mig for serieproduktion her i slutspurten til OSH-julekortene, men det går ikke lige som planlagt - for pludselig vil mine fingre altså lave noget helt andet - bare fordi min hjerne får en ide. Så her er et HELT anderledes kort af nogle julerester jeg har "arvet" fra Gitte Y (tak Gitte). De røde bær på kristtjørnen i hjørnet har fået Glossy Accent - men det ser man ikke så godt her.


Her er så et udvalg af de rimeligt ens kort jeg lavede i går aftes hos Scrapfactory - jeg have klargjort en del hjemmefra - så jeg fik "klappet" 17 kort sammen - men jeg manglede en lille snefnugspunch - så de to øverste blev føst helt færdige, da jeg kom hjem til min punch. Jeg ville nemlig gerne have det til at se ud somom der var to fnug fra kanten der havde revet sig løs og faldt ud af kortet, ved ikke helt om det lykkedes - men det var en god ide da jeg fik den  =0) :
Det hvide chiffonbånd med sølvkant og glimmer kostede 10 kr for en rulle med SEKS meter - den pris er svær at matche - men det var også hos en isenkræmmer. På dette kort er scallopovalen i sølvkarton.
Sidste udgave af de ialt 20 kort jeg fik lavet i går og i dag er samme opsætning, men her er min nye MS-grangrensbort jeg "kom til" at købe i går hos ScrapFactory kommet i brug. De små elge er engang røget i indkøbskurven og NU kunne jeg lige bruge dem - dog med en ekstra lille hørsløjfe om halsen - ellers så de for bare ud, sy's jeg.  GOD weekend - jeg tror måske jeg laver et par stykker mere mens ånden er over mig.

A selection of the 20 cards I made yesterday at an OSH-crop and this evening as there is NO TV signal here at the moment. I try to make sets of 10 to speed up the proces but sometimes my hands and my brain refuse to follow orders  - and I had a new MS pine needle border punch I HAD to try out. TFL and have a nice weekend.

14. oktober 2010

HOHOHO - julekort til barnlige sjæle - 1-2-3 færdig.. næsten!

I går lavede jeg 10 af disse til OSH og fik Rudolf-tælleren op over de 900 ! Først et stykke blåt restekarton med stjerner på og HOHOHO i rødt (QK julesæt) - men det var lidt for enkelt ikke??

Så her er en lille juleby i silhouet (det er en Cuttlebug die) - nu smager det lidt mere af jul ikke, men der MANGLER stadig noget  TÆNKE   TÆNKE...  :

 Der VAR de jo - Mickey og Pluto - deltidsansatte til at hjælpe Julemanden der jo får så travlt igen i år, rød bling på snuden, grøn metalkarton i juletræshullerne og en sølvfarvet måne (efter MODEN overvejelse - for "månen har den farve måner skal have" men jeg syns den skulle være sølv.

Når sådan et kort laves som rent samlebåndsarbejde, går det noget hurtigere - HVIS man ikke lige medregner tiden til at rydde op igen - og det gør jeg ikke i denne uge - stuen er blevet indrettet til juleværksted og vi spiser i køkkenet til jeg er færdig med at lege. Så er der også plads til min søde nabo de aftner hun kommer forbi og leger med!  Det gjorde hun igen i går aftes - så der lavede vi 11 andre kort.

MEN dem må I vente med at se til en anden dag.  TAK for besøget både til Heidi og til jer der kommer her på bloggen!  =0)

Undertekst til foto:  Kun en tåbe frygter rod - et GENI behersker KAOS !!!!    fnis....

Above a 1-2-3 guide to a xmas card for kids and adults who like me still believe in Santa. Made 10 of these for the OSH project. Faster to do when making 10 cards of the same. Last photo shows the utter chaos I always seem to end with on my desk when I am making cards. Hope the Clutter fairy won't visit - she will need a GIANT wand to help out.  =0)  TFL

13. oktober 2010

Flere julekort til OSH

Hermed resultatet af nogle få timer mandag aften sammen med min gode nabo Heidi, der har meldt sig under fanerne som kortmager og derfor kom ind for at hygge lidt.  10 kort mere blev det til - tak for hjælpen Heidi!


Selvom Heidi er HELT NY med sine Copics er det hende der er mester for de kort der har malede motiver her ovenfor - søde ikke??  Her en lille opstilling af hele produktionen - men ØV - ikke i særligt godt lys:























Og sidste billede er for at vise det lille Stampin Up wordpunch "kighul" der er i mine kort med Basic Grey julepapiret fra sidste år - et Julekram - det er jo lige det der bliver sendt, ikke! Lidt sød detalje syn's jeg - ikke særligt tidskrævende bare man er sikker på hånden og der er stadig MASSER af plads til en hilsen indeni.  Tak fordi du kiggede med og lægger du en lille kommentar er det bare ekstra hyggeligt!  =0)

12. oktober 2010

Den lovede mini-TUT til folde-ud kuglekortet

Allerførst beklager jeg den forringede billedkvalitet på TUT'en - men håber den alligevel kan forklare selv fremgangsmåden:

Du starter med et kort, hvor du har foldet halvdelen af forsiden, ret mod ret, mod ryggen af dit kort.

Så sætter du julekuglen eller anden die med en facon der er symmetrisk fast på magnetpladen med en lille bid tape - SÅ ved vi hvor vi har den. Du lægger nu dit kort med folden lagt PRÆCIS hvor du ønsker din udskæring og så den flugter midten af din die, sådan:


Nu skal du have gang i flere hænder end du føler du har. For du skal holde kortet så det ikke flytter sig fra din præcise placering, folde forsiden tilbage for den kom fra OG lægge din skæreplade på så kanten ligger præcis på folden. Kør nu hele molevitten gennem din maskine - jeg bruger en QK Revolution - men det virker i de andre også:

TADAAAA... du har nu lavet din første halve udskæring - og hvis du valgte samme die som mig - ser det således ud:
Og således når kortet ligger som det skal klar til videre pyntning: 


Du skal nu udskære dit motiv 2 gange i mønsterpapir så du kan dekorere dit kort og dermed skjule den fold vi ikke kan udgå der kom - og sådan kom mit færdige kort til at se ud. GOD FORNØJELSE - jeg kan se samme fidus brugt til juletræ, symmetrisk snefnug og sikkert mange andre dies:


Bemærk iøvrigt de bundne knuder - DEM skal jeg bestemt ikke tage æren af at have evnet uden hjælp - men søg selv på "Tie a knot" så falder du sikkert over den film jeg i sin tid studerede et par gange før den sad i skabet så knuden ser således ud. Igen en teknik hvor man har gang i mange fingre på en gang - men FINT ser det ud - ikke??  PS  Fandt klippet her - ikke svært men ret mystisk de første gange man prøver - nok fordi et at binde en knude altid bare er noget man har gjort!

SO sorry - I totally forgot my international readers. HOW rude was that?? Things just a tad hectic around here at the moment! =0) However, I hope the above is rather selfexplanatory - it's a tiny attempt to make a tutorial showing a different way to use your Cookie cutter dies on a card - and a tutorial I found on Youtube about how to get the perfect knot - well WHO can live without that??  =0) TFL

10. oktober 2010

Mor og datter søndag og julekort til OSH / Mother/daughter xmas effort today

Mie har været herhjemme idag og vi hyggede os med nogle nye OSH-julekort - julekuglerne var en ide Mie fik mig igang med, for "så kan den hilsen hænge på juletræet - det skulle den hvis det var min kæreste eller far der ikke var hjemme juleaften". SÅDAN - godt tænkt! Først lavede vi de tre eksempler i nederste fotos og som med Guldlok og de 3 bjørne var den første for lille - den næste for STOR men den tredje var lige den rigtige størrelse - ca 12 cm i diameter. Der er selvfølgeligt hvidt mønsterpapir inden i dem hvor det er dobbeltsidet mønsterpapir vi har brugt. Faktisk ikke den store kunst - selvom vi har pyntet kuglerne på forsiden - men en supersød ide syn's jeg. Og DEJLIGT selv at få lavet nogle kort så I ikke tror jeg kun kan sætte OSH-stickers bag på andres kort. =0)

De andre kort med Rudolf med den røde tud var perfekte til at få brugt nogle små stykker karton og båndrester op. Vi nåede 25 kort mens Mie var her - vi er et supergodt "samlebåndsteam" og jeg snupper lige en time mere og laver lidt flere for vejret er så godt at min søde mand leger med havemaskiner - så er alle jo glade! =0). GOD Søndag herfra.

This is a selection of the OSH xmas cards we have made today. My DD Mie was here and the ornament-card is her idea. That way it can a part of the xmas decorations and the soldier is part of xmas eve in a sort of way when the card from him/her can hang on the tree. Quite like that idea. Cards are not the normal "Wauw how did you think of that- card" but I like it and we can make a handful in a jiffy. The other cards with Rudolph were perfect to use up some leftover cardstock and small pieces of ribbon. We made 25 while DD was here - and I might have to continue for an hour or two - as I can't seem to stop now. =0) TFL
Posted by Picasa

9. oktober 2010

Endnu en fødselsdag i familien / Another bday in the family

Min nevø's søn fylder 12 år - gentager TOLV ÅR - spørg mig liiiige hvor den tid er forsvundet hen. Jeg blev allerede moster da jeg var 12½ år gammel, fordi jeg er en ægte efternøler og nu er næste generation snart teenager og årene er på det nærmeste passeret usynligt henover mig (HØ HØ..) det er da mærkeligt ikke?

Nå men tilbage til det søde barn. Jesper er 100% FCK-fan og en dygtig fodboldspiller så i år kom hans kort til at se således ud:


Kortet er egentlig hvidt rundt i kanten - men det ÅD scanneren åbenbart. Fodboldpapiret er fra en lækker papirblok fra Skotland, bogstaverne er QK Tangerine skåret i Karen Marie græs og resten er fra lageret. Den unge mand ønsker sig penge - så det kommer der indeni kortet. HÅBER han bemærker den GULE stjerne - vi elsker at drille ham lidt med noget i Brøndby farver hver gang han får noget - ti hi...

Indvendigt i kortet sidder to små QK filefolders med sammenfoldede pengesedler - 1 fra os og 1 fra Mie.
Ellers skal jeg lave nogle flere OSH-julekort i weekenden, hvis du læser her og på MIRAKULØS vis ikke har hørt om OSH (tihi) så klik på OSH's logo i min sidebar. Vi er lige nu rigtig mange rundt om i landet, der knokler med at lave julekort, som de udsendte soldater kan sende hjem til familien - men vi kan SAGTENS være flere - og selv 10 kort ekstra kan være LIIGE dem der gør vi når målet inden udgangen af oktober. Målet er at hver udsendt kan sende 2 julekort hjem så der både er til far/mor og kæresten/ægtefællen!
This is a card for my nephew's son. Don't ask me how this happened - but he will be TWELVE today - I used to change diapers on his dad and now he has a son that age. BLIMEY - time flies....  Jesper is a keen soccer player and supports a club with blue/white colours.The football paper was part of a pad I bought at Hobbyland in Glasgow recently. TFL

7. oktober 2010

I dag er det Kyla's fødselsdag /Happy 7th bday Kyla Mae

Kyla bliver 7 år og hun bor med sine forældre og sin storesøster Elisan i Texas. Vi kender familien fra dengang de var i Danmark fordi Kyla's far arbejdede i knapt et år i et dansk firma. Kyla var kun en baby dengang så hun kan ikke huske at hun fejrede sin første jul her hos os - men det kan vi! De skulle da ikke sidde alene juleaften i et fremmed land, og vi var kun os 3 det år, så de blev inviteret til en dansk jul. Og TÆNK nu fylder hun 7 år. Kyla's søster havde i sommer et Hawai-party - og uvidst af hvilken grund er temaet for Kyla's fødselsdag ugler - så her er hendes kort. "Hvem er 7 år nu" spørger uglen og inden i kortet står der "det gør du" - men på engelsk er det jo unægteligt både kortere og smartere ikke?
HAPPY BIRTHDAY Kyla Mae - and a 7th b-day it is!!
This card is on its way to you - but an owl cannot fly very fast as it sleeps all day and only flies in the dark.
Hope you'll have a lovely b-day and a fun party - I am sure your Mum has something fun up her sleeve for you and your little friends. Hard for us to understand you are such a big girl now - you were only a tiny, cute baby when we saw you here in Denmark.

4. oktober 2010

Rapport fra Convention incl. OSH / Home from Convention

JEPS så kom der ny header på  - sjovt som en lille hybenrose man bare tager som en selvfølge om sommeren lyser op og gør en glad på denne tid af året, ikke??

Vel hjemme fra en veltilrettelagt og sjov Convention har jeg nu fået 5 minutter til at vise lidt foto og tekst her så TAK for sidst til alle jer jeg nåede at møde IRL og "øv vi må give pote en anden gang" til resten af jer! =0)
Jeg havde hjemmefra planlagt at lave julekort til OSH - naturligvis - det kunne jo se kønt ud at jeg bad hele resten af Danmark om at lave kort og så selv sad og lavede noget helt andet!! OG godt jeg havde forberedt 12 af disse kort rigtig godt hjemmefra - for ellers tror jeg ikke jeg havde nået at lave noget (men sådan går det tit på sådan en dag). Kortet har embosset tekst og en "fold-ud" julekugle (QK) og indeni er et foldet hvidt ark - hvor forsiden er embosset og dekoreret mens side 2 er til at skrive sin hilsen på. De blev lavet i røde og grønne farver og jeg fik brugt rester til kugler og pynt SKØNT.  Flere var forbi min stol (når jeg sad der) og spurgte hvordan jeg havde lavet skære/folde kuglen - så det fik de forevist - og i stedet for at skrive en lang historie her - laver jeg en lille TUT senere på ugen - men her er kortet:
og her en collage fra dagen, jeg havde ÆREN af at være Celine N (fra Sydfrankrig)'s "lille hjælper" på hendes kurser - så der er billeder derfra - hun er SUPERdygtig og en skøn pige - det må det være OK at kalde hende når hun er under 30. Øvrige fotos viser de to indsamlingskasser til mig/OSH og Berit/Cancerkort der stod på et fælles bord i hallen. Jeg havde printet graferne fra OSHsiden ud og sat på en væg og i dagens løb blev den lille antal kort søjle håndtegnet så man kunne følge hvor mange kort der kom ind - spørg mig LIGE om jeg fik talt mange gange den dag - men jeg tror det er en god ide at gøre, så jeg kan følge op og orientere undervejs. BEMÆRK at min kasse ikke var stor nok - men endte med at være TO kasser + kort der ikke kunne være i kasserne når låget skulle på - HURRA for det!! Og TAK til alle der leverede den dag.

Som I måske har læst på OSHbloggen kom der 312 fine kort med hjem - ca 50/50 fordelt på julekort og andre kort. Dejligt - og mine "faste leverandører" levede bestemt op til deres titel - men vi har i år kun oktober til at få lavet julekortene i så der er plads til mange flere julekort i kasserne herhjemme - vores mål er at alle udsendte kan sende MINDST 1 og gerne 2 julekort hjem!
I kan også se det lille, fine Travel album fra det ene af Celine's kurser - der var rigtig mange fede detaljer og teknikker i det album og det var lavet med de lækre Wander papirer fra Basic Grey - enkelte sider havde fået et strøg Gesso for at kunne modtage Alcohol Ink - derfor fotos af et creditkort i tallerkenen - god ide at smøre Gesso tyndt ud med - og efter en scrapweekend er sådan et kort jo alligevel slidt op ikke??  =0)

Pictures of Xmas cards I made for OSH and snapshots of the weekend where 300 ladies had fun and we met Celine N from France. She taugt a class of how to make a super minialbum with Gesso, Alcohol Ink etc. and I was lucky enough to be her assistant. Other pictures show my OSH boxes and the charts showing the progress in our OSH project. Later this week I promise to show a little tutorial of how to make my xmas card.